- 31 Ocak 2015
- 27
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi xocatsdogsxo
yine kobay olarak kullanıldık
of konu sahibi off, sahi kendinden sıklmıyor musun?
Valla sıkıldığım oluyor, sıkılmadığım oluyor... Herkes gibiyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine kobay olarak kullanıldık
of konu sahibi off, sahi kendinden sıklmıyor musun?
Ben bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.
Şimdi gelelim sizin sorunuza. Bu soruyu niye burda sordum? Çünkü Türk kadınlarının bu durumda ne düşüneceklerini merak ettim. İçinde yaşadığım toplumu öğrenmek istedim. Kendi çevremdeki kadınlar benim cinsellik anlayaşımı asla sorgulamazlerken, burda inanılmaz bir yargılama ile karşılaştım. Bu da bana içinde yaşadığım toplumda kadınların niye arka plana itildiğinin sebeplerini gösterdi.
Herkes esas sorumu bırakıp cinsellik anlayışımı sorguladı. Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.
Buraya sizin önerilerinizi dinleyip kendi hayatıma uygulamak için gelmedim, sadece kendi yaşadığım problemin Türk kadınları tarafından nasıl yorumlanacağını görmek istedim. İçinde yaşadığım toplumun kadınlık ve cinsellik anlayışını anlamak istedim. Bu sitede farklı şehirlerden ve farklı kültürlerden gelen birçok kadın olduğunu bildiğim için de bu siteyi seçtim.
Bunları saklayacağım; ama Türk kadınları ve cinsellik hakkında bir araştırma tezi yazdığımda kullanmak için.
ben de saklarım, tıp fakültesindeyim, sayenizde bu bana psikiyatri stajı yaparken narsistik kişilik bozukluğu konusunda çok iyi bir örnek olur.
O toplumdan biri olarak, basit yaşıyoz bacım biz.Ben bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.
Şimdi gelelim sizin sorunuza. Bu soruyu niye burda sordum? Çünkü Türk kadınlarının bu durumda ne düşüneceklerini merak ettim. İçinde yaşadığım toplumu öğrenmek istedim. Kendi çevremdeki kadınlar benim cinsellik anlayaşımı asla sorgulamazlerken, burda inanılmaz bir yargılama ile karşılaştım. Bu da bana içinde yaşadığım toplumda kadınların niye arka plana itildiğinin sebeplerini gösterdi.
Herkes esas sorumu bırakıp cinsellik anlayışımı sorguladı. Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.
Buraya sizin önerilerinizi dinleyip kendi hayatıma uygulamak için gelmedim, sadece kendi yaşadığım problemin Türk kadınları tarafından nasıl yorumlanacağını görmek istedim. İçinde yaşadığım toplumun kadınlık ve cinsellik anlayışını anlamak istedim. Bu sitede farklı şehirlerden ve farklı kültürlerden gelen birçok kadın olduğunu bildiğim için de bu siteyi seçtim.
ben de saklarım, tıp fakültesindeyim, sayenizde bu bana psikiyatri stajı yaparken narsistik kişilik bozukluğu konusunda çok iyi bir örnek olur.
ya sen kimsin ki Türk kadınlarının yorumunu merak etmiş..bu nasıl sözdür sanal bile olsa bu konusmalar ne kadar ucuzzz,,nerden biliyorsun sen sitenin tamamı Türk ve ya da sen gibi eğitim almamış..herkese boş mu demek istıyorsun sen..ben Türk asıllı değilim mesela..noluyor insanız hepimiz..
gıttıkçe saçmalıyorsun tanrım ! burdaki herkese kaynanasına kahve dağıtan dedıkodu yapan bırı mı sanıyorsun..
ki olsa bile sadece yeyip yeyip yatsa bile bır ev kadını emın ol su yazdıklarına bakılırsa senden kat kat daha sağlıklı pskolojisi vardır yani :))
Belki bir gün birbirimize denk geliriz :) Psikiyatri ve antropoloji birbirinden çok uzak değiller.
ya sen kimsin ki Türk kadınlarının yorumunu merak etmiş..bu nasıl sözdür sanal bile olsa bu konusmalar ne kadar ucuzzz,,nerden biliyorsun sen sitenin tamamı Türk ve ya da sen gibi eğitim almamış..herkese boş mu demek istıyorsun sen..ben Türk asıllı değilim mesela..noluyor insanız hepimiz..
gıttıkçe saçmalıyorsun tanrım ! burdaki herkese kaynanasına kahve dağıtan dedıkodu yapan bırı mı sanıyorsun..
ki olsa bile sadece yeyip yeyip yatsa bile bır ev kadını emın ol su yazdıklarına bakılırsa senden kat kat daha sağlıklı pskolojisi vardır yani :))
Belki bir gün birbirimize denk geliriz :) Psikiyatri ve antropoloji birbirinden çok uzak değiller.
staj kısa sürüyor, ileride psikiyatri seçmeyi de düşünmüyorum. pek sanmıyorum.
valla adını ifşa etmiciim ama yazan arkadaşlardan birisi de psikoloji okuyordu
yani sen türk kadını psikolojisi zart zurt derken buradakilere cahil derken iki kere düşün utanırsın demedim boşuna
ayrıca yine bir arkadaş da hiç sesini çıkarmadı adabından ama eskilerden tanıyorum onun da psikoloji bilgisi sana bin basar yine detay vermeyeceğim kendisi ses etmemişken mütevaziliğinden onca sözüne rağmen hehe
türk kadına psikolojisi demiştin ya gerilerdeBen psikolog değil, sosyal antropoloğum.
Bişey yazmayayım dedîm ama dayanamadım.Belki bir gün birbirimize denk geliriz :) Psikiyatri ve antropoloji birbirinden çok uzak değiller.
Bişey yazmayayım dedîm ama dayanamadım.
Antropoloji okuyup kendinî psîkiyatrlarla bir görmen de senin mesajlarında kendini tanımladığın " kültürlü,bakımlı,güzel " sıfatlarının ne kadar doğru olabileceği hakkında epey ipucu veriyor
Biraz alçaktan uç,kötü düşersin
Umarım seçtiğiniz bölüm gönlünüzce olur.