Benmi çok abartıyorum bebegim konusunda ben mi yalnış mı düşünüyorum çok bunaldım.!!!!

Benim çocuğuma da annem bakıyor. Çocukla heryere de gezmeye gidiyor. Ben evde oturup çocuğuma baksaydım ben de giderdim. İnsan eve tikilinca sıkılır ya hu. Hele ki çocukla... çocuklar dışarıyı daha çok seviyor, dışarda öğrenmeleri gereken koskoca bir dünya var! Meraklı meraklı insanları izliyorlar. Çocuğunuz bir kere hasta oldu diye hep hasta olacağı anlamına gelmez. Ayrıca bence bakicidansa, mümkünse anneannenin bakması daha iyi. Bakiciya güvenemeyebilirsin. Bakıcı sana "he" der sen gidince napar kimbilir...

bakıcı evet.. en azndna laf söylerdin yapma derdin yapmazdı cıkma derdin cıkmazdı..
ben haklımıyım eşm haklımı yoksa abartıyormuym ya allahaşkına
cıkılacak hava var cıkılmck hava napacam nolur yol gösterin bana sinirden kendimi yiyorm su anda:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Canım şöyle söyleyim kızımı öyle bi büyüttükki tabiri caizse pamuklara sardık.yazın sıcak dedik çıkarmadık.kışın soğuk dedik çıkarmadık.azıcık yel esse yazın bile aman hasta olur dedik.sonuç mu sürekli hasta oluyo.3 yaşından beri astımı var.şimdi 5,5 yaşında şuandada ateşli yatıyo.eğer öyle korumayla bi çocuk hasta olmasaydı valla bizimki asla hasta olmazdı.ama sizide anlıyorum.benim eşimde çocuk konusunda fazlaca hassas.

Şikayet ettiğiniz insan ön anneniz, kocanıza ispiklediğiniz öz anneniz,kocanızın kızdığı öz anneniz.Kadına maaş veriyorsunuz diye iyice işçi bellemişsiniz belliki.. Sizinde ,eşinizinde üslubu çok çirkin.Çocuklar soğuk havadan değil kapalı ortamlardaki mikroplardan ve insanlar dan mikrop kaparlar.Bencede bakıcı tutun kadına yazık.Eminim oda sizden memnun değildir evlat diye torun diye atamıyordur.Kadının işini kolaylamış olursunuz.

Valla ben annemle aynı binaya tasindim çok pismanim sürekli birbirimize kiriliyoruz dort aylik bebeğimi bazen bırakıyorum anneme hiç benim istediğim gibi bakamiyor sürekli tartisiyoruz :KK14:

Öncelikle 650 liraya bakıcı nasıl bulacaksın. Zaten yasa çıktı o 650 liranın 350 lirasını devlet verecek.

Annene sen kesin dille çıkarma dememişsin ki. Annen kocası emekli olunca evde oturur oturmaz. Daha 2 yıl var. Kurmuşsun kafanda bişeyler onları dert ediyorsun gibi geliyor.

Ayrıca soğuk havada iyice sarıp sarmalayin arabasına muşamba ruzgarliklar oluyor onlardan geçirin dikkat edin. Ama avm lere götürmeyin. Avm de hasta olma ihtimali cok yuksek. Grip, nezle gibi sürüyle havadan soluma ile bulasan virus ve bakterileri havada 2 saate kadar asili kalabiliyor. Dolayısıyla sizin geçtiğiniz yerde 5 dk önce hapşıran bir çocuğun etrafa saçtığı mikropları soluyorsunuz. Siz hasta olmazsınız belki zaten bagisikliginiz vardır ama çocuğunuz hasta olur tabii ki.
Üşütme ile evet vücut direncini düşer ama esas hastalığı virüs ve bakteriler yapar. Geçmiş olsun.

Hasta olduğu için korkuyorsunuz ama gerçekten dikkat edilirse açık havada hastalanmaz bebek. Daha önce neden öyle hasta oldu dışarı mı çıkmıştı?
Avm den daha iyi dışarı oksijen alması, sadece terine ve ağzından soğuk almamasına dikkat edilse yeterli.

Sizin çocuğunuz istediğiniz gibi olması en doğal hakkınız şöyleydi böyleydi diye akıl vericek değilim lakin anane bakıcıdan daha çok sevgi gösterir orta yolu bulmaya çalışın

Pfff içim şişti okurken...nasıl abartmışsın yahu...çocuk hasta olmasın diye içeriye tıksan da o çocuk elbet bir gün mikroplarla tanışacak.asıl sen hasta edersin bu kafayla çocuğu...en azından bakıcıdan dayak yemiyor güvenilir ellerde bebek...allahım yarabbim ya annenizi bir de eşinize ispiyonlamışsınız.bence dibine kadar haksızsın

kapalı mekanlar özellikle avmler 2 yaşına kadar çok sakıncalı. hepimizin sandığının aksine açık hava, soğuk hasta etmez. o kapalı mekandaki virüsler hasta eder.

ben her konuda yazıyorum. aile ilişkilerini zedelemek yerine bakıcı baksın çocuğa.

