Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

Bence kalbinin sesini dinle daha nereye kadar sabredeceksin. Tokat ciddi bir olay, bir kere olsa şans verirsin ama defalarca olunca mide bulandırır. İlerde daha çok dövmeyeceğinin garantisini veriyor musun?

K.v, k.p, görümce onlarda tuz biber. Sürekli elleri ensende olacaksa eğer.... Sen bilirsin yine de..

Bence kalbinin sesini dinle daha nereye kadar sabredeceksin. Tokat ciddi bir olay, bir kere olsa şans verirsin ama defalarca olunca mide bulandırır. İlerde daha çok dövmeyeceğinin garantisini veriyor musun?

K.v, k.p, görümce onlarda tuz biber. Sürekli elleri ensende olacaksa eğer.... Sen bilirsin yine de..

Kalbimi dinlersem işin içinden çıkamıyorum işte. Kalbim; her huyu çok güzel bir bu öfke kontrolü yok ve ailesine zaafı var yapma/etme boşanırsan seni süründürürüm diyor.

Mantığım; Saçmalama bu kadarda gurursuz olamazsın. Seni seven iki dk babasının gazına gelip sana tokat atmazdı. Diyor..

Ben neden normal değilim?
karsilikli siddet uyguladiginizi soylemistin.. bundan da rahatsiz olmadigini soyleyecektin nerdeyse, iliskimiz boyle alistik gibisine..
bir de ordaki olayda esinin ailesini, gorumceyi kotu ilan ediyorsun; esin cok normal ve sucsuzmus gibi.. onca seyin ustune esindeki merhametten bahsediyosun.. vs vs.. sence normal mi bunlar?

Anneme okudum dediğinizi. Çok doğru yazmış diyor. Deniyicem, inanın hiç ezik olmadım ama sanırım ezik olmakta fayda var.. Çok teşekkür ederim ilginiz için :) Rabbim birdaha yaşatmasın bana o olayları ama yaşadığımda da susup o ortamı terkedeceğim. En doğrusu bu.

Bu arada eşim annesigildeyken annesi "keşke yapmasaydık cdyi fln takıp uzatmasaydık" demiş. Eşim de "OdunHatun hiç mi korumyacaktı kendisini? Konuşarak korudu" demiş annesine. Annemle kv telefonda görüşmüşler kv ağlayarak anneme tlf'da "boşanmasınlar lütfen kızına söyle açmasın boşanma konusunu" demiş. Ve hiç birşey yok gibi.. Annesi yemek yolladı. Yiyelim diye. Bir lokma almadan çöpe bastım hepsini.

Herhalde üzerimde psikolojik deney yapıyorlar, bir elleriyle itip diğeriyle tutuyorlar.

Aa manyak karı.Çok aklı vardıysa o zamanda düşünseydi bunları.Ama sen kocana göstere göstere yapma bunları bak.Kocan yokken bas yemeği çöpe,ama kocan varken ye güzel yapmış de.Kinini ona belli etme.Karşılarında sus.Yani kısacası kocanın karşısında biraz bi mağdurumda mağdurum iyi niyetliyimde iyi niyetliyim gibi davran.Hatta sendeki değişikliği fark edersede eşin deki kavga dövüş bir yere varılmıyor birazda böyle denicem belki ben sustukça anlarlar beni de. Ama tabi sadece DE öyle düşünme :KK70: :KK70: :KK70: bırak onlar kötü olsun.Bırak benim karım bişey demedi,benim karım iyi anlaşmaktan bahsetti olsun onları kötü et.arkalarından iş çevirmek oluyo bu ama olması gerekende bu.Kurtar kendini ve eşin bence kesinlikle seni koricak zamanla.Görüceksin nasıl rahat ettiğini.

Adam sizi ailesinin yanında dövmüş bir de inanın hiç ezik olmadım diyorsunuz pes TE="OdunHatun, post: 41848776, member: 623408"]Anneme okudum dediğinizi. Çok doğru yazmış diyor. Deniyicem, inanın hiç ezik olmadım ama sanırım ezik olmakta fayda var.. Çok teşekkür ederim ilginiz için :) Rabbim birdaha yaşatmasın bana o olayları ama yaşadığımda da susup o ortamı terkedeceğim. En doğrusu bu.

Bu arada eşim annesigildeyken annesi "keşke yapmasaydık cdyi fln takıp uzatmasaydık" demiş. Eşim de "OdunHatun hiç mi korumyacaktı kendisini? Konuşarak korudu" demiş annesine. Annemle kv telefonda görüşmüşler kv ağlayarak anneme tlf'da "boşanmasınlar lütfen kızına söyle açmasın boşanma konusunu" demiş. Ve hiç birşey yok gibi.. Annesi yemek yolladı. Yiyelim diye. Bir lokma almadan çöpe bastım hepsini.

