Benmi çok abartıyorum bebegim konusunda ben mi yalnış mı düşünüyorum çok bunaldım.!!!!

hadi havayı gecelim.. rüzgarı gecelim.. ben abartıyor olym cnam hatalı olym tamam eyvalah.
ama annemn her konuda böyle yapması başına buyru kdavranması bildiğini okuması sinirlerim cok bozuyo ve beni cok bunaltıor

bakıcı bakmaya başla kafan rahat eder tecrübeyle sabittir.

Anneme torununa parayla bak desem alınır kesinlikle.
Siz maddi yardım da olsun demiş maaş bağlamışsınız, çok hoş düşünmüşsünüz.
Ancak o şuan bakıcı modunda olamaz ki! Anneanne modunda takılıyor.
Yani muhtemelen ben daha iyi bilirim, kaç çocuk büyüttüm kafasında olabilir.
Hem sıkı giydirince bir şey olmaz. Fazla evham da hiç iyi değil.
Bence şartları belirginleştirmenizde fayda var.
Sözünüzü dinlemesini istiyorsanız bakıcı daha mantıklı şu durumda..

ofis arkadaşımında bebeği var annesi bakıyor ve aynı sizin yaşadığınız anlaşmazlıkları yaşıyor annesiyle sürekli tartışma halindeler..benimkilerede bakıcı baktı benimde aklım kalıyordu ne yapıyor nasıl vakit geçiriyorlar diye ..her ikisininde avantaj ve dezavantajları var ..
biraz daha kararlı bir şekilde söylesen anne hava soğuk bugün çıkarma istemiyorum diye işe yaramazmı acaba..
benim kızım anaokuluna başlayasıya kadar apartman komşum baktı..ilk zamanlar nereye gidiyorsa kızımıda götürmeye kalkmıştı hemen tavrımızı koyduk evden başka bir yer olmaz diye..bakıcıda daha rahat bir şekilde yönlendiriyorsun ama annede araya kırgınlıklar vs giriyor..
3 yaşından sonra kreşe verirsin zaten çünkü 3 yaşından sonra evde çok sıkılıyorlar ve ister istemez ev karşısına saplanıp kalıyor çocuklar..

soğuk havadan o kadar korkmayın,
kayak tulumlarından aldım ben oğlum kar kış gezdiriyor babannesi park bahçe.
asıl avm de ya da kreşte hasta oluyor mikroptan. ağzını burnunu güzelce sarınca soğuktan etkilenmez.
ama siz genel olarak annenizin tavrından şikayetçiyseniz bakıcı araştırın. güvenilir birini bulmak kolay değil. bakıcıya verilecek maaş+sigorta nın da sizin maaşınızı geçmiyor olması lazım mantıken.

Evet böyle sinirli bir eşe sahip olduğun için de bence daha çok stres yapıyorsun sen kendine bence...
Hemen bir koruyucu al kendine...
Kendi torunu olduğu için maaşlı eleman gibi davranmaması normal...
Oyuzden alttan al sakin ol sen...

evet ikisinin de elbette vardır zorlukları ama laf söyleyememk laftan anlamaaması daha zor ya
yaramıyor canm bugun ack acık dedim cıkarma die beni dinlemedi..
kreşe vercm zaten ama 3 yaşa nasıl gecegz böyle blmyrm

şimdiki aklm olsa bende direk bakıcı olayına girerdim en azndan lafn sözün dinlenirdi.

bakıcı bakmaya başla kafan rahat eder tecrübeyle sabittir.
Baştan kadının düzenini bozmuşlar, işten çıkartıp parasını biz vericez torununa bak demişler. Kendi usüllerince bakıyor belli ki rahat birisi. Şimdi de rüzgar esti, yemeğini yedi yemedi, üşüdü terledi, her sorun annanenin başına patlayacak. Konu sahibi de az değil yani. Bir de ben nerden bileyim böyle olacağını diyor. 2 kere 2 4 kadar belli birşey. her aile içinde bu çocuk bakma işi problemli. madem kadının işi gücü vardıysa, annane çalışıyor işinden etmeyelim denilip başka çare bakılırdı. ha paraya ihtiyacı olduğunu bile bile anne sen git bakma biz memnun değiliz diyebiliyorsa (burada hangi kadın bunu annesine söyleyebilir merak ettim) buyursun söylesin bence. Dönülmez noktaya getirmiş kendi kendini. Eşine telefonda hemen durumu bildirmesi de hiç hoş değil. Kendin laf geçiremeyip kocana mı şikayet ediyorsun anneni dimi? 2 gün sonra da, kocam annemi evde istemiyor ne yapmalıyım diye konu açar konu sahibi

