normal yeme düzeni mibundan böyle normal yemek yok canım dikkatli besleneceğiz. Öğlen kaçırdıysak akşam yemeyeceğiz tabi çok abartılmasına karşıyım herşeyden yiyeceğim rejim bittikten sonra eski kiloya döneceksek ne die işkence yapallım diymi. Sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz diyelim
ay kızlar yaa aksam ıcın sadece salata cok az deil mi yaa boyle kılo verılse bıle normal yeme düzenine gecince koruması cok güç olur acıkcası benım menuler bu kadar az deıl salata yanına yogurt sebze yemegı corba fılan olmalı bence:26:
ay kızlar yaa aksam ıcın sadece salata cok az deil mi yaa boyle kılo verılse bıle normal yeme düzenine gecince koruması cok güç olur acıkcası benım menuler bu kadar az deıl salata yanına yogurt sebze yemegı corba fılan olmalı bence:26:
Çok seviyorum tatlım salatayı ben pek makarna pilav ekmek vs tüketmem sebze meyve yiyorum ama çok yiyiyorum.Haftada 3kilo vermiştim bu şekilde yoğurt tüketiyorum
benım demek ıstedıgım bu zaten tamam sen sevmıyor olabılırsın ama hayatımızdan tamamen cıkaramayız hıc bı besını bence sadece ölçülerine dıkkat etmelıyız o kadar haftada 3 kg cok fazla bence tekrar gerı alması cok kısa sürer
sen ömür boyu aksamları sadece salata tarzı mı beslenmeye normal dıyorsun pekı saglıklı olarak.ben normal dedım zaten abartılı demedım.bence sadece salata gıbı saglıklı beslenme abartı
hayatımda en keyıf aldıgım şey yemek yemek :) hele makarnaya asla hayır dıyemem ...şimdi boyum 167 kılomda 67 oldu yani ibreyi gösterdi :) benımde yazarmıns canım listeye...
evet kızlar sabah 2 yumurta beyazı ve 4 dak kıvırcık yedim ıhlamur çayı içtim. bugun spora gidip yazılmayı düşünuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?