- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Ben biraz kacamak yaptim bugun esimin yuzundenBen de 3 lt yi bitirmek üzereyim. 17:43 te günü kapattım. Sıfır kaçamakla devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biraz kacamak yaptim bugun esimin yuzundenBen de 3 lt yi bitirmek üzereyim. 17:43 te günü kapattım. Sıfır kaçamakla devam ediyorum
Ekmek, bulgur,makarna, hiçbir baklagili ve bazı şekerli sebzelerden yemiyorum. Protein ve Keto beslenme yapıyorum diyetisyen kontrolünde canım.
Menu paylasimi istege gore genelde her sabah guncel kilo paylasimi var..İyi akşamlar arkadaşlar menü paylaşımı yok mu
Güncel kiloda her gün farklık olmaz sürekli tartıılmak olumsuz etkileyebilirMenu paylasimi istege gore genelde her sabah guncel kilo paylasimi var..
Peki neler yiyorsun?
Yağsız et türleri tavuk,balık,kırmızı et, kuruyemiş, salata,peynir,Yoğurt,zeytin,zeytinyağı ve nişastasız sebzeler bu kadarPeki neler yiyorsun?
Tabiki hosgeldin canim suanki kilon ve hedef kilonu yazarmisinMerhabalar bende katılabilir miyim. Uzun zamandır diyete başlamak istiyordum ama bı türlü baslayamadim
Aslinda insan hergun tartildginda daha cok dikkat ediyormus bunu bir doktordan duymustum ki ben oyleyim sahsen her sabah tartildikca daha cok dikkat ediyorum zayiflatldigimi gordukce daha cok mutlu oluyorumGüncel kiloda her gün farklık olmaz sürekli tartıılmak olumsuz etkileyebilir
Ben de aynen öyleyimAslinda insan hergun tartildginda daha cok dikkat ediyormus bunu bir doktordan duymustum ki ben oyleyim sahsen her sabah tartildikca daha cok dikkat ediyorum zayiflatldigimi gordukce daha cok mutlu oluyorum
Ben de dün akşam dışarıda olduğum için hafif yiyemedim ve malesef bugün tartıya yansıdı. 67.95 çıktım bu sabah ama toparlayacağımGunaydin kizlar bu sabahki kilom 70.4 dun biraz kacamak yapinca yuksek cikti ama bugun telefi edicem ins.
Onlari takmamaya calisiyorum ki kilo vermek eziyet olmasin diye yavas yavas vericez ins.Ben de dün akşam dışarıda olduğum için hafif yiyemedim ve malesef bugün tartıya yansıdı. 67.95 çıktım bu sabah ama toparlayacağım
Hoşbuldum teşekürler. Yarın sabah tartilip yazayım. Uymam gereken kurallar var mı neler yapıyorsunuzTabiki hosgeldin canim suanki kilon ve hedef kilonu yazarmisin
Birebir yazıldığında canı çekebilir insanın O değil beni rahatsız eden diyelim Doktor ve Diyetisyene gidiyorsun değerlerine bakıyor ona göre liste veriyorlar sonra takıma yazıyorsun başlıyor o olmamış bu olmamış düşünüyorsun bunlar neyin kafasını yaşıyor demekten kendini alamıyorsun Ee biz seni yönlendiriyoruz diyorlar Doğru diyorsun canım bazen çekilmez oluyorMenun paylasimi olmasini istemiyrum cunki herseyi alabilen var alamayan var kimse kimsenin yedigine ictigine ozenmesin diye bunu istemiyorum.. Ama hani ictiginiz cay olur odem attirici tarif olur bunlari paylasabilirsiniz tarif olarak burada sadece amacimiz her sabah kilomuzu aksam da yemek kapanis saatini atmak ve birbirimizi motive etmek kurallarla sıkıcı biryer olsun istemiyorum.. fikirleri olan varsa soyleyebilir..
Tam benlik benim en çok akşam abur cuburlarini kesmem lazım buraya yazdıktan sonra yemem en azından. yemeklerle bir sıkıntım yok. Yarından itibaren sizinleyimMenun paylasimi olmasini istemiyrum cunki herseyi alabilen var alamayan var kimse kimsenin yedigine ictigine ozenmesin diye bunu istemiyorum.. Ama hani ictiginiz cay olur odem attirici tarif olur bunlari paylasabilirsiniz tarif olarak burada sadece amacimiz her sabah kilomuzu aksam da yemek kapanis saatini atmak ve birbirimizi motive etmek kurallarla sıkıcı biryer olsun istemiyorum.. fikirleri olan varsa soyleyebilir..
Birebir yazıldığında canı çekebilir insanın O değil beni rahatsız eden diyelim Doktor ve Diyetisyene gidiyorsun değerlerine bakıyor ona göre liste veriyorlar sonra takıma yazıyorsun başlıyor o olmamış bu olmamış düşünüyorsun bunlar neyin kafasını yaşıyor demekten kendini alamıyorsun Ee biz seni yönlendiriyoruz diyorlar Doğru diyorsun canım bazen çekilmez oluyor
Birebir yazıldığında canı çekebilir insanın O değil beni rahatsız eden diyelim Doktor ve Diyetisyene gidiyorsun değerlerine bakıyor ona göre liste veriyorlar sonra takıma yazıyorsun başlıyor o olmamış bu olmamış düşünüyorsun bunlar neyin kafasını yaşıyor demekten kendini alamıyorsun Ee biz seni yönlendiriyoruz diyorlar Doğru diyorsun canım bazen çekilmez oluyor
herzman bekleri kuzumTam benlik benim en çok akşam abur cuburlarini kesmem lazım buraya yazdıktan sonra yemem en azından. yemeklerle bir sıkıntım yok. Yarından itibaren sizinleyim