Ben hic hoslanmadimcok resmı davran
eger nıye cagırıyorum gelmıyorsun derse geldım gordum yeterlı de
veya kendıme gore ısım gucum var de
yada her cagırana gıdemıyorum malesef de
bıdaha cagırmaz
kimse potansiyel sapık değil merak etme nadir rastlanır mesela ben kocama derım x i çok güzel buluyorum fln diye o da bana ha evet işi rast gelsin derBilmem ben alisik degilim komsularimizin kocalarinin bakis terbiyeszlerine
herkes bir degil
Aynen baskadi olsa kiskanclik yapar komsumami bakiyosunKesinlikle art niyetli bence.
Birak basininetini yemeyi aylarca suren trip sebebi bu yahu.
Normalde kadinin konu sahibine bile gicik olmasi ve sik sik gorusmek istememesi dogaldir.
Genis aile demek ki...
BEni ilgilendirmez onun guven meselesi
ben onun babasinin kizi degilim
sakin bida gitme aman ha dedikodu yapar bir sey olur ustune camur sicrar sana geldigi zaman kapiyi acmaBen korktum bile
Midem bulandi resmen
Daha iki gunluk evli kadini izleyip karisina acan kimseyi tanimadim hanfendi .benim eşimde arkadaşım için iltifat eder yani güzel kız işi rast gelsin der mesela
kimse potansiyel sapık değil merak etme nadir rastlanır mesela ben kocama derım x i çok güzel buluyorum fln diye o da bana ha evet işi rast gelsin der
ayrıca arkadaş çevremizde beğenilirim ama hiç ellerim titremez
aaa vega bugun değişiklik yapmışsın fln derler yakışmış derler şimdi millet sapık mı ?
Ya buralarda boyle biti tasinsin yakinsa yardim edilir ne vbileyimsakin bida gitme aman ha dedikodu yapar bir sey olur ustune camur sicrar sana geldigi zaman kapiyi acma
BENI YANLIS ANLAMADA SEN YENI TANIDIGIN BIR INSANA TEMIZLIKDE NEDEN YARDIM EDIYON insanlara cabuk guveme arkadasim sen iyiniyetli olabilirsin ama insanlar oyle degil
iyi de hiç bir kadın kötü niyet sezdiği bir lafı söylemez ve seni evine çağırmaz mesela eşimin arkadaşıma kötü niyet beslediğini sezsem kesinikle arkadaşımı eve çağırmam ve eşimin beğenisini arkadaşıma söylememDaha iki gunluk evli kadini izleyip karisina acan kimseyi tanimadim hanfendi .
bu bana gore dehil
Kestim ve kalktim hemenHiç muhabbet yok bişey yok nasıl kardeşi gibi görmüş eşi .. Bide sizin hakkınızda konuşmuş eşiyle. Gözlerinizi beğenmişş bunu size söylüyor Bence samimi olmayın..
Valla ben evli olmadigim halde bi sinirlendim suan.Dusundum de esim olsa bana boyle soylese yandi adam.Bi de su kardesi gibi goruyo lafi yok mu beraber buyuduler sankiKesinlikle art niyetli bence.
Birak basininetini yemeyi aylarca suren trip sebebi bu yahu.
Normalde kadinin konu sahibine bile gicik olmasi ve sik sik gorusmek istememesi dogaldir.
Genis aile demek ki...
iyi de hiç bir kadın kötü niyet sezdiği bir lafı söylemez ve seni evine çağırmaz mesela eşimin arkadaşıma kötü niyet beslediğini sezsem kesinikle arkadaşımı eve çağırmam ve eşimin beğenisini arkadaşıma söylemem
EvetBence kadın patavatsızmış. Adam da ayaküstü gözlerine mi bakmış tövbe tövbe anlamadım yani.
Ben kadinin normal bori oldugunu dusunmuyorumBence de kendine kuma arıycak hali yok ya
yani komşumuzun kızı var benden iki yaş küçük eşim ona abi gibidir biri bişey dese eşime anlatır ya neden kötü niyetli düşüneyim ki kişi kendinden bilir işiBence de kendine kuma arıycak hali yok ya
Evet 25 yasinda kadin adami bilmiyorumKadin da arsiz.Biz olsak adamin basinin etini yeriz.Yaslari genc mi ?
iyi de hiç bir kadın kötü niyet sezdiği bir lafı söylemez ve seni evine çağırmaz mesela eşimin arkadaşıma kötü niyet beslediğini sezsem kesinikle arkadaşımı eve çağırmam ve eşimin beğenisini arkadaşıma söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?