Herhalde üzerimde psikolojik deney yapıyorlar, bir elleriyle itip diğeriyle tutuyorlar.[/QUOTE]
Afam

Oyy oyy ele karisacagina yele karış diye boşa dememisler. .
Allah çirkeflerle muhattap etmesin.
Seninkiler de benimkiler kadar igrencmis.
Ama var ya bana tokat atan adamın (hele de böyle sebeple şu şartlarda )
Oracıkta kafasına vazo, sandalye be bulursam geçiririm.

Mesajın da fazla duygusal.
Ağzına s. Ve terk et evi.
Bu Öküzle aşk diliyle anlaşman zor Üzgünüm..

Oyy oyy ele karisacagina yele karış diye boşa dememisler. .
Allah çirkeflerle muhattap etmesin.
Seninkiler de benimkiler kadar igrencmis.
Ama var ya bana tokat atan adamın (hele de böyle sebeple şu şartlarda )
Oracıkta kafasına vazo, sandalye be bulursam geçiririm.

Mesajın da fazla duygusal.
Ağzına s. Ve terk et evi.
Bu Öküzle aşk diliyle anlaşman zor Üzgünüm..

Ailesiyle görüşmicem de bakalım nereye kadar böyle yürüyecek..

Selam herkese,

İlk defa bu dereceye kadar geldik..
Dün bayramlaşmaya kv'mlere gittiğimizde olanlar oldu.

Herşey eşimin ben görmeden küs olan kardeşine el vermemekle başladı. Eşim görümcemle hiç anlaşamaz bide bizim aramız sorunlu olduğundan beri hiç konuşmadılar birbirleriyle.. En son çare konuşmamaktı onuda uyguladık.

Hiç bir iyi vaziyetle yazmıyorum bu olanları sizlere.. Hastaneye gideceğim o dereceyim. Ama kızlar bana bir çıkar yol değil de akıl verin. Benim artık vücudumla beynim yorgun bitkin..

Biz kv'dedeyiz bayramlaşmaya gittik.. Eşim kardeşime el vermemiş. Kardeşi babasını çağırdı "abim gelsin bana neden el vermemiş hesap versin" diye.. Eşim giti yanına ben tabii oturma odasındayım kv'yle bunlar konuşuyor abisi de "senle konuşmuyorum, sen artık benim için bittin" demiş.. "Bittim mi? Tamam, arama sorma artık o zaman" demiş.. Oda tamam diyip odadan çıkmış.. (Ben yoktum konuşulanlardan yazıyorum..)

Asıl konu burda başladı;
Görümcem olacak o şahsiyet, bu zamana kadar hiç bir şekilde kendisiyle muhattap değildim.. Oturma odasına bir hışımla girdi ve aynen şöyle konuşmaya başladı ama sinirli ve gergin bi o kadarda saygısızca bir giriş yaparak "anne o tlfnu kapat çabuk! Çabuk! (Kv telefondaydı) sonra bana dogrutarak şimdiii sen keseceksin sesini.. Ben abimle konuşacağım yoksa ağzına s'''.. Abi sen benim nişanlıma anneme iki kötü söz söyledi diye laf ediyorsun konuşmuyorsun ama senin karın da anneme hakaret etmişti, kavga etmişti? Bir tabak da kaldırmıyor zaten evde.. Annem o konuların hiç birini unutmadı!!!!!!!! (Kavga etmeden önce annesine odaya çağırmış OdunHatun tabak kaldırdı mı diye sormuş kv'demde yardım edebildiği kadar etti demiş)

Ve bu konuşmalar itişli kakışlı. Ben artık dayanamayıp "haddini bil" dedim.. Kocam kalktı eşim fln ya bildiğiniz kavga gürültü bir ona bir bana laf geçirmeye çalışan kp.. kızına öyle mön mön bakan kv.. "Ya diyorum Kv benle sorunun mu var? Tabağı mı kaldırmadım diye? Söylesene yapmadım mı şimdiye kadar hiç birşeyini? Diye sorduğumdada yok kızım biz senden memnunuz dediler..

