• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayıflamak isteyen var mı ?

wvwt kızlar 1 kg gitti. 68 den 67 ye ındım:D
bu sabah 2 kaşık melemen yedim yıne salatalık ve açık şekersiz çay
2 saat sonra buyuk bardak ayran çeviz ve üzüm yedim ve 1 lt suyum bitti.
şimdi ana yemegım geldı öğlen yemegı ama canım hiç bişey yemek istemıyo :( iştahım çok kapalı. yemek zorundayım ama yemezsem kilo veremem

Günaydın kızlarr Sirkeli suyumu içtim bir saat sonra salatamı yicem. 1litre suyumda bitti sayılır.

Sanırım iki hafta fazla gelicek bana 5kilo için bile:30:

Son düzenleme:
Dün spora başladım yağ kas oranını belirlemek için test yaptılar yağ konusunda maşallahım varmış :52: Programım hazırlandı 1 ay sonra tekrar ölçüm yapılacak o zamana kadar tartılmana gerek yok dediler.İnsan dayanamıyor meraklanıyor. Bende sabah tartıya baktım şöyle göz ucuyla sonra yok dedim. (Bu arada ılık limonlu su içmeliymişiz günde en az 2 km yürümeliymişiz tempolu bir şekilde)

ben hergün tartılıyorum kızlar. motive olsun dıyede buraya yazdım verdiğim kilomu. yazayımmı yazmayayımmı?

13temmuz'a kadar tartılmama kararı aldık ama sen tartılıcaksan yazma en azından son gün bakalım değişime canım

13 temmuza kadar tartılmak yasak ama 1 kilo vermiş olmana sevindim tebrik ederim :71:

Ben de sabah elma sirkesi ile başladım başka hiçbişey yemedim uyandığımda yemek yiyemiyorum şimdi yiyeceğim bişeyler.

13 temmuza kadar tartılmak yasak ama 1 kilo vermiş olmana sevindim tebrik ederim :71:

Ben de sabah elma sirkesi ile başladım başka hiçbişey yemedim uyandığımda yemek yiyemiyorum şimdi yiyeceğim bişeyler.

olmaz yemen lazım. Tezgahın üzerine meyve koy gelip gittikçe ye. Yada pikevit koy ana ve ara öğün diolar en azından atıştır bişiler

olmaz yemen lazım. Tezgahın üzerine meyve koy gelip gittikçe ye. Yada pikevit koy ana ve ara öğün diolar en azından atıştır bişiler

Tamam o zaman şeftali falan hazırlayayım masaya koyayım.

OnlyHope listeye eklenecek olan arkadaşlar:

arcak81:(boy ve kilosu eksik yazınca listeye eklersin)

kujum: kilo 68 - hedef 63

vienna: kilo 63.8 - hedef:55-56

YAPIRESSAMI: (boy ve kilo eksik yazınca listeye eklersin)

elifey: kilo 60 - hedef 48

Liste tam olarak bu şekilde:

OnlyHope = Kilo 62 / Hedef 55

MaT_MazeL = Kilo 51 / Hedef 46

LadyEvil = Kilo 56 / Hedef 52

barınmaz_d = Kilo 60 / Hedef 55

chileq87 = Kilo 54 / Hedef 50

behra = Kilo 68 / Hedef 58

merguana = Kilo 65 / Hedef 58

Son düzenleme:
Sİrkemi içtim bir saat geçti şimdi iki dilim karpuzumu yicem:56:

sonra yeşil çay içerim 18.00'a doğru salatamı yerim bittii :62:

Liste tam olarak bu şekilde:

OnlyHope = Kilo 62 / Hedef 55

MaT_MazeL = Kilo 51 / Hedef 46

LadyEvil = Kilo 56 / Hedef 52

barınmaz_d = Kilo 60 / Hedef 55

chileq87 = Kilo 54 / Hedef 50

behra = Kilo 68 / Hedef 58

merguana = Kilo 65 / Hedef 58

ay ben kılomu yazdım bugun de boyumu unutmusum hepsını yazayım tekrar
kılo:68
boy:1.70
hedef:65(temmuz sonuna kadar yani)

Sİrkemi içtim bir saat geçti şimdi iki dilim karpuzumu yicem:56:

sonra yeşil çay içerim 18.00'a doğru salatamı yerim bittii :62:

ay kızlar yaa aksam ıcın sadece salata cok az deil mi yaa boyle kılo verılse bıle normal yeme düzenine gecince koruması cok güç olur acıkcası benım menuler bu kadar az deıl salata yanına yogurt sebze yemegı corba fılan olmalı bence:26:

tmm kızlar yazmıyorum o zman 13 temmuzda yazarım kaç kilo verdiğimi. bu arada acaip iştahım kapalı... saat 1 gibide 3 kaşık yogurt ve 3 küçük bıber dolması yedım ara öğünumdede kiraz yıyecegım kızlar

ay kızlar yaa aksam ıcın sadece salata cok az deil mi yaa boyle kılo verılse bıle normal yeme düzenine gecince koruması cok güç olur acıkcası benım menuler bu kadar az deıl salata yanına yogurt sebze yemegı corba fılan olmalı bence:26:

normal yeme düzeni mi :D bundan böyle normal yemek yok canım dikkatli besleneceğiz. Öğlen kaçırdıysak akşam yemeyeceğiz tabi çok abartılmasına karşıyım herşeyden yiyeceğim rejim bittikten sonra eski kiloya döneceksek ne die işkence yapallım diymi. Sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz diyelim

Back