• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Tabiki canim hosgeldin aramiza 🥰 suanki kilon ve hedef kilon nedir?
Epeydir tartilmiyorum en son 72 kadar düşmüştüm ama 1 aydir tartilmiyorum ve aşırı yiyorum yemek yemekten kendimi koca göbekli görmekten nefret ediyorum 80 olmadiysam eğer iyi artık biyerde başlamam gerek ama tek başına yeterli olamıyorum destek olursanız sevinirim Sabah tartılır yazarım İlk hedefim 70olsun

Diyetisyen kontrolünde yapıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum 2. Aya başlayacağım kalori düşürmesini isteyeceğim bakalım. Hayal kırıklığına uğradım ama
Benim arkadasimda ayni senin gibi diyetisyen kontorolunde yapiyor ama kilo vermesi durdu hic dereotu yedin mi.. Birinden duymustum denemistim kilo vermem durunca sabahlari kahvaltidan once ac karnina 2 dal saplariyla dereotu cigneyip ustune su ictigim zmanlar kilo vermem devam ediyor..

Epeydir tartilmiyorum en son 72 kadar düşmüştüm ama 1 aydir tartilmiyorum ve aşırı yiyorum yemek yemekten kendimi koca göbekli görmekten nefret ediyorum 80 olmadiysam eğer iyi artık biyerde başlamam gerek ama tek başına yeterli olamıyorum destek olursanız sevinirim Sabah tartılır yazarım İlk hedefim 70olsun
Ayni sekildeyiz hepimiz canim ama azmedersek veririz..

Benim arkadasimda ayni senin gibi diyetisyen kontorolunde yapiyor ama kilo vermesi durdu hic dereotu yedin mi.. Birinden duymustum denemistim kilo vermem durunca sabahlari kahvaltidan once ac karnina 2 dal saplariyla dereotu cigneyip ustune su ictigim zmanlar kilo vermem devam ediyor..
Bende diyetisyen gittim 3ay Cok güzel verdim duraksama olunca avakado eklettirdi sabah kahvaltıya denemek isterseniz bi alternatif olur belki

Tabiki hosgeldin canim simdiki kilonu ve hedefini paylasman yeterli
90 ile başladım . Aralıklı oruçta bugün 9.gunum .ayni zamanda insülin direncim ve diyabete yatkinligim olduğu için şekeride kestim .ramazan ayının ilk günü benim 21. Gün olacağı için ilk ölçümümü o gün yapmak istiyorum .hedefim 20 kilo .

Back