Sonra görümcem haddini ileri derecede aştığında eşim hadi kalkalım biz dedi.. Kalkıyorduk görümcen çıktı gitti annesi de oturun dedi oturuldu.. Vee o evlendiğimiz ilk gün kü dava açıldı. Düğün cdsine kadar açıldı izlendi ben takı davasında "hırsız" demişmiyim dememişmiyim diye. Allahtan ki eşimde ortada öyle birşey olmadığını kardeşi orkestrayla laubali olduğunu anladı.. Ama olaylar sarpa sardı. Kp üzerime yürüdü lafını bana geçiremeyince dövmeye bile ramak kalmıştıııı!!!! Eşim anca bana "bi sus babam konuşsun" diyip durdu. Ben kendimi ifade etmeye çalıştıkca sesini yükseltti.. Bende artık sus sus sus dayanamadığım için sesimi yükselttim.. Sadıcmız yengem di dayımla birlikte.. Yok neymiş efendim kv sepeti istemişte yengemde dur OdunHatun gelsin de veriyim dediği için eşim yengen orus''dur dedi.. Bende senin kardeşin öyledir dedim! Bana görüşemiceksin dayınla artık bitti dedi bende sende kardeşinle görüşemezsin dedim.. O anda kp kalktı babanı ara alsınlar seni dedi. Eşim bana tokat attı.. Kv zaten ortalığı alevlendiren kendisi. Cd açmalar eski konuları tekrar yaşatıp özellikle benim ailemi eşime kötülemeler..
Babamı aradım geldi.. Ben babamla gidiyordum kv'm kapıdan içeriye aldı beni zorla gel diye..

Ve olayın en özetlenmiş hali bu. Eşim uyumadan işe gitti..

Arkadaşlar benim en büyük hatam haksızlığa gelememek. Kendimi ifade edemememk/etmeye engellemmek.

Eşim evet tokatı attı ama onun öncesinde görümceme karşi beni savundu Allah var bunu inkar edemem.. Ama ben o hepsinin üzerime gelmesiyle gerilen sinirlerimi belki de kontrol altına alamayıp kp'e bağırmışımdır. Ama kendisi haddini aşan cümlelerde de bulundu. "Bu eve geldiysen bu kurallara uyulacak " -senin kızın uydu mu "o uymasada olur"

"Senin eşin kılıbık, seni böyle alıştırmış baştan o yüzden değiştirmeye çalışıyoruz artık" sustum.

Eve geldik benim kısa çaplı yüz verci geçirmem mi dersiniz..

Eşim'e tek sorum ; bana vurdun babanın yanında, hoşuna gitti mi bu? Babanın istediği erkek oldun mu dedim?

Hayır, pişmanım. O sırada susmanı rica ettim bin defa susmadım artık saygı dereceni aştın dedi (inkar etmiyorum, karşımdaki ağzıma girecek kadar bağırdı, bende sinirlendim bende bağırdım)

Ve gece fenalaştığımda eşimin o bana merhameti, kafamda herşeyi allak bullak etti..

Bir tarafım eşim işten gelene kadar evi toplayıp mektup yazıp o lanet olası altın kasasının anahtarlarını da koyup annemin evine çekip git diyor..

Diğer tarafım eşim annesigilin yanında "o benim eşim, ezdirmem" demeleri o kardeşine karşı bana laf düşürmemesi aklıma geliyor.. Dayan diyor.

Lütfen medeni bir şekilde bana yardımcı olmanıza çok ama çok ihtiyacım var.
İyi ki de varsınız.. İçimi dökecek hiç bir yerim yok.. (Var da bu şeyleri değil)

Teşekkürler
Ne iğrenç insanlar bunlar.. Oğullarını mal gibi görüp ellerinden kaçırmışlar gibi alana saldırıyorlar. Hayır, eşinin ders alması gerek bence. Geçici bir süre bir yere git, ailene, otele, arkadaşına. Seni kaybetmek ne demek görsün. Takı, toka, düğün CD'si, görümce dediğin asalak kim ne yani anne babasına kapat telefonu çabuk bilmem ne diyor. Eşin ya sizi bu aileden soyutlayacak ya da bu hep böyle gidecek. Şartların el veriyorsa kısa süreli uzaklaşmak faydalıdır.

Ne iğrenç insanlar bunlar.. Oğullarını mal gibi görüp ellerinden kaçırmışlar gibi alana saldırıyorlar. Hayır, eşinin ders alması gerek bence. Geçici bir süre bir yere git, ailene, otele, arkadaşına. Seni kaybetmek ne demek görsün. Takı, toka, düğün CD'si, görümce dediğin asalak kim ne yani anne babasına kapat telefonu çabuk bilmem ne diyor. Eşin ya sizi bu aileden soyutlayacak ya da bu hep böyle gidecek. Şartların el veriyorsa kısa süreli uzaklaşmak faydalıdır.

Zar zor ikna ettim ailesinden uzak durmayı..
"Ama bu gidişle senden soğurum" dedi..
Bende "böyle soğuyacaksan, soğuyabilirsin!" Dedim.

