• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayıflamak isteyen var mı ?

bu arada hayatımda ilk defa perşembe günü diyete başlayacağım :1: :1: hep pazartesi başlardım takıntı var .. şimdi de ayın 30u en azından 1i olsaydı diye takıntı yaptım ama olmaz artıkk yarın denildi yarın başlıyorum ben de :64:

Aynen ben de :1::1:
(Çıkıodum çıkamadım)
Napalım artık perşembe olsun :1:
Başlangıç ve bitiş tarihlerini de en başa yazmak lazım...

chileq87: İnan 1'i olayını ben de düşündüm ama oldu artık böyle takıntılara yenilmemeliyiz! :D

barınmaz_d: Canım çok mutlu oluruz.Bu arada Ekim'de düğünün varmış şimdiden mutluluklar. (:

LadyEvil: Haklısın canım hemen ekliyorum.

OnlyHope tatlım 18.00 yapalım olmazmı 7den sonra yemek yok demişsin 6dan sonra yemesek meyve dışında bişi

doğru beslenmek kadar uyku düzenininde önemli olduğunu vurgular ( sanki şu an yatma saatiymiş gibi ) güne erken başlamak için giderim. Yarın akşam sporda ve rejimde ilk günüm(üz) hepimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Umarım 15 gün sonra sayımız azalmadan istediğimiz sonuca gideriz. Herkeslere iyi geceler

kızlar bir şey sorcam evde elma sirkesi yok üzüm sirkesi var yarın hemen elma sirkesi alıyım ama yarın sabah üzüm sirkesi içsem olur mu ki? ya da onun yerine limonlu su mu içeyim? :44:

MaT_MazeL: Canım ben de 18:00'den sonra yemiyordum ama LadyEvil 8'den sonra deyince ben de arayı bulayım diye öyle yazdım,o zaman 18:00'de karar kıldık. : )

barınmaz_d : İyi geceler. Allah yardımcımız olsun. : )

evet gün olarak hesaplayınca 15 gün oluyor tabi :) neyse canım 13-14 farketmez zaten ben 2 haftayla kalmam 1 ay devam ederim kesin :1:

aynenn :21: hadi bakalım tekrar hayırlı uğurlu olsun.. ben şimdi bir bardak sirkeli su içip yatıyorum :1: görüşürüz canım :54:

bende varım kızlar su anda cok heyecanlandım cunku vermek ıstedıgım en az bı 5 kg daha var ve 2 aydır kılom stabıl devam edıyro bende ramazana kadar vermek ıstıyorum.yalnız ben 18:00 den sonra bısey yememe durumuna katılamam cunku ısten o saatte cıkıyorum zaten eve gıtmem 7 ye yaklaısyor yemek yemem 7 yı gecer 7:30 da sonlandırabılırım ancak.bırde yenı gordugum ıcın bugun tartılmadım yarın tartılıp yzarım kılomu
sabah 1 simit
1 domates
1 ücgen lıght peynır yedım
ıs yerınden arkadas yarım saat once sarma tuttu 2 tane yedım ınceydı
bırde ben ıste ne yemek cıkarsa onu yemek zorundayım tabıkı ıste cıkan tatlı ve pılav makarna benzerı almıyorum zaten 5 aydır meyve salata corba ve ana yemek alıyorum meyveyı sonra yıyorum yada yemıyorum pek aram yok yanı.

bende katılmak i istiyorum kızlar kilom 70 dı 2 haftada 2 kilo verdim şimdi 68 im hedefim şimdilik 63 kilo. sabah 1 çay kaşıgı yağda yapılmış çok az melemen yedim salatalık yedim ve ıhlamur içtim... ara öğünümse 3 kaysı olacak

Back