ya arkadaşlar şu an o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerim şişti..noldu? tabiki olanlar oldu diyet falan yalan oldu aslında dünyaları yemedim* ama göbeğim o kadar şişti ki görmeye dayanamıyorum..ya ben daha 17 yaşındayım gençliğimi bu şekilde geçirmek bana çok ağır geliyo bende hafif tiril tiril elbiseler giyip salınmak istiyorum ama maalesef bu iradesizlik bu bi gün başlayıp diğer gün bozma ve sanki bütün bunları ben yapmamışım gibi ağlama nöbetleri...ben gerçekten bunları mı hak ediyorum?!..
Bende size katılmak istiyorum.18 yasındayım. 160 boyum ve 62.5 kg. çok üzücü bu durum ve yaz geldi.Biran önce bende başlamak istiyorum. İnşallah yarın erkenden kalkıp yürüyüşüme gidicem ve herseye daha dikkat edicem ve inşallah 55 kıloya düşebilirim : ) Herkese kolay gelsin bu uzun yolculukta :)
Son 9 gün sıkın dişinizi kızlar:13: sesiniz çıkmıyor bozdunuzmu diyeti yoksa
Bazen elma sirkesi su içemiyorum o kadar.
Şeyyy sanırım ben kola konusunda dayanamayacağım kolakolik olarak zor tutuyorum kendimi :26:
bende kolakoliğim ve bu yüzden biraz önce iki bardak içtim:S ama yinede spor filan yaptım devam ediyorum yani..ya ben şimdi herşeyden ama az az yiyeym diodum ama içim rahat etmiyo diyet yaparken açlık hissetmezsem o diyet değilmiş gibi oluyo kızlar napıcam ben?benim diyetten anladığım sabah bi tabak karpuz öğleyin yoğurtlu bi sebze yemeği ekmeksiz akşamda çorba yada sadece yoğurt fln..böle yapınca hem kendimi diyette gibi hissediyorum hemde gıdım gıdım kilo kaybetmemiş oluyorum sizce napıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?