Benmi çok abartıyorum bebegim konusunda ben mi yalnış mı düşünüyorum çok bunaldım.!!!!

evet konyalıyım ve gercekten co ksoguk su an acaip soguk soguk esior yavruma yazık değl mi ya allah kahretsn vla oof

Adam akıllı bir bakıcı bulmani öneririm. Gerçekten için rahat olmalı ama. Baştan her şeyi anlasmalisiniz.
Bir de annene açıklama yapmak zorunda kalacaksın ama olsun bebeğin daha değerli. Ne de olsa iki yıl sonra bakmayı bırakacaksın anne de şimdiden böyle olması daha iyi olur de . Iyi bir bakıcı bulduktan sonra... off offf evlat. Üzülüyorum bu yavrucaklara. Inşallah hasta olmaz bu kez.

ben cok soguk bir şehirde yaşıyorum acaip soguk bir iklim var ve bu havalar insanı cok hasta ediyor.
avmlerde kapalı alan bilyrm ordada mıkrop kapması yüksek ihtimal zaten her zamna gtmyrz ama göz baka baka da esen havada dışarı cıkarmann anlamı var mı
hava güzel olunca cıkar
birde sana cıkarılma dior neden kendi bildiğini okuyorsn ki
bilmiyorum sizce ben mi yanlış düşünoyurm
buraya bu yüzden konu actm yardmcı olun beni aydınlatn yanlışım varsa düzeltin die.

Kim annesi kadar iyi bakabilir ki bir cocuga. Bir cocuk krese gidene kadar annenin bakmasi en iyisidir. Zaten para veriyormussunuz o yuzden bakici tutun. Kurallariniza gore hareket etsin ama iyi bir bakici da bulmak zor.

Eğer güvenilir birini bulabilirseniz bakıcı tutun bence. En azından sizin sözünüzden çıkamaz. Annenizde kendince haklı. Evde bunalmış olabilir.
tamam canm bunalmş olabilir oda hkalı ama cıkacak hava var cıkarılmck hava var
benm cocugm hasta oldu zaman hastane köeşelrnde kıvrandıgımzda ateşler içnde yandıgında kimsenin ruhu duymuyor.
ben zaten 4 de cıkıyorum bunalacak birşey yok ki.
4 30 gib, evine gidiyor..
bunalsa bile ilk başta cocugumu düşünmek zornda yne gtsn . ama hava iyiyken
kardeşine diyebilrdi demi sen gel.
birde bnmle inat ediyor yok yok yok esmior dior.

Sizin yaptığınız AVM ye götürme işi hastalık açısından daha riskli
açık hava daha iyidir
gerçekten güvenilir bir bakici en güzeli
bana babaannem ler baktı hala daha laf arasında bu konuyu araya sıkıştırırlar kardeslerime bakici bakti teyzemiz gibi hala gorusuruz o yüzden ailelere baktirmaya ben karşıyım

Kim annesi kadar iyi bakabilir ki bir cocuga. Bir cocuk krese gidene kadar annenin bakmasi en iyisidir. Zaten para veriyormussunuz o yuzden bakici tutun. Kurallariniza gore hareket etsin ama iyi bir bakici da bulmak zor.
evet bakıcı bulmak zor onu geçtim şimdi kalkıpda anneme bakıcı baksn nasıl denilecek..
ki zaten 2 yıl sonra bakmıcak bile eşi baktrmck cünkü herkez işine göre davranıor bu hayatta..

Bak canım annen seni büyütmüş çocuk hasta da olacak ki bağışıklığı güçlensin hiç birimiz pamuklara sarılıp büyümedik. Annen basına buyruk ama tecrübeli benimde kızım 8 aylık pimpirikli olmanı anlıyorum ama kendini üzme bakıcıdan daha iyi bakacaktır kendi canı kanı. Emekli olduktan sonraki planları da zoruna gitmesin belki oda eşiyle gezmek seyahat etmek istiyordur. Avrupalı neneler dünya geziyor bizim neneler torun bakıyor belki yorulmuştur kolay değil gerçekten benim enerjim yetmiyor Kızıma annemin nasıl yetsin

ben böyle olacagını bilsem inanın baktrmaz bakıcı bulurdm en azndan benm kuralarıma uyardı annem kafasına göre ypaıyor
eger hastalanırsa o zaman nolacak napacak merak ediyorum.
yazn güneş geçmesini düşünüyor ama bu havada hastalanır demiyor
ya annesi daha cıkma diyor neyin inadı bu anlamıyorum ben.
anlamıyorum zatne paraya ihtycları kalmaynca bakmckda

