- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Günaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim Yalnız ben Aralık oruçlu yapmıyorum Diyetisyenle devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle oyle birde biriyle birlikte zayiflamaya calismak daha guzel oluyor basta bi kac gun bole hizli gidip sonra durakliyorum yavas gidyor. Suan ödem gidiyor buyukihtimal.Harika gidiyoruz. Böyle devam edelim bozmayalım. Kurtulacağız inşallah fazlalıklarımızdan.
Olsun katilabilirsin hatta bizede yardimci olursan mutlu oluruzGünaydın arkadaşlar size katılabilirmiyim Yalnız ben Aralık oruçlu yapmıyorum Diyetisyenle devam ediyorum
Vayy cok iyiii bravoooHarika çok sevindim. Benim de 18-6. Hatta 18 saati geçmeye çalışıyorum. Benim de güncel kilom bu sabah 67.2
Ins. Canim suan kac kilosun ve hedefin nedırHep birlikte hedefimize ulaşırız Diyetisyenimin ve sizlerin desteği ile başarırım inşallah
Benim de ödem gidiyordur. Önemli olan devam ettirebilmek. Devam ettirebilirsek başarırız. Birlikte başaracağız inşallahKesinlikle oyle birde biriyle birlikte zayiflamaya calismak daha guzel oluyor basta bi kac gun bole hizli gidip sonra durakliyorum yavas gidyor. Suan ödem gidiyor buyukihtimal.
InsaAllah bide su sporu hayatimiza tamamen duzenli bir sekilde sokabilirsek hersey daha guzel olucak birazdan leslie yapacagim ins.Benim de ödem gidiyordur. Önemli olan devam ettirebilmek. Devam ettirebilirsek başarırız. Birlikte başaracağız inşallah
Evet en çok zorlandığım konu spor. Bir türlü başlayamıyorum. Dediğin gibi onu da hayatımıza eklersek süper olacakInsaAllah bide su sporu hayatimiza tamamen duzenli bir sekilde sokabilirsek hersey daha guzel olucak birazdan leslie yapacagim ins.
Tabiki aramiza hosageldinBen doğum yapalı 4 ay oldu gebelikte 10 kilo aldım doğumla birlikte gitti hepsi ama öncesinde fazlalığım vardı. Diyete başladım 3. Haftam bitmek üzere 69.85 ile başladım en son 65.2ydim 2 gün sonra tartı günüm. Ben de size katılabilirim izniniz olursa.
Yalniz masaAllah guzel kilo vermissin suan guncel kilonu 65.2 olarak giriyorum o zmanBen doğum yapalı 4 ay oldu gebelikte 10 kilo aldım doğumla birlikte gitti hepsi ama öncesinde fazlalığım vardı. Diyete başladım 3. Haftam bitmek üzere 69.85 ile başladım en son 65.2ydim 2 gün sonra tartı günüm. Ben de size katılabilirim izniniz olursa.
BirdeInsaAllah bide su sporu hayatimiza tamamen duzenli bir sekilde sokabilirsek hersey daha guzel olucak birazdan leslie yapacagim ins.
Birde hedef kilonu yazarmisinYalniz masaAllah guzel kilo vermissin suan guncel kilonu 65.2 olarak giriyorum o zman
Hangi yöntemi uyguluyorsun canımBen doğum yapalı 4 ay oldu gebelikte 10 kilo aldım doğumla birlikte gitti hepsi ama öncesinde fazlalığım vardı. Diyete başladım 3. Haftam bitmek üzere 69.85 ile başladım en son 65.2ydim 2 gün sonra tartı günüm. Ben de size katılabilirim izniniz olursa.
Hedef kilom 57 inşallah yapabilirimBirde
Birde hedef kilonu yazarmisin
Ekmek, bulgur,makarna, hiçbir baklagili ve bazı şekerli sebzelerden yemiyorum. Protein ve Keto beslenme yapıyorum diyetisyen kontrolünde canım.Hangi yöntemi uyguluyorsun canım
Ben de 3 lt yi bitirmek üzereyim. 17:43 te günü kapattım. Sıfır kaçamakla devam ediyorum2.500 lt suyumu ictim
Yaparsin Allahin izniyle yeterki kararlı olHedef kilom 57 inşallah yapabilirim