• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi fesatim komsum mu genis ?

cok resmı davran
eger nıye cagırıyorum gelmıyorsun derse geldım gordum yeterlı de
veya kendıme gore ısım gucum var de
yada her cagırana gıdemıyorum malesef de
bıdaha cagırmaz
Ben hic hoslanmadim
kimilerine gore basit birsey
ama bana gore degil
tesekkur ederim

Hiç muhabbet yok bişey yok nasıl kardeşi gibi görmüş eşi .. Bide sizin hakkınızda konuşmuş eşiyle. Gözlerinizi beğenmişş bunu size söylüyor Bence samimi olmayın..

benim eşimde arkadaşım için iltifat eder yani güzel kız işi rast gelsin der mesela
Bilmem ben alisik degilim komsularimizin kocalarinin bakis terbiyeszlerine
herkes bir degil
kimse potansiyel sapık değil merak etme nadir rastlanır mesela ben kocama derım x i çok güzel buluyorum fln diye o da bana ha evet işi rast gelsin der
ayrıca arkadaş çevremizde beğenilirim ama hiç ellerim titremez
aaa vega bugun değişiklik yapmışsın fln derler yakışmış derler şimdi millet sapık mı ?

Kesinlikle art niyetli bence.
Birak basininetini yemeyi aylarca suren trip sebebi bu yahu.
Normalde kadinin konu sahibine bile gicik olmasi ve sik sik gorusmek istememesi dogaldir.
Genis aile demek ki...
Aynen baskadi olsa kiskanclik yapar komsumami bakiyosun
misafirimi izliyosun diye
bu baya gogsunu kabarta kabarta soyledi

Ben korktum bile
Midem bulandi resmen
sakin bida gitme aman ha dedikodu yapar bir sey olur ustune camur sicrar sana geldigi zaman kapiyi acma
BENI YANLIS ANLAMADA SEN YENI TANIDIGIN BIR INSANA TEMIZLIKDE NEDEN YARDIM EDIYON insanlara cabuk guveme arkadasim sen iyiniyetli olabilirsin ama insanlar oyle degil

benim eşimde arkadaşım için iltifat eder yani güzel kız işi rast gelsin der mesela

kimse potansiyel sapık değil merak etme nadir rastlanır mesela ben kocama derım x i çok güzel buluyorum fln diye o da bana ha evet işi rast gelsin der
ayrıca arkadaş çevremizde beğenilirim ama hiç ellerim titremez
aaa vega bugun değişiklik yapmışsın fln derler yakışmış derler şimdi millet sapık mı ?
Daha iki gunluk evli kadini izleyip karisina acan kimseyi tanimadim hanfendi .
bu bana gore dehil

sakin bida gitme aman ha dedikodu yapar bir sey olur ustune camur sicrar sana geldigi zaman kapiyi acma
BENI YANLIS ANLAMADA SEN YENI TANIDIGIN BIR INSANA TEMIZLIKDE NEDEN YARDIM EDIYON insanlara cabuk guveme arkadasim sen iyiniyetli olabilirsin ama insanlar oyle degil
Ya buralarda boyle biti tasinsin yakinsa yardim edilir ne vbileyim
gormus tanimis oldum
Ama artik adla gtmem

Daha iki gunluk evli kadini izleyip karisina acan kimseyi tanimadim hanfendi .
bu bana gore dehil
iyi de hiç bir kadın kötü niyet sezdiği bir lafı söylemez ve seni evine çağırmaz mesela eşimin arkadaşıma kötü niyet beslediğini sezsem kesinikle arkadaşımı eve çağırmam ve eşimin beğenisini arkadaşıma söylemem

Bence kadın patavatsızmış. Adam da ayaküstü gözlerine mi bakmış tövbe tövbe anlamadım yani.

Hiç muhabbet yok bişey yok nasıl kardeşi gibi görmüş eşi .. Bide sizin hakkınızda konuşmuş eşiyle. Gözlerinizi beğenmişş bunu size söylüyor Bence samimi olmayın..
Kestim ve kalktim hemen
Yuzune dahi bakmam
abartoyorsun diyenler var
bu kadin kadina sohbetmi
yada kadinlarin arasindami geciyor
hyr

Kesinlikle art niyetli bence.
Birak basininetini yemeyi aylarca suren trip sebebi bu yahu.
Normalde kadinin konu sahibine bile gicik olmasi ve sik sik gorusmek istememesi dogaldir.
Genis aile demek ki...
Valla ben evli olmadigim halde bi sinirlendim suan.Dusundum de esim olsa bana boyle soylese yandi adam.Bi de su kardesi gibi goruyo lafi yok mu beraber buyuduler sanki:KK64:

• Beğen
Reactions: nio
iyi de hiç bir kadın kötü niyet sezdiği bir lafı söylemez ve seni evine çağırmaz mesela eşimin arkadaşıma kötü niyet beslediğini sezsem kesinikle arkadaşımı eve çağırmam ve eşimin beğenisini arkadaşıma söylemem

Bence de kendine kuma arıycak hali yok ya

Abartmıyorsun. Oğluna kız bakan anneler gibi nasıl laf o öyle "kocam seni çok beğenmiş". Muhatap olmayın kesinlikle, bazı insanların ahlak anlayışları çok değişmeye başladı, güvenilmez böylesine, bu gün bunu söyleyen yarın bende senin eşini çok beğeniyorum demeye başlar, benden söylemesi.

O normal insanlar icin gecerli...
Kari koca boyle sapkinlar coook.
Sanirim fazla doz muge anli etkisindeyim.
Ama bence paranoyak olmakta biyerde bugun uc yasinfa bebegi kiskanan insanlarda var

Back