kızlar bence çok yanlış yapıyorsunuz. sabah hafif bir kahvaltı öğlen hafif yemek akşam da salata ile verilen kilolar kalıcı olamaz ki.. 1 ya da 2 hafta sonra normal yeme düzenine geçtiğinizde hepsini kat ve kat fazlasıyla alıcaksınız. önemli olan yiyerek kalıcı zayıflamak. ben haftada 1 kilo veriyorum ama veriyorum kalıcı olduğuna da eminim çünkü kilolu olduğum zamanlardakinden daha çok yiyorum eski yeme alışkanlığıma döndüğümde fazla birşey farketçeğini sanmıyorum. size tavsiyem 5 kilo da olsa fazlalığınız bir uzman gözetiminde verin ki bir daha vermekle uğraşmayın hayatınız boyunca. diyetisyene gitmek istemiyorsanız bile en azından örnek diyetisyen menülerini uygulayın. 3 ana 3 ara öğün gibi. yiyerek zayıflayın aç kalarak değil...
Normal yemeden neyi kast ediyosunuz pardon. Sağlıklı yiyip böyle devam edip sadece porsiyon artırmak olmalıydı amacınız. 2hafta sebze salata haşlama ızgara yiyip diyet süreci bitince sizin tabirinizle normal yemek yemek bol şerbetli tatlılar yağlı kızartmalar ekmekler makarnalarmı? Yanlış yapıyosunuz. İki hafta az az sebze salata ızgara yiyosanız diyet sürecinde(ben böyle yapıyorum) bunu diyet dışında hayatınız boyunca haşlama sebze ızgara yağlıdan uzak bi şekilde porsiyon artırarak devam edip hem kilonuzu korumak hem sağlıklı olmak adına yapılmalı en azından ben bunu yapıyorum ve çok çok sağlıklıyım istediğim an istediğim kiloya düşüp o kiloyu koruyabiliyorum bu sayede . Ömrümün sonuna kadarda yağlı şerbetli kızartma ekmek tüketmicem tüketmedim diyet dışına çıktığınzda yedikleriniz diyetde yediklerinizden farklı olmamalı ki kilonuzu koruyun porsiyonunuzu arttırın sadece.
kımse normal yemek düzeninde dönünce derken kızartmalardan yaglı yıyecekelrden hamur işlerinden bahsetmediki tabıkı saglıklı beslenerek devam edılecek ama sürekli aynı tazr yiyecekelr yiyerek hayat geçmze bence önemli olan sunu yemem asla demek yerıne herseyden ölçülü şekilde yemek ve bunu hayat boyu uygulamak benım natıgımda bu var çünkü yasak kelımesı gırınce mutlaka ınsana daha cezbedici geliyor bazı yiyecekler.ben etimi sütümü sebzemi kılo versemde vermesemde hayat boyu yıycem ama yeri gelcek ppatets kızartması da yiycem poacada yıycem canım ısterse ama bu ölçülü olcak bu şekilde olduktan sonra neden kilo alınsınki anlamıyorum
bugun spora ara verdim karın kaslarım çok agrıyo fazla yuklendım galıba. bu sabah 1 bardak açık çay 1 dilim çavdar ekmegi bıraz yumurta yeşil bıber ve domates yedim. 2 saat sonra ise 10 13 tane kiraz yedin 2.30 saat sonrada y.fasulye 1 dilim ekmek ve 1 kase yogur yedim. kızlar yanlış yapdıgım bişey varsa uyarın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?