Titriyorum kelimesini abartili bulanlar varAbartmıyorsun. Oğluna kız bakan anneler gibi nasıl laf o öyle "kocam seni çok beğenmiş". Muhatap olmayın kesinlikle, bazı insanların ahlak anlayışları çok değişmeye başladı, güvenilmez böylesine, bu gün bunu söyleyen yarın bende senin eşini çok beğeniyorum demeye başlar, benden söylemesi.
Ben oyle gordumSen niye tanımadığın insanlara temizliğe gittin..
Hepiniz bi garipsiniz..
Ben merdivenden cukarken spylefim soyleyecegimi duymasina rahmen kahvaltiya gel diyorKadın bunu saflığından, patavatsızlığından söylemiş olabilir veya çok farklı durumlar da olabilir sapkın insanlar çok bilemiyorum. Siz yine de mesafenizi koyun. Çağırdığında gitmeyin. Zaten bir çağırır, iki çağırır sonra anlar görüşmek istemediğinizi.
40 50 yasinda falan olsalar abla abi diye iyi niyet ariycam bi ihtimal.Uzak dur ne sapkinliklar duyuyoruz.Guven olmaz kimseye.Evet 25 yasinda kadin adami bilmiyorum
Duyanda gozune değil,dötüne baktı sanacak..Bence kadın patavatsızmış. Adam da ayaküstü gözlerine mi bakmış tövbe tövbe anlamadım yani.
Cunku ilk aksam esi geldi isten gelmistir uzanir yatar dedik ve kalktikYeni tasinan komsunuzun temizligine yardim ettiniz? Ama cay davetine gitmekte tereddut mu ettiniz? Orasi biraz karisik olmus...
Abartmiyorsunuz tabiki,
Peki esiniz komsularinizin gozlerine baksin o vakit nasilsa totu ne bakmiyir ne varki yani degilmiDuyanda gozune değil,dötüne baktı sanacak..
İnsanların göze bakması da mı abes oldu..
Asıl buna tövbe tövbeeeee
tabiiki öyle ama anlarım ben eşimin ne niyetle söylediğini benim kendime güvenim var ve mesela kuzenimin nişanlısı çok güzel kız aaaa fatma hoş kız fln derim oda katılır evet fln der ama bi art niyet yok biliyorum ki öyle olsa hiç bir ortama sokmam eşimi at gözlüğü takarım adamaO normal insanlar icin gecerli...
Kari koca boyle sapkinlar coook.
Sanirim fazla doz muge anli etkisindeyim.
Ama bence paranoyak olmakta biyerde bugun uc yasinfa bebegi kiskanan insanlarda var
baksın daha yeni kalktılar komşular bizdeydiPeki esiniz komsularinizin gozlerine baksin o vakit nasilsa totu ne bakmiyir ne varki yani degilmi
Iyi geceler arkadaslar
konuya nasil nereden girecegim bilmiyorum ama icim cok huzursuz .
Buraya tasinan bir komsum var
iki hafta oldu tasinali temixlikte falan yardim ettim . Iki gun once beni dairedeki oturan yakin arkadaslarimla birlikte caya cagirdi . Gitmek istemedim arkadaslar gel hosgeldin diyelim cagirmis ayip dediler neyse gittik 3 kadin oturduk cayimizi istik vs . Drrken esi geldi bizde dedik kalkalim kalktik .
bugun yine kapiya gelip cagirdi hepimizi dedim kayinvalidemle hali yikadik usudum yorgunum kusura bakma lutfen yarim saat derlen tm dedim .
Birgul abla falan gttik laf arasinda bana bir kelime kullandi
" esim seni cok begenmis gozleri cok guzel " dedi dedi .
bu nasil laf ?!!!!!!
bi adam kocasina komsun guzel dermi ?
dese dahi bu bana soylenir mi ????
ben o an kalkmak istedimbana donup ynlis anlama kardesi gibi goruyor srni dedi
ya ne alaka ?
Dedim birgul abla benim esim gelecek bn klkiyrm komsuyla beraber klktik.
merdivenden cikarkende duysun diye bagira bagira yuksek sesle dedim
terbiyesizler diye .
Birgul abla muhatap olmayalim gidip gelme olmasin kayinvaliden duymasin aran bozulur dedi .
Eve grdim bu balkondan beri beni cagiriyir sabah kahvltiya gel 10 bucukta diye
arkadadlar ben bu terbiyesze ne diyeyim ?
ellerim titriyor yazarken
Bu ne haysiyetszlik
bna abartiysn demeyin bu bana gore abes
terbiyeszlik
namussuzluktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?