Dün küçük kız kardeşine attığı mesajı gördüm up uzundu whatsappdan hemen kopyaladım kendime yolladım ve onun telefonundan sildim.. Ama daha sonra kendimdende sildim kopyaladım sadece kendi telefonuma Ama bir yere yapıştırmadım hiç bir yere.. Eve gittiğimde okurum dedim yanımdaydı sürekli. Ne hikmetse kuzenim yazdı o sıra şunu teyzeme kopyalarmısın dedi.. Bende onu kopyalacağım diye diğeri en son kopyalayanlardan silindi!!! Sinir krizi geçirecektim eşim WC'ye gitti bende telefonu aldım baktım yok mesajlar yerinde yok, silmiş!!! Tabii duramadım "gördüm sildiğini, neden sildin?" Dedim
Kendisi "Görmeni istemedim, yine tartışacaktık o niye böyle bu niye böyle diye.." Dedi. Aleyhime mi yazdın da görmemememi istedin dedim "sadece OdunHatun hiç mi Konuşmasın kendini savunmasın" yazdığını gerisinde ailesine karşı tepkisini ve görümcemin başalttığını fln yazmış.. Ama tuhaf oldum tepki mi versem amaan banane mi desem? napsam?

Zar zor ikna ettim ailesinden uzak durmayı..
"Ama bu gidişle senden soğurum" dedi..
Bende "böyle soğuyacaksan, soğuyabilirsin!" Dedim.

Dün küçük kız kardeşine attığı mesajı gördüm up uzundu whatsappdan hemen kopyaladım kendime yolladım ve onun telefonundan sildim.. Ama daha sonra kendimdende sildim kopyaladım sadece kendi telefonuma Ama bir yere yapıştırmadım hiç bir yere.. Eve gittiğimde okurum dedim yanımdaydı sürekli. Ne hikmetse kuzenim yazdı o sıra şunu teyzeme kopyalarmısın dedi.. Bende onu kopyalacağım diye diğeri en son kopyalayanlardan silindi!!! Sinir krizi geçirecektim eşim WC'ye gitti bende telefonu aldım baktım yok mesajlar yerinde yok, silmiş!!! Tabii duramadım "gördüm sildiğini, neden sildin?" Dedim
Kendisi "Görmeni istemedim, yine tartışacaktık o niye böyle bu niye böyle diye.." Dedi. Aleyhime mi yazdın da görmemememi istedin dedim "sadece OdunHatun hiç mi Konuşmasın kendini savunmasın" yazdığını gerisinde ailesine karşı tepkisini ve görümcemin başalttığını fln yazmış.. Ama tuhaf oldum tepki mi versem amaan banane mi desem? napsam?
Salla ya valla salla, değmeyecek insanları takma. Eşin yola gelse kafi, ailesini getiremezsin. Eşinin burnu sürtse yeter bence..

Salla ya valla salla, değmeyecek insanları takma. Eşin yola gelse kafi, ailesini getiremezsin. Eşinin burnu sürtse yeter bence..
Biliyorum cok zor ama biraZ daha mucadele et ama asiri zorlama oyle idare edip evli kal dicem ama kendim icin de dusuniyorum bak idare edip hic bisey beklntm olmadan tamam hic ayrilmam ama ya o beni ortda birakp ayrilirsa iste cok zor bu karar o zaman da yillarim gidicek

Biliyorum cok zor ama biraZ daha mucadele et ama asiri zorlama oyle idare edip evli kal dicem ama kendim icin de dusuniyorum bak idare edip hic bisey beklntm olmadan tamam hic ayrilmam ama ya o beni ortda birakp ayrilirsa iste cok zor bu karar o zaman da yillarim gidicek

O zaman da kendi bilir. Sen o kadar çabala kendinden ödün ver, beyefendi kafasına göre çekip gitsin. O zaman git. Gitsin yani..
Sana kız çoksa bana erkek çok. En sonunda "herşeyi yaptım, ama kendisi istemedi" der, çeker kendi Hayatımı Yaşarım.

Aynen canım aynen. Gitmesine gelmesine karışmam, ama hiç birşeylerini bilmek istemiyorum. Benden uzak, Âllah'a yakın..

öyle zor bir durum tek kendini düşün kendin için program yap.ailesinin yanına mı gidiyor sende ondan önce o gün ki programını söyle.gez dolaş ye iç alışveriş yap..Bir daha mı geleceksin dünyaya

öyle zor bir durum tek kendini düşün kendin için program yap.ailesinin yanına mı gidiyor sende ondan önce o gün ki programını söyle.gez dolaş ye iç alışveriş yap..Bir daha mı geleceksin dünyaya

Ne güzel konuşuyorsun canım benim. Çok sağol.. Dediğin gibi, kaç kere daha bu yaşımda Olacağım? Kıymet bilmezsem, bu ömür de gelip geçecek. Bir söz vardır;
Ne bu dertler kalıcı, nede bu Ömür.
Hepimize geçerli, kimse için kendinden ödün vermeye değmez. Karşındaki sana ne kadar değer veriyorsa o kadar değerlidir. Boşverdim, herşeyi. Öyleyse zaman'a bırakıyorum. Olur olur, olmasa da olmasın..

X