• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi fesatim komsum mu genis ?

Abartmıyorsun. Oğluna kız bakan anneler gibi nasıl laf o öyle "kocam seni çok beğenmiş". Muhatap olmayın kesinlikle, bazı insanların ahlak anlayışları çok değişmeye başladı, güvenilmez böylesine, bu gün bunu söyleyen yarın bende senin eşini çok beğeniyorum demeye başlar, benden söylemesi.
Titriyorum kelimesini abartili bulanlar var
evet titriyorum cunku bana gore pis birsey
igrenc yani

Çok samimi bir arkadaş grubu olur da, belki söylenebilir böyle bir söz.
Ama daha ilk gördüğü birine evli bir adam yine evli bir kadına hem de eşiyle iltifat cümleleri taşıtıyorsa, arkaya bakmadan kaçmak gerekir.
Ne münasebet...

Kadın bunu saflığından, patavatsızlığından söylemiş olabilir veya çok farklı durumlar da olabilir sapkın insanlar çok bilemiyorum. Siz yine de mesafenizi koyun. Çağırdığında gitmeyin. Zaten bir çağırır, iki çağırır sonra anlar görüşmek istemediğinizi.

Sen niye tanımadığın insanlara temizliğe gittin..

Hepiniz bi garipsiniz..
Ben oyle gordum
ihtiyaci varsa ederiz
adamin boyle konusmasi esinin bunu bna acmasi normlde bnmkimi garip
Sokakta yadli birinin cantasini tasimiyormusunuz
gordum ve yardim ettim

Kadın bunu saflığından, patavatsızlığından söylemiş olabilir veya çok farklı durumlar da olabilir sapkın insanlar çok bilemiyorum. Siz yine de mesafenizi koyun. Çağırdığında gitmeyin. Zaten bir çağırır, iki çağırır sonra anlar görüşmek istemediğinizi.
Ben merdivenden cukarken spylefim soyleyecegimi duymasina rahmen kahvaltiya gel diyor
sanmiyorum saf oldugunu

Canım abela bana yardıma geldi temizliğe sağolsun ne iyi kızmış. demiş olamaz mı eşine, eşi de sizi gördüğünde bak şu arkadaştı bana yardım eden demiş olamaz mı ? ne desin adam ıyy ne de çirkinmiş mi deseydi tuhaf yani. yani iltifat denen şeyi neden hep kötü algılıyorsunuz ki ? boşuna sormuşsunuz konu başlığında ben mi fesatım diye. zaten cümlenizi bitirken bana abartıyorsun demeyin yazmışsınız.. ne diyeyim ki ben ? sizin de yapınız bu demek ki. Komşunuza eşim gelecek demektense rahatsız oldum lütfen böyle şeylerden tekrar bana söz etme deseniz daha iyi olurmuş bence. Kimse müneccim değil. ben komşuma çay ikram ettikten sonra komşum bana işim çıktı gitmem lazım deyip merdivende söylense hiç de kendime yormam açıkçası. ne yani ? çay içtik diye söylenecek hali yok ya ayol derim.

Yazinizdan ve tepkinizden sanki kadin kocasina, ki gercekten kocasiysa, bi kadin ariyormus gibi... Yok artik! Hani tabii böyle insanlar var ama daha yeni tanidigi bi kisiyede böyle bi saflik yapmaz, ölcer bicer yol yapar... Öyle degildir ama pek normal gibide degil hani, ya cok saf ya cok vurdum duymaz... Laubali ve nerde nasil konusulcagini bilmeyen bi tip gibi... Fazla takmayin, görüsmeyin olsun bitsin...:ssz:

Haddini bilmez bunları karı koca. Ayağını kes, gitme bir daha. Daha ilk günden bu ne laubalilik? Anan doğururken başında mıymış ilk günden kardeşi olarak görüyor seni? Kaldı ki niyeti iyi olsa bile bu şekilde mi aktarılır/söylenir eşe?
''Huyu suyu iyi bir kıza benziyor,'' denir, ilerleyen zamanlarda belki, ona da belki diyorum ''Göz rengine de maşallah.'' denir. Ki ondan bile emin değilim bak.

sanırım y. dışında yaşıyorsunuz. komşular avrupalı olsa yadırgamazdım onlar rahattır da türk komşunun söylemesi garip.

adam alıcı gözle bakmış, karısına söylemiş. ayıp cidden.

