• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Kesinlikle oyle birde biriyle birlikte zayiflamaya calismak daha guzel oluyor basta bi kac gun bole hizli gidip sonra durakliyorum yavas gidyor. Suan ödem gidiyor buyukihtimal.
Benim de ödem gidiyordur. Önemli olan devam ettirebilmek. Devam ettirebilirsek başarırız. Birlikte başaracağız inşallah

Ben doğum yapalı 4 ay oldu gebelikte 10 kilo aldım doğumla birlikte gitti hepsi ama öncesinde fazlalığım vardı. Diyete başladım 3. Haftam bitmek üzere 69.85 ile başladım en son 65.2ydim 2 gün sonra tartı günüm. Ben de size katılabilirim izniniz olursa.

Ben doğum yapalı 4 ay oldu gebelikte 10 kilo aldım doğumla birlikte gitti hepsi ama öncesinde fazlalığım vardı. Diyete başladım 3. Haftam bitmek üzere 69.85 ile başladım en son 65.2ydim 2 gün sonra tartı günüm. Ben de size katılabilirim izniniz olursa.
Tabiki aramiza hosageldin 😊

Yalniz masaAllah guzel kilo vermissin 😊 suan guncel kilonu 65.2 olarak giriyorum o zman

Hangi yöntemi uyguluyorsun canım

Back