• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayıflamak isteyen var mı ?

ya arkadaşlar şu an o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerim şişti..noldu? tabiki olanlar oldu diyet falan yalan oldu aslında dünyaları yemedim* ama göbeğim o kadar şişti ki görmeye dayanamıyorum..ya ben daha 17 yaşındayım gençliğimi bu şekilde geçirmek bana çok ağır geliyo bende hafif tiril tiril elbiseler giyip salınmak istiyorum ama maalesef bu iradesizlik bu bi gün başlayıp diğer gün bozma ve sanki bütün bunları ben yapmamışım gibi ağlama nöbetleri...ben gerçekten bunları mı hak ediyorum?!..

cnm eğer sen böle düşünürsen psikolojikmen de veremezsin olsun bozdun mu bugün tamam bısey olmaz yarın bıraz daha az yersın olur bıter değer mi senın o gözyaşlarına :5: hem ben 17 yasındayken86 kg falandım :1: sımdı ıse 63.yanı kendıne guven once bı ben verırım veren nasıl verıo de ayrıca genclıgını bu sekılde gecırmek zorunda da deılsıın.Hem ben de cok iradesizim ama kafaya koydum vercem dıe ve verdım :49:

Diyet yaparken moral çok önemli. Öncelikle kendine güvenmelisin ve kararlı olmalısın. Gerekiyorsa diyetisyene başvur ki bence gerek yok yürü mutlaka zamanla vereceksin sonrada kendine güleceksin ben bu sebeple ağladım diye hiçbirşey gözyaşlarına değmez bu kiloların bile olsa :D

desteğiniz için teşekkür ederim mutlu oldum:61: bugün devam ediyorum zaten kahvaltımı doğru düzgün yaptım suyumu da içiyorumm:66: inşallah başarırırz hep beraber:)

Şuana kadar bir poğaça yedim su içiyorum canım istemiyo sadece geceleri tatlı krizine giriyorum aşırı derecede:53:

Bendeeeeeeeee Katilmak İstiyoRum Zayıflamak istyiorum Ama Bi bogazimi Tutamiyorum Ya :59:
Boyum 1.71 Kilom 69 oLduuu :14: 60 Kilo olmak İstiyorum:97:
BasarmaLiyim Artik :65:

:56: kızlar dun sabah dıyetı bozdum eşimle açık büfe bı kahvaltı yerıne gittik tabagımı doldurdum yemedıgım günlerin hıncnı çıkarır gibi tıka basa yedim :44::44: öğlende 2 tane baklava yedim :( sonrada kendıme süreklı kızdım akşama kadar. pişmanlık duydum. bugun ise 1 domates 1 salatalık bırazcık maydonoz yedim. şimdide 1 bardak süt 3 cevız bırazda kuru üzüm yedim. haa bıde ayrıca bugun spora yazıldım 1 saat ayrobıc yaptım :D kızlar kuru üzüm kilo yapar mı

5. günde ne alemdesiniz kızlar. Kimsecikler yok bugün. Sabah yumurtalı kahvaltımı yaptım. Hava çok can sıkıcı canım bişi yemek istemiyor akşamda spor var bugünde böyle geçer

bugün sabah bi küçük dilim peynir ,domates ,salatalık ,4 zeytin,şekersiz çay ve bir dilim ekmek yedim..biraz öncede light bisküvi yedim o kadar ..suyuma devam ediyorum ..öğle öğünüm geçti canım bişey istemedi akşam yerim artık napiym..:32:

Bugün elma sirkesi-su içemedim sabah midem çok bulanıodu.
Azıcık omlet yedim ve yeşil çay içtim,şimdi de yarım boyoz yedim (İzmirliler bilir poaça gibi bişey ama değil).
Kullandığım ilaçların da etkisiyle pek iştahım yok bu iyi bişey :61:
Tatlı krizi gibi bişey de olmaz bende çikolata sevmeyen biri olarak.
Şimdilik iyi gidio yani :)

Bende size katılmak istiyorum.18 yasındayım. 160 boyum ve 62.5 kg. çok üzücü bu durum ve yaz geldi.Biran önce bende başlamak istiyorum. İnşallah yarın erkenden kalkıp yürüyüşüme gidicem ve herseye daha dikkat edicem ve inşallah 55 kıloya düşebilirim : ) Herkese kolay gelsin bu uzun yolculukta :)

