• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Tşk ederim,

Boy:163 cm
Kilom:93,3 kilo ( 21 martta tartıldım)
Özel bir şirkette çalışıyorum, yaşım 39, 1 tane oğlum var 5.5 yaşında
daha önce aslında bir kaç denemem oldu kiloda verdim her seferinde yeniden aldım
21 mart pazartesi aralıklı oruç diyetine başladım,
09:30 da yeşil çay
12:00 de kahvaltı yapıyorum 3 kaşık lor peyniri, domates, salatalık 2 dilim ekmek, 7 adet zeytin
13:30 de Türk Kahvesi, (yanında kuru meyve alıyorum)
18:00 - 18:30 arasıda akşam yemeğı yapıyorum,
20:00 de yoğurt kürü yapıyorum günü kapatıyorum
Ramazan ayına kadar böyle devam edip
Ramazan sonrası 13:00-17:00 saatleri arasında deiğiştiricem

hangi günler tartılmak gerekiyor,
birde yediklerimiziz günlük yazacakmıyız,

daha önce böyle bi grupla güzel kilo vermiştim 3 ay gibi bi sürede 12 kilo kadardı yanlış hatırlamıyorsam insallah aynı olur....
Kahvaltınıza bolca yeşillik ekleyin

Ya bi hafta kontrollü şekilde diyeti bırakayım dedim sanırım kilo aldım ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Börekler çörekler pastalar havada uçuştu 1 ayın tüm acısı çıktı sanırım ki o da benden çıkarmış olabilir 🥴🥴🥴

Ya bi hafta kontrollü şekilde diyeti bırakayım dedim sanırım kilo aldım ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Börekler çörekler pastalar havada uçuştu 1 ayın tüm acısı çıktı sanırım ki o da benden çıkarmış olabilir 🥴🥴🥴
Önceki seferde bende kontrollü bırakmıştım sözde sonra korona misafir derken 1 ay uzadı o süre 3 kilo alarak döndüm geri

Neler yiyorsun vede en son kapanisi kacta yapiyorsun kuzum 🥰
Ya Tek öğün beslenmeye yada 16/8 aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum.seker un hiç yok tuz ise az. Günde 2.5 litre su . Gece yatarken yeşil çay . Çay ve kahve şekersiz sınırsız . Benim karın göbek bölgemde çok yağlanma var diğer yerlerim normal bu sebeple biraz yaza kadar sıkı diyet yapım dedim Ama vucudumda bir fark hissetmiyorum .17.gundeyim.

Pilav makarna pirinç bulgur baklagil ekmek diyette çıkarttım korkumdan siyah zeytini bile kestim tuz içerdiğinden dolayı . Ekmek yemiyorum onun yerine bol yeşillik yiyorum

Pilav makarna pirinç bulgur baklagil ekmek diyette çıkarttım korkumdan siyah zeytini bile kestim tuz içerdiğinden dolayı . Ekmek yemiyorum onun yerine bol yeşillik yiyorum
Gerçekten çok sıkıymış ben olsam yapamazdim. Bir çok sebzeyi sevmiyorum yiyecek bişey bulamazdim bunları cikarinca. İnsalalh istediğin kiloya bı an önce inersin

Back