Son düzenleme:

evet aslında dedikleriniz dogru ama annesi biraz sıkıntılı sanırım

O da kendi annesi canım, biz bilemeyiz ki kendisi bilecek çocuğa nasıl bakar sorun olur mu laf söz dinler mi kendisi hesaplayacaktı. bunlar ciddi işler bence. biraz derinlikli düşünmek gerekiyor. Allah tüm bebekli çalışan kadınların yardımcısı olsun. Kimbilir hergün daha ne dertler çıkıp duruyordur.

bu çocuk bakma meselesi kim olursa sıkıntılı.
artık biz anneler mi evhamlıyız, çalışıyoruz diye çocuğa ekstra ilgi mi yüklüyoruz, yoksa anneler herşeyin en iyisini mi biliyor anlamıyorum. hangi büyükanne olduğu farketmiyor? tezatlık oluyor.

sanırım çocuk yapıyorsan o sorumluluğunu da yükleneceksin. (özetliyorum; yalnız değilsin :)

Net olun x hanım ile çalışırken Nasıl teyzeme gidemiyorsan şimdi ben çıkarma deyince de çıkarma anne diyeceksiniz

Sorun çocuğun bu havada çıkıp çıkmaması değil sizin kararınıza saygı duyulmaması

evet aslnda sorun havada değil cıkmalarıda değil hastalıkda değil benm sözümünn dinlenmemesi.. kafasına göre hareket etmesi ve herşeyi ben bilirim havalarına grmesi böyle nereye kadar gider inanın bilmiyorum bende hiç

hesaplayamadm basından cok hata etmişim şimdi anlyrm ama inanın eger böyle olacanı bilse idim bakıcı tutardm direk. kafam bundan rahat olurdu.
en azndan sözün gecerdi.
sorun aslnda soguk hava esen hava hastalık mezvusuda değil benim sinirlerimi oynatan annmn sozumu hiçe sayması esior dedkce yok yok demesi başsına buyruk kendi bildiğini okuması.

annem biraz değiil baya sıkıntı sıkıntı olmayua da devam edecek napacam blmyrm biz bakıcı bulacaz desek olmaz.. laf nalatsak anlamıyor böyle nasıl olacak blmyrm nasıl hesap edemedm bunları cok kızıyorum kendime

Bence abartmıyosun ve haklısın. Bende anneyim ve benimde senin gibi telaşlarım var. Bu çok normal.

Annenize kadın bunalmıştır diyipte hak veremiyorum. Torununa değilde başka birinin çocuğuna bakıyo olsa bunaldım diyipte kafasına göre dışarı çıkarma lüksü yok. Üstelik bu çocuk yeni bi hastalık atlatmış. Anneniz dediğim dedik görünüyor.

Güvenilir bi bakıcı bulup işi tatlıya bağlamanız. Sizin anneniz olduğu için yarın bigün annenizin bu davranışları yüzünden eşinizle aranız açılır.

Bi çocuğa annesinden daha iyi kimse bakamaz. Keşke imkanınız olsa ve siz evladınızın başında olsanız.

ama şimid annemede diyemez ki canm biz bakıcı bulacagız yada bakıcı baksn..
ilk başda işinden cık cocuguma bak diyen bendm ee şimdi öyle dersem annem yüzüme bakmaz böylede bu soeunlar cıkıor ortaya...
iş nası ltatlıya baglanacak blmyrm ama sunu blyrm ki bu sorunlar büyüyerek devam edecek oof of napacam blmyrm ya.
acılır zaten aynden acılacak onud a bllyrm su an cok caresizm kara kara dşünüyorm
dediğim dedik caldm düdük asla laftan sözden anlamaz kendi bildiği inşalah cocugumhasta olmazo zaman kıyameti kopartrm işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…