Bende size katılmak istiyorum.18 yasındayım. 160 boyum ve 62.5 kg. çok üzücü bu durum ve yaz geldi.Biran önce bende başlamak istiyorum. İnşallah yarın erkenden kalkıp yürüyüşüme gidicem ve herseye daha dikkat edicem ve inşallah 55 kıloya düşebilirim : ) Herkese kolay gelsin bu uzun yolculukta :)

Konu sahibi geldiğinde listeye ekler seni de canım.
Hoşgeldin :71:

Kızlar kaç gün de beri burda değildim ama sanmayın ki sizleri bıraktım. Biraz rahatsızlandım ve hastane de kaldım 2 gündür hastanedeydim bu akşam döndüm. Diyeti bozmadım tabii ki harfi harfine de uyamadım. Çok kilo kaybettiğimi sanmıyorum ama tekrar sizinleyim. Yarın ve sonra ki günler yazmaya devam edeceğim. Umarım siz de hırsla devam ediyorsunuzdur. Sizleri seviyorum.:54:

Bazen elma sirkesi su içemiyorum o kadar.
Şeyyy sanırım ben kola konusunda dayanamayacağım kolakolik olarak zor tutuyorum kendimi :26::27:

bende kolakoliğim ve bu yüzden biraz önce iki bardak içtim:S ama yinede spor filan yaptım devam ediyorum yani..ya ben şimdi herşeyden ama az az yiyeym diodum ama içim rahat etmiyo diyet yaparken açlık hissetmezsem o diyet değilmiş gibi oluyo kızlar napıcam ben?:D benim diyetten anladığım sabah bi tabak karpuz öğleyin yoğurtlu bi sebze yemeği ekmeksiz akşamda çorba yada sadece yoğurt fln..böle yapınca hem kendimi diyette gibi hissediyorum hemde gıdım gıdım kilo kaybetmemiş oluyorum sizce napıyım?

Bir domates iki haşlanmış yumurta yedim. 1litre su içtim. Akşama doğru salata iki litre su içtimmi tamamdır.

Gayet iyiyim özellikle 3gündür hiç açlık hissetmedim bile.:87:

8 gün (bir hafta nerdeyse) kaldı güzel olucakkk:81:

Son düzenleme:
bende kolakoliğim ve bu yüzden biraz önce iki bardak içtim:S ama yinede spor filan yaptım devam ediyorum yani..ya ben şimdi herşeyden ama az az yiyeym diodum ama içim rahat etmiyo diyet yaparken açlık hissetmezsem o diyet değilmiş gibi oluyo kızlar napıcam ben?:D benim diyetten anladığım sabah bi tabak karpuz öğleyin yoğurtlu bi sebze yemeği ekmeksiz akşamda çorba yada sadece yoğurt fln..böle yapınca hem kendimi diyette gibi hissediyorum hemde gıdım gıdım kilo kaybetmemiş oluyorum sizce napıyım?

Ben de bugün kahvaltı yapmadan dışarı çıktım,haliyle acıktım ve pizza yedim kola içtim:26:
Eve geldim şimdi bugün bol bol su içtim.
Ben de hiç açlık hissetmiyorum bana da öyle gelio ama biz ağır bi diyet programına girmedik yani hiçbirimizin aşırı kilo fazlası yok o yüzden çok da kasmıyorum ben şahsen.

kızlar bence çok yanlış yapıyorsunuz. sabah hafif bir kahvaltı öğlen hafif yemek akşam da salata ile verilen kilolar kalıcı olamaz ki.. 1 ya da 2 hafta sonra normal yeme düzenine geçtiğinizde hepsini kat ve kat fazlasıyla alıcaksınız. önemli olan yiyerek kalıcı zayıflamak. ben haftada 1 kilo veriyorum ama veriyorum kalıcı olduğuna da eminim çünkü kilolu olduğum zamanlardakinden daha çok yiyorum eski yeme alışkanlığıma döndüğümde fazla birşey farketçeğini sanmıyorum. size tavsiyem 5 kilo da olsa fazlalığınız bir uzman gözetiminde verin ki bir daha vermekle uğraşmayın hayatınız boyunca. diyetisyene gitmek istemiyorsanız bile en azından örnek diyetisyen menülerini uygulayın. 3 ana 3 ara öğün gibi. yiyerek zayıflayın aç kalarak değil...

Back