aklıma bu çiftle ilgili çok daha kötü bir şey geldi, günahlarını almayayım da. paylaşımcı çiftler bile var, kimin ne olduğu belli olmaz. bana çok sağlam ayakkabı gelmediler. uzak durun

Yeni tasinan komsunuzun temizligine yardim ettiniz? Ama cay davetine gitmekte tereddut mu ettiniz? Orasi biraz karisik olmus...
Abartmiyorsunuz tabiki,
Cunku ilk aksam esi geldi isten gelmistir uzanir yatar dedik ve kalktik
ikinci kez davet ettigindeyse yorgundum gitmek istemedim

Normal değil bence. Çok girip çıkmayın şimdilik, bir sure sonra kokusu çıkar zaten iyi de olsalar kötü de olsalar.

korktuysan muhattap olma,ama bunu da duyurarak değil açıkça söyle..hoşlanmadım o günkü cümlenden ,o yüzden de evine gelip gitmek istemiyorum kusura bakma de

Duyanda gozune değil,dötüne baktı sanacak..

İnsanların göze bakması da mı abes oldu..

Asıl buna tövbe tövbeeeee
Peki esiniz komsularinizin gozlerine baksin o vakit nasilsa totu ne bakmiyir ne varki yani degilmi

O normal insanlar icin gecerli...
Kari koca boyle sapkinlar coook.
Sanirim fazla doz muge anli etkisindeyim.
Ama bence paranoyak olmakta biyerde bugun uc yasinfa bebegi kiskanan insanlarda var
tabiiki öyle ama anlarım ben eşimin ne niyetle söylediğini benim kendime güvenim var ve mesela kuzenimin nişanlısı çok güzel kız aaaa fatma hoş kız fln derim oda katılır evet fln der ama bi art niyet yok biliyorum ki öyle olsa hiç bir ortama sokmam eşimi at gözlüğü takarım adama
sanki dişarıda işteyken fln hiçmi güzel kız görmüyor? kişilik meselesi

Iyi geceler arkadaslar
konuya nasil nereden girecegim bilmiyorum ama icim cok huzursuz .
Buraya tasinan bir komsum var
iki hafta oldu tasinali temixlikte falan yardim ettim . Iki gun once beni dairedeki oturan yakin arkadaslarimla birlikte caya cagirdi . Gitmek istemedim arkadaslar gel hosgeldin diyelim cagirmis ayip dediler neyse gittik 3 kadin oturduk cayimizi istik vs . Drrken esi geldi bizde dedik kalkalim kalktik .
bugun yine kapiya gelip cagirdi hepimizi dedim kayinvalidemle hali yikadik usudum yorgunum kusura bakma lutfen yarim saat derlen tm dedim .
Birgul abla falan gttik laf arasinda bana bir kelime kullandi
" esim seni cok begenmis gozleri cok guzel " dedi dedi .
bu nasil laf ?!!!!!!
bi adam kocasina komsun guzel dermi ?
dese dahi bu bana soylenir mi ????
ben o an kalkmak istedimbana donup ynlis anlama kardesi gibi goruyor srni dedi
ya ne alaka ?
Dedim birgul abla benim esim gelecek bn klkiyrm komsuyla beraber klktik.
merdivenden cikarkende duysun diye bagira bagira yuksek sesle dedim
terbiyesizler diye .
Birgul abla muhatap olmayalim gidip gelme olmasin kayinvaliden duymasin aran bozulur dedi .
Eve grdim bu balkondan beri beni cagiriyir sabah kahvltiya gel 10 bucukta diye
arkadadlar ben bu terbiyesze ne diyeyim ?
ellerim titriyor yazarken
Bu ne haysiyetszlik
bna abartiysn demeyin bu bana gore abes
terbiyeszlik
namussuzluktur

Evet benimde tuhaf karşılayacağım bir durum ancak,olayı namus meselesi haline getirmek,el titremesi falan biraz abartılı olmuş.Bu da sizin yaşam tarzınız tabi birşey diyemem ama her isteyen istediğini düşünüp,söyleyebilir ve biz sınırlarımızı cevaplarımız ve davranışlarımızla koyarız..Birdaha görüşmeyin olsun bitsin..

Bence abartmiyorsun bu kadinin psikolojiso bozuk bence ,kocasini yada karisini baskasiyla dusunup hosuna gidenler varya onlardan olabilirler aman dikkat

Back