Birde herşeyi eşinle paylaşma tutar annesini getirir benim annem baksın diye aman diyim dinamiti atesleme

evet bakıcı bulmak zor onu geçtim şimdi kalkıpda anneme bakıcı baksn nasıl denilecek..
ki zaten 2 yıl sonra bakmıcak bile eşi baktrmck cünkü herkez işine göre davranıor bu hayatta..

Bence bu senin bahanen. O nasil amannn bir sey olmaz diye gecistiriyorsa sen de ayni sekilde anne biz bir bakiciyla anlastik. Zaten iki sene sonra sen bakmayacaksin. O yuzden simdiden bir bakici tutmamiz en iyisi diyebilirsin.

Icten ice bakicinin annenden daha iyi bakmayacagini dusunebilirsin. Secim senin.

yanlışsınız gubalak
neden yanlışsınız o çocuğu asıl kapalı ortamlardan AVM lerden özellikle uzak tutacaksınız
oralarda daha çok mikrop kapar
anneniz soğuklarda dışarı çıkmayacak tamam siz de evde oturup AVM falan gezmeyeceksiniz hafta sonu

anneniz de sıkılıyordur oda haklı sizde

Iyide hava 10 derece demişsin, yani esiyorda olsa okadar çarpacak bi soğuk olmaz..
Soğuk hasta etmez dikkatli giydirilen bi cocuğu..

Bence senin sorunun tamamen annenle, başina buyruk hareket ettiğini düşünüyor ve eşinlede buyüzden geriliyorsan,
kendine başka bakıcı bul veya evladına kendin bak

Açık havadan ziyade mikrop yuvası avm çocuğu hasta eder asıl ordan koruyun çocuğunuzu. Hele ortak oyun alanları top havuzları gibi şeylerde oynatıyorsanız.

Laf dinlemiyor ve kafasına estiğini yapıyor diye sinirlenmekte haklısınız ama havanın soğuk olması dışarı çıkılmaz anlamına gelmemeli..Biz anaokulundayken (yurtdışı) yağmur kar çamur demeden her gün 15-20 dakika da olsa dışarda gezerdik,iyi giyindikten sonra bir şey olacağını düşünmüyorum..Ve lütfen çocuğunuz bebekken çok kalın giyinmeye alıştırmayın onları,ilerde daha çabuk üşüyüp hasta oluyorlar,nacizane bir tavsiye :)

güvenilir temiz bir kadın bulacaksın.
yapacak bişey yok

seni anlıyorumda sen büyüten o ana. öyle yada herkes büyüyor. evladına insan kıyamaz ama hasta olmayan cocukda olamaz. olacak. bunlar hep olacak... okula göndereceksin hafta 2 kere hasta olacak...
sen annenle konuş. sürekli dene. elbette bir yerde anlayacak yada başka biri baksın diyip gidecektir. mutlaka ortak bir sonuca varacaksınızdır.

belkide dediginz gibi laf dinlemiyor kafasına eseni yapıyor die sinirlrm bozuluyor .. ama hastalıgı da yeni yeni atlattı bebegm bende haklı değilmiym bir anne olarak endişelnmekte

hasta olmyan elbette olmaz ama havanın durumu bile bilede cıkarmanın bir anlamı var mı sizce.

evladıma kendim bkamayı inann bende cok isterdim ama. hayat şartları eşimnin aldı maaş yetmiyordu yetiştiremedik iş imkanım iyi olnucada bıraktm evladımı.
evet 10 derece ama konyada yaşıyoruz biz buz gibi esiyor.
hep evde duracak değiller insan sıkılır bunalır annemide anlyrm.
ama havayı bile bilede cıkmanın mantıgını anlamyrm
avm lerde öle cok gtmyrz gttmz zamanda market giyim dolanıp geliyoruz hemen ordada hasta olr o konudada hkalsnz
herşeyi gecelim.
annemn böyle başına buyruk davranması laf söz anlamaması inanın beni cok yoruyor ve geriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…