Soğuk havanın burundaki bağışıklık sistemini baskıladığı Yale Üniversitesi'nden araştırmacılar tarafından 2015 yılının başında ispatlandı. Yani soğuk hava hasta etmez demek yanlış. Soğuk hava bağışıklık sistemini baskılayarak hastalıklara çok daha açık hale getirebilir _MAJESTE_ _MAJESTE_

ne kadar ayıp bişey ya,evladının çocuğuna kendi öz torununa parayla bakmak!!!ben o kısma takıldım edep ya hu diyorum sadece,anneniz hiç hastalanmıycam elden ayaktan düşmicem sanıyor herhalde siz de parasını alıp bakarsınız artık

2. evliliği ni yapmış anneniz adama para yetiştiricek diye torununa parayla bakiyo hiç evlebmeseymis daha iyimiş bence.

Annenize guvenmiyorsunuz anladigim kadariyla hani annem bilir nasil bakicagini deyip rahatlik olusmamiz sizde ama artik asiri soguklar bitti 10 derece diyorsunuz -10 degilko guzelce agzi burnu sarilir sıkı giyilir sorun olmaz avmlerde daha cok hastalik kapma olasiligi var cocugun..ama devamli bu tartismalar olucak sanirim bakici tutmak daha iyi fikir ama bu zamanda bakiciya guvenmek de cok zor

Birde parayla bakilma olayi denilmis ama kadin zaten baska bir cocuga bakiyormus neticede ordan bir geliri var gel benim cocuguma bak ucretsiz bakican ama denmez ki..ustelik anneanne babaanne torununa bakmak zorunda degil ki hani bakicaksan yapicam demiyor kimse o yaslardan sonrada cok zor ben olsam istemese bile annem bakiciya vericegim parayi veririm

İyi de çocuk doktorları bu işin uzmanları doğru giydirdikten sonra mutlaka dışarı çıkarın çocukları diyorlar.
Ki hava da 10derece yani eksi 10derece değilmiş.
Esiyorsa da atkı şapka vs.sıkıca sarılır bebek arabasında zaten üstü de kapatılır bi de battaniye örtülür oh mis gibi Yani.
Ki zaten kısa bi yolmuş hani saatlerce dışarda kalmamış ki çocuk.
Siz pamuklara da sarsanız o çocuk elbet hasta olur zaten herkes böyle böyle büyüyor bağışıklığı güçleniyor.

Bir de anneniz 2yıl sonra bakamam demiş e çocuk zaten 8aylık .Neredeyse 3yaşına gelecek çocuk tam kreş zamanı bunda dert edecek ne var anlamadım?

2. evliliği ni yapmış anneniz adama para yetiştiricek diye torununa parayla bakiyo hiç evlebmeseymis daha iyimiş bence.
Benim annem de oğluma çeyrek taktı mevlidinde sonra evine giderken de KIZIM BEN SEN ELE KARŞI MAHÇUP OLMA DİYE TAKTIM ALTINI AMA SEN BANA ÇEYREĞİ VERME PARASINI VER dedi . Şok oldum.yerin dibine girdim yani.çeyregide o kalabalığın içinde alamadım gittim cüzdanımdan verdim parasını
Keşke takmasaydında ele güne karşı mahcup olsaydım anne dedim böyle yapınca sen gözümde anneliğini bitirdin dedim ama sonuç ben nankör evlat ilan edildim.....
Millet torunu olunca yağdırıyor bizimkilerde paranın lafını ediyor

Benim annem de oğluma çeyrek taktı mevlidinde sonra evine giderken de KIZIM BEN SEN ELE KARŞI MAHÇUP OLMA DİYE TAKTIM ALTINI AMA SEN BANA ÇEYREĞİ VERME PARASINI VER dedi . Şok oldum.yerin dibine girdim yani.çeyregide o kalabalığın içinde alamadım gittim cüzdanımdan verdim parasını
Keşke takmasaydında ele güne karşı mahcup olsaydım anne dedim böyle yapınca sen gözümde anneliğini bitirdin dedim ama sonuç ben nankör evlat ilan edildim.....
Yok artiik

Bende olsam çok bozulurdum annende olsa nasıl davranıyorsa sende ona göre davranırsin hiç hoş degil.herkez cok olupta yapmıyo ordan burdan kisarak denklersiriyolar

Nasıl söyleyebildi bunu aklım almıyor :oha:

X