kız bana alt komşumun oğlu güzel ablam demişti tecavüzcü mü yoksaKadın yeni tasınan komsusunun evine temizliğe gıtmiş bu ona göre çok normal..
Ama komşusu bununla goz teması kurunca ırz düşmanı oluyor..
Burdaki ahali de onun peşinden sürükleniyor..
Vay anasını arkadaş..uykusuzluk böyle bişey herhalde..yandı devreleri hepsinin..
Ay dur bir de biz sapık muamelesi görmeyelim.jooker şoklamış resmi eşime göstersem oda aa güzelmiş rengi dese konu sahibi ne olur bilemedim
İşte bunlar hep çamaşır suyu ve tuz ruhu kokteylini fazla kaçırmaktan..Yani göze iltifat etmek, yeni taşınan komşunun temizliğine yardım etmekten daha normal değil midir?
Hanımefendiciğim biz ailecek çevremizdeki insanların gözlerine bakarak konuşuruz veya iletişim kurarız veya halini tavrını anlamaya çalışırız..
Bunun neresi sapıklık?! Gerçekten çok tuhafsınız..
Ve olayın kesinlikle anlatmaya calıştığınız nıyette yapıldığına ınanmıyorum..anlatış şeklınızden belli abartmayı sevdiğiniz..
Niye yardim ettin temizlige diyorlarHer insanın tepkisi farklıdır, ben olsaydım yerinizde, düşünüyorum da aklıma bin türlü kötü olasılık geldiği için sinirlerim boşalır, tirerdim sanıyorum.
Kadın size " eşim, ne güzel de gözleri varmış, ALLAH eşine bağışlasın dedi" deseydi belki belki bi nebze masumca gelebilirdi, tabi onu da direk söylemeyip öyle konusu geçerse falan söyleseydi. Böylesi çok abes, ben normal bulmuyorum.
ama benim eşim renkli göz sevmez hep sinsi ve itici bulurAy dur bir de biz sapık muamelesi görmeyelim.
Biraz daga dalga gecerseniz sikayet edecegimjooker şoklamış resmi eşime göstersem oda aa güzelmiş rengi dese konu sahibi ne olur bilemedim
Toplu taşıma araçlarında falan eşinizin kadınların yanına oturmasında sakınca görüyor musunuz?Niye yardim ettin temizlige diyorlar
bizim burada daireye yada yana biri tasinir ihtiyaci varsa yardim edilir .
Dediginiz gibi oyle deseydi garipsemezdim
Ama deyis sekli beni iyi hissettrmedi kenrimi kotu hissettim
buna komsumuz olan ablada sasirdi birtek bnmi abes bilmusum degilmi
fark ettik bide benim profil remime bak ne güzelim ben ama ellerim titriyorben zaten güzelimin biraz hayıflanıyormuşçasına anlatış şekli diyelim
Hayir gormuyirumToplu taşıma araçlarında falan eşinizin kadınların yanına oturmasında sakınca görüyor musunuz?
Benzer bence.Hayir gormuyirum
bu ayni sey mi ?
fark ettik bide benim profil remime bak ne güzelim ben ama ellerim titriyor
mesaj geçmişime bakınız ilk defa biri ile dalga geçtim normalde hep ciddiyimBiraz daga dalga gecerseniz sikayet edecegim
ne kadar insanlarla dalga gecmeyi bir halt zannediyrsnz
Kapattırma ya konuşuyoruz şurada, iki espriyi kaldıramıyor musun, kötü bir şey demedik.Konumun kapatilmasini rica ediyorum .
burasi kres degil dalga gecilecek birsey gormuyorum ortada
gözlerime bak hele o okka dudağımada bak saçlar bozdu ama bırazseninkini görünce benimki titriy0r hiiiiiii sapık mıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?