- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Evet evliyim bir çocuğum varEvlimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evliyim bir çocuğum varEvlimisin
Allah bagislasin Benimde 2 cocugum var aksam ne yemek yapsam diye dusunuyorum aklima hicbirsey gelmiyorEvet evliyim bir çocuğum var
Allah bağışlasın canım. Ben dün ayran çorbası yaptım. Her akşam onu içeceğim. Kahvaltıyı güçlü yapıyorum akşamı da hafifAllah bagislasin Benimde 2 cocugum var aksam ne yemek yapsam diye dusunuyorum aklima hicbirsey gelmiyor
Allah bağışlasın canım. Ben dün ayran çorbası yaptım. Her akşam onu içeceğim. Kahvaltıyı güçlü yapıyorum akşamı da hafif
Ben de kahve çay ve suyla geçiştiriyorum. Dün denedim bir sıkıntı olmadı.Ben aksam az yedigimde gec saatlerde acikip yiyorum
Bende denicem aslinda bir kac gun dayanildiginda alisiyor insanBen de kahve çay ve suyla geçiştiriyorum. Dün denedim bir sıkıntı olmadı.
Aynen. Sen de kahvaltıyı güçlü yapabilirsin. Her iki öğün zayıf olduğunda insan bir süre sonra her şeye saldırıyor, daha fazla kilo alıyor.Bende denicem aslinda bir kac gun dayanildiginda alisiyor insan
SupersinKaçamaksız devam :)
Bende gunu 18.30 da kapattim benim ufaklik huzursuz bu aralar birakmadi beni dis cikaricak sanirim ins. Kolay gunler geciririmGünü kapattım
Harikasın. Kaçamak olmamasına sevindimBende birazdan yesil cay icecegim hic kacamaksiz
Allah yardımcın olsun canımBende gunu 18.30 da kapattim benim ufaklik huzursuz bu aralar birakmadi beni dis cikaricak sanirim ins. Kolay gunler geciririm
Amin Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canım
Ne kadar süre oruç tutuyorsun canım
Harika çok sevindim. Benim de 18-6. Hatta 18 saati geçmeye çalışıyorum. Benim de güncel kilom bu sabah 67.218.6 canim bugunki guncel kilom 69.4