- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Benimde 3saat 43 dk olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacamak mi aaa oda ne ins. Yapmam zaten bu zmana kadar hic yapmasaydim smdiye coktan istedgim kiloya gelmistimKaçamak yapmıyoruz değil mi
Yalniz merve boylarimizda ayni sadece 1 cm var aramizda ben 1554 saat oldu orucum
Ayy harikaYalniz merve boylarimizda ayni sadece 1 cm var aramizda ben 155
Ayy harika
Bu sabah tartıldın mı canım
Henuz tartilmadim cocugu salliyorum birakayim tartilip aticamBu sabah tartıldın mı canım
Bu sabah tartıldın mı canım
Sen tartildin mi sen benden onde gidiyorsunHenuz tartilmadim cocugu salliyorum birakayim tartilip aticam
70.7 yimBu sabah tartıldın mı canım
Evet tartıldım 68.25 çıktımSen tartildin mi sen benden onde gidiyorsun
Harika 300 gram gitmiş70.7 yim
Sen tartildin mi sen benden onde gidiyorsun
Evet leslie yapiyorum kuzum senSpor yapıyor musun canım
Ben henüz spora başlamadım. Eliptik yapacağım inşallahEvet leslie yapiyorum kuzum sen
Benim vardi sattim cok zor geldi onu yapmak leslie suan bana iyi geliyorBen henüz spora başlamadım. Eliptik yapacağım inşallah
Ben de çok sıkılıyorum yaparken. O yüzden bir türlü başlayamıyorum.Benim vardi sattim cok zor geldi onu yapmak leslie suan bana iyi geliyor
Göreceğiz inşallah. Benim de 3 sene oldu galiba. Xs beden giyiyordum ne güzel.Allahin izniyle şöyle bi 57 yi gorsem oyle mutlu olucam ki en son bu rakami 3 sene once görmüştüm
EvlimisinGöreceğiz inşallah. Benim de 3 sene oldu galiba. Xs beden giyiyordum ne güzel.