• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayışsız ve Saygısız Komşu

Ben çalındığını düşünmüyorum.
Bazı üyeler biraz pohpohlandiktan sonra tuhaflasiyorlar. Açık sözlü olacağım diye garip garip cevaplar yazıyorlar.

Evet dediğiniz gibi olduğu da oluyor.

Ama mesela şu konuya şöyle bir şey yazmış:

Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?
Bence de el kadar şort, el kadar sütyen giyip giyip her yere atan kişi teşhircidir. Adama yazık etmediğiniz iyi olmuş. Kendi seviyenizde birini bulun.

Normalde böyle bir konuda ayrılan kişiyi tebrik edip, kimsenin kimsenin giyimine karışmaya hakkı olmadığını falan yazardı. Bu mesajı gördükten sonra çalındığını düşündüm zaten. Bu komşu konusundaki mesajlarını sonradan gördüm.

Evet dediğiniz gibi olduğu da oluyor.

Ama mesela şu konuya şöyle bir şey yazmış:

Sevgilim giyim tarzım nedeniyle ayrılmakla tehdit etti ben de bitirdim?
Bence de el kadar şort, el kadar sütyen giyip giyip her yere atan kişi teşhircidir. Adama yazık etmediğiniz iyi olmuş. Kendi seviyenizde birini bulun.

Normalde böyle bir konuda ayrılan kişiyi tebrik edip, kimsenin kimsenin giyimine karışmaya hakkı olmadığını falan yazardı. Bu mesajı gördükten sonra çalındığını düşündüm zaten. Bu komşu konusundaki mesajlarını sonradan gördüm.
Bilemeyeceğim. Burda çeşit çeşit üyeye denk geldik bir öyle bir böyle... Hatta uzun süre kadın üye gibi yazan erkek üyeye de şahit olduk o yüzden sizin kadar emin olamıyorum.

He doğru halı silkelemekten 15 yıl filan ceza alır artık :-) Hepiniz sarayda büyüdünüz herhalde. Amaaannn Allahmmm halı silkeliyorrrr kadın çocucğu zıplıyorrrr ülkeden kovalımmmmm
Anlama yeteneğine hayran kaldım cidden fazla zorlamiyomusun kendini sence:işsiz:

Alt komşum evini süpürürken bile ben yukardan süpürgenin parkeye sürtme sesini net duyuyorum. Düşünüyorumda kimbilir benim sesim nasıl gidiyordur aşağıya. Ne kadar dikkat etsemde illaki rahatsızlık veriyorumdur.

Komşuluk ilişkilerini kul hakkına girmeden yürütmek öyle zorki. Allah yardımcımız olsun :110:

Bu düşünce ile davranırsak inşallah kolay olr herşey.

Bilemeyeceğim. Burda çeşit çeşit üyeye denk geldik bir öyle bir böyle... Hatta uzun süre kadın üye gibi yazan erkek üyeye de şahit olduk o yüzden sizin kadar emin olamıyorum.

Öyle tabii çeşit çeşit insan var. Belki de yanılıyorum ama hep gördüğüm, konuştuğum üyelerin bu tarz konulardaki fikirlerini bildiğim için o cümleyi yazmış olmasına ihtimal veremedim.

Neyse bu konuyu daha fazla sabote etmeyeyim. Herkese medeni komşular diliyorum.:KK51:

Back