• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle vakit geçirmiyor

Bişey yazmayayım dedîm ama dayanamadım.
Antropoloji okuyup kendinî psîkiyatrlarla bir görmen de senin mesajlarında kendini tanımladığın " kültürlü,bakımlı,güzel " sıfatlarının ne kadar doğru olabileceği hakkında epey ipucu veriyor:KK45:
Biraz alçaktan uç,kötü düşersin:KK14:

parkoon bu üye bizi güzelliği ve zekasıyla dövdü :KK70:

Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.

Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.

Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.

Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.

Ahh bu ulkede bayan milletvekili bile esinden siddet gorup
ayriliyorsa maalesef demek ki bunun kendini
tanima,kultur,nesille,ozgurluklu alakasi yok...
Ozgurlugun tanimida erkek ark cinsel iliskimiz icin ev bulamiyor diye yaknmak olmamali
Asol kendini asagilayan,degersizlesen sensin farkinda bile degilsin
Kusura bakma benim degerim onun bunun evinde yataginda iliski yasayacak kadar basit degil

Bunları saklayacağım; ama Türk kadınları ve cinsellik hakkında bir araştırma tezi yazdığımda kullanmak için.

Strauss'un adını vereyim kullanma bacım, daha gözlemci/araştırmacı olarak "duvardaki sinek olma" olayını anlayamamışsın, senin bulgularından ne olacak? :KK14: Bedenini kutlatma isteğinle tepki tabii ki çekeceksin, en basitinden; zorunda mıyız?:KK56:

Strauss'un adını vereyim kullanma bacım, daha gözlemci/araştırmacı olarak "duvardaki sinek olma" olayını anlayamamışsın, senin bulgularından ne olacak? :KK14: Bedenini kutlatma isteğinle tepki tabii ki çekeceksin, en basitinden; zorunda mıyız?:KK56:

Zorunda değilsiniz. Herkesin kendi takdiri ama benim tepkim kendi hayatımla ilgili kararlarımın acımasızca yargılanmasına karşı.

Ahh bu ulkede bayan milletvekili bile esinden siddet gorup
ayriliyorsa maalesef demek ki bunun kendini
tanima,kultur,nesille,ozgurluklu alakasi yok...
Ozgurlugun tanimida erkek ark cinsel iliskimiz icin ev bulamiyor diye yaknmak olmamali
Asol kendini asagilayan,degersizlesen sensin farkinda bile degilsin
Kusura bakma benim degerim onun bunun evinde yataginda iliski yasayacak kadar basit degil

Benim değerim kimin yatağında yattığımla değil, dünyada kaç insana yardım ettiğim ve dünyanın daha adil ve özgür bir yer olması için verdiğim savaşla belirleniyor. Siz kendi değerinizi yataktaki işlevinizle belirleyebilirsiniz.

Zorunda değilsiniz. Herkesin kendi takdiri ama benim tepkim kendi hayatımla ilgili kararlarımın acımasızca yargılanmasına karşı.

Merhamet ne arar kadınlar klübünde aradığın şey buysa tabi, bir sürü kadınız (ve gizli erkek var) sosyal tespit için belki yeterlisin ama küstahlığın tolere edilebilir seviyede değil.

Merhamet ne arar kadınlar klübünde aradığın şey buysa tabi, bir sürü kadınız (ve gizli erkek var) sosyal tespit için belki yeterlisin ama küstahlığın tolere edilebilir seviyede değil.

Buraya üye olmanız size bana hakaret etme imkanını vermiyor. Lütfen benimle daha seviyeli konuşun.

Benim değerim kimin yatağında yattığımla değil, dünyada kaç insana yardım ettiğim ve dünyanın daha adil ve özgür bir yer olması için verdiğim savaşla belirleniyor. Siz kendi değerinizi yataktaki işlevinizle belirleyebilirsiniz.

kız zaten benım değerim kımın yatagında yattıgım değil dıyor sen ise ona sen kendı degerını yataktakı işlevınle belirle dıyorsun..

bak bır kulun teki de yazdıklarını begenmemiş duramamış yorum yapıyor ..neden ???
bir nebze de olsa bu aciz kulun anlamasını sağlarız ve ya düşündürürüz diye..yararımız olur dıye..yanı sen hayat ve kultur dersı verırken bıze aslında biz senın farkındalıgını sağlamaya çalışıyoruz..

istedıgınle yat beraber ol bılıyoruz kı namus sadece o zar değil zaten fakat bu sekılde konusman da yanlış..
cınsel yasam tercıhtır o ayrı zaten..
senın kalbın kırılmış..artılarını kalkan yapıyorsun...
iyidir bilmek öğrenmek ama sanma ki tek sensin...en cahıl gordugun kısıden bıle ogrenecek bır sey vardır hayatta..
umarım gercek mutlulugu anlarsın bırgun..

Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.

Hayirli ugurlu olsun. Basarilarinin devamini dileriz :KK70:

Evet Erkek arkadasindan ayrilmanin zamani gelmis..ki kendisi zaten senden ayrilmayi düsünüyor.
Ama ara sira cinsel anlamda seni kullanmak icin kapilari kapatip cikamiyor hayatindan.
Bayan zeka küpümüz herseyi ögrenmis lakin hayat dersi alamamis daha..ama merak etme kesfedilislerinin sonrasinda neye ugradigini sasirip dersini aci bir sekilde alacaksin.
Simdiden gecmis olsun.

Buraya üye olmanız size bana hakaret etme imkanını vermiyor. Lütfen benimle daha seviyeli konuşun.

Lütfen, hakaret algılarınızı gözden geçirin. Forumda nasıl yazmam gerektiğini önce forum kuralları sonra ben belirliyorum, başkasına bu konuda ihtiyacım yok.

Konuya cevap; erkek arkadaşınız sizinle vakit geçirmeyi başka şeylerden fedakarlık edecek kadar değerli/önemli görmüyor, o sizi bırakmadan siz onu bırakırsanız egonuz daha az zarar görür, belki sonrasında klasik gönül taktiği işe yarar, sizin kaçtığınızı(?) sanırsa/sanarsa kovalamaya başlar, bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz.

Antropoloji okuyorsun, evet bölümün psikoloji ile bağlantılı. Buna rağmen bize mi soruyorsun. Peki hiç beden dilinden anlamıyor musun, ben buradan anladım mesela çocuğa artık sıradan gelmiş. Aktif cinsel hayat falan her şeye doymuş. Üzülerek söylüyorum artık sıkılmış. Yani herkesi peşinden koşturan muhteşem güzelliğin, olağanüstü zekan, artık ona çekici gelmemiş. Burada kaç konu okudum bilmiyorum. Ama aldatılan, ihmal edilen, terk edilen, sevgilisinin eski sevgilisine takan hatunların "ben güzelim- ben çevrem tarafından çok beğenilirim" gibi vurgulamalar yapmasına ne gerek var. Bunun adı özgüven değil bence farklı bir şey. Amaç ne yani, ne gerek var.

Hayirli ugurlu olsun. Basarilarinin devamini dileriz :KK70:

Evet Erkek arkadasindan ayrilmanin zamani gelmis..ki kendisi zaten senden ayrilmayi düsünüyor.
Ama ara sira cinsel anlamda seni kullanmak icin kapilari kapatip cikamiyor hayatindan.
Bayan zeka küpümüz herseyi ögrenmis lakin hayat dersi alamamis daha..ama merak etme kesfedilislerinin sonrasinda neye ugradigini sasirip dersini aci bir sekilde alacaksin.
Simdiden gecmis olsun.

Erkek arkadaşımın beni kullanması mı? Cinsel ilişki iki kişilik bir eğlence. Burdaki "kullanılmışlık" nerden geliyor? Bana tecavüz ediyor olsa ancak o zaman kullanıyor olur. Cinsel ilişki sırasında ben zevkten dört köşe olurken o mu beni kullanıyor yoksa ben mi onu kullanıyorum?

Erkek arkadaşımın beni kullanması mı? Cinsel ilişkide bütün işi yapan o, bana keyif ve mutluluk veren o, cinsel ilişki iki kişilik bir eğlence. Burdaki "kullanılmışlık" nerden geliyor? Bana tecavüz ediyor olsa ancak o zaman kullanıyor olur. Cinsel ilişki sırasında ben zevkten dört köşe olurken o mu beni kullanıyor yoksa ben mi onu kullanıyorum?
sen onu kullanıyorsan iyiki adam soğumuş ya
valla kadına erkeğe eşit bakıyorum da şu an
adamı neden kullanıyorsun yaaa
iki taraf için de şu " kullanma " olayına