- 9 Ocak 2012
- 14.890
- 28.614
bence susup oturun. bakın çok ciddi söylüyorum. ben olsam öyle yapardım. 20 ay annem baktı oğluma . tabi iteleye kakalaya. yani oğlumu çok severdi hala öyle aşıklar birbirlerine. ama işte sabah oğluş erken kalkıyor, bugün banka işim var izin al, evlerimiz çok uzak falan filan derdi hep. ben çok yoruldum o süreçte ama 20 ay mis gibi baktı Allah razı olsun. tabi paralı bakmadı ama ben byük hediyeler almaya çalıştım hep. neyse sonra kreşe başladı 20 . ayında çocuk hastalıkta kurtulamadı adapte olamadı. hop eltime verdik parasıyla baktı. bir nevi bakıcı gibi düşünün bunu. çocuğum orda ne yaşadıysa artık psikolojisi bozuldu. eltimin adını duymaya tahammülü yok. 3 yaşında anlatamıyor da ne olduğunu. kreşe verdik el mahkum. en azından kameralar var. hasta olması psikolojisinin bozulmasından daha iyi diye. çok şükür çok seviyor okulunu koşa koşa gidiyor. gelişimine de faydalı.
o yüzden demem o ki böyle ufak şeylere takılmayın. kreş çağına kadar annenizi idare edin. sonra verirsiniz güzel bir kreşe. hem çocuk için hem sizin için iyi olur.
o yüzden demem o ki böyle ufak şeylere takılmayın. kreş çağına kadar annenizi idare edin. sonra verirsiniz güzel bir kreşe. hem çocuk için hem sizin için iyi olur.