kızlar bende katılıyorum beni de ekleyin listeye 8 gün önce diyetisyene başladım o zaman kilom 63.8 idi şimdi kaç bilmiyorum yarın kontrolum var tartılıp orda sölerim sizlere hedefim 55-56 boyum 167 cm
benim mide problemim olduğu için sirkeli su yerine ballı tarçınlı su içiyorum onun dışındaki herşeyde size katılıcam şimdiden kolay gelsin hepimize
sabah 2dilim kepekli ekmek domates peynir ve 3 zeytin yedim (doktorun verdiği listeye uyuyorum benim kilo vermede bir acelem yok yavaş yavaş vericem ama burda birbirimize hep destek olalım )
OnlyHope ' cum uyuyo hala sanırım Sirkeli suyumu içiyorum sadece salatayla geçiricem bugün 18.00'a kadar bir litre suyum bitti bile.Sabaha kadar topicde konuştuğumuz için anca uyandım bugün düzene sokucaz kızlar.:13:
kızlar hiç iştahım yok öğlen sadece salata yedim ara ögundede patlamış mıısr 1 lt suyu bıtırdım şimdilik. spora bı kaç gun sonra başlayacagım hastayım halsızım
Kızlar valla uyanamadım yaa Şu ana kadar 2 lt su bitti bile. Sabah kahvaltı edemedim malesef bu çok kötü. Yarın kalkmalıyım. Ama sirkeli suyumu içtiim.
Öğlen boool limonlu salata(zaten normalde de yağ ve tuz kullanmam) ve yanında ince bir dilim haşlanmış tavuk.
Akşam da sadece salata yerim ya da abartmadan meyve çünkü öğlen o küçücük tavuğu yerken bile zorlandım midem çok küçülmüş geçen haftalardan. Şimdi de 1 saatlik Callanetics sporumu yapacağım. Ohh
Bu arada süpersiniz hepinizin yorumlarını okudum. Katılanları da ekliyorum ama lütfen kilo ve hedefi yazın bana.
Selam kızlar,bugün listeye su dışında uydum ama ben 2 tl su içemiyorum malesef zorla içince de midem bulanıo
Ayrıca çok geç yatan biri olduğum için 18:00'den sonra değil 20:00'den sonra bişey yememeyi tercih ettim sabaha karşı uyuyorum zaten insaf dimi ama
Sonuç olarak ilk günüm iyi geçti gece de mekik çekeceğim.
Sabaha kadar uyumasam da 18:00'den sonra yemedim malum vücut fazla enerji harcamıyor. :/
Toplam 2.5 lt suyumu içtim,akşam sadece bol limonlu bir roka tabağı hazırladım kendime. 45 dk sporumu da yaptım ve ilk günümü böyle tamamladım. Her şeye uydum yani.
öğlen sadece salata yedim 6 gibi spora gittim ve 1 saat haşatım çıktı. Sporda ilk günüm olduğu için hoca zorlamadı ama şu anda pestilim çıkmış durumda. şimdi meyvemi yiyorum. 10 gibi bir bardak süt ilk böylece tamamlanır.
kızlar sabah sirkeli suyumu içtim ardından 1 dilim kepek ekmeği 2 cherry domates ve küçük bir parça beyaz peynirle kahvaltımı yaptım.. zaten geç kalktığım için öğlen yemeği yerine geçti.. akşama doğru bir tane turk kahvesi içtim akşam 8'de yarım porsiyon ıspanaklı pide yedim.. biliyorum onu yemesem daha iyiydi ama mecbur kaldım..
malesef su tüketiminde çok başarısızım bugün sirkeli su haricinde hiç su içemedim ama yarın bol bol içicem ve akşam yemeğinde salata yicem..
yinede mutluyum ilk gün fena geçmedi
günaydın kızlar dün aksam bıraz düzensiz oldu tansıyonum cıkmıs fenalastım o yüzden yedim yani ama abur cubur felan yemedım yani.
bugun tartıldım 68 cıktım tam tamına
hedefım normalde 62 ama sızle beraber yanı ramazana kadarki hedefim 65 yanı 3 kg ne zamandır bunla ugrasıyorum gıtmıyo bu 3 kg ıns sızle beraber gıder
kızlarr beni de listeye alırmısınız?? bende ramazana kadar zayıflamak istiyorum kilom 60 hedef kilom 48 :) 48 çok az diye düşünmeyin çünkü boyum kısa:)) ben çok kolay kilo veriyorum ya iki hafta dşyet yapıyorum bi bakmışım 6 kilo vermişim ama sorun motive olmakta devamlılık sağlamakta..onu da hep birlikte sağlayacağız değil mi ??