- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
İnsalalh inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloları görürüzAy cok guzel ya insaAllah bende o kilolari görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsalalh inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloları görürüzAy cok guzel ya insaAllah bende o kilolari görürüm
InsaAllah canim benimİnsalalh inşallah en kısa zamanda istediğimiz kiloları görürüz
Üzülme tok karnına fazla çıkması gayet normal yarın aç karnına taryil kesin vermissindirGuncel kilom ac karnina tartnayi unuttum tok karnina 69.7
Ins. YaÜzülme tok karnına fazla çıkması gayet normal yarın aç karnına taryil kesin vermissindir
Kızlar bende katilabilrmiyim aranıza bende tek başıma yapamıyorum destek olursak birbirimize çok sevinirimInsaAllah canim benim
Tabiki canim hosgeldin aramiza suanki kilon ve hedef kilon nedir?Kızlar bende katilabilrmiyim aranıza bende tek başıma yapamıyorum destek olursak birbirimize çok sevinirim
Spor yapmamiz lazim sadece diyetle olmuyor birde kalori açığı olmali ki kilo verelimBen bugün dayanamadım tartıldım 1gr bile vermemişim
Epeydir tartilmiyorum en son 72 kadar düşmüştüm ama 1 aydir tartilmiyorum ve aşırı yiyorum yemek yemekten kendimi koca göbekli görmekten nefret ediyorum 80 olmadiysam eğer iyi artık biyerde başlamam gerek ama tek başına yeterli olamıyorum destek olursanız sevinirim Sabah tartılır yazarım İlk hedefim 70olsunTabiki canim hosgeldin aramiza suanki kilon ve hedef kilon nedir?
Diyetisyen kontrolünde yapıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum 2. Aya başlayacağım kalori düşürmesini isteyeceğim bakalım. Hayal kırıklığına uğradım amaSpor yapmamiz lazim sadece diyetle olmuyor birde kalori açığı olmali ki kilo verelim
Benim arkadasimda ayni senin gibi diyetisyen kontorolunde yapiyor ama kilo vermesi durdu hic dereotu yedin mi.. Birinden duymustum denemistim kilo vermem durunca sabahlari kahvaltidan once ac karnina 2 dal saplariyla dereotu cigneyip ustune su ictigim zmanlar kilo vermem devam ediyor..Diyetisyen kontrolünde yapıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum 2. Aya başlayacağım kalori düşürmesini isteyeceğim bakalım. Hayal kırıklığına uğradım ama
Ayni sekildeyiz hepimiz canim ama azmedersek veririz..Epeydir tartilmiyorum en son 72 kadar düşmüştüm ama 1 aydir tartilmiyorum ve aşırı yiyorum yemek yemekten kendimi koca göbekli görmekten nefret ediyorum 80 olmadiysam eğer iyi artık biyerde başlamam gerek ama tek başına yeterli olamıyorum destek olursanız sevinirim Sabah tartılır yazarım İlk hedefim 70olsun
Bende diyetisyen gittim 3ay Cok güzel verdim duraksama olunca avakado eklettirdi sabah kahvaltıya denemek isterseniz bi alternatif olur belkiBenim arkadasimda ayni senin gibi diyetisyen kontorolunde yapiyor ama kilo vermesi durdu hic dereotu yedin mi.. Birinden duymustum denemistim kilo vermem durunca sabahlari kahvaltidan once ac karnina 2 dal saplariyla dereotu cigneyip ustune su ictigim zmanlar kilo vermem devam ediyor..
Devam edersen eninde sonunda gidecek o kilolar vazgeçme yoksa giderek katlanarak geliyorlarBen bugün dayanamadım tartıldım 1gr bile vermemişim
Tabiki hosgeldin canim simdiki kilonu ve hedefini paylasman yeterliMerhaba bende katılabilir miyim sizin için sakıncasi yoksa ...
90 ile başladım . Aralıklı oruçta bugün 9.gunum .ayni zamanda insülin direncim ve diyabete yatkinligim olduğu için şekeride kestim .ramazan ayının ilk günü benim 21. Gün olacağı için ilk ölçümümü o gün yapmak istiyorum .hedefim 20 kilo .Tabiki hosgeldin canim simdiki kilonu ve hedefini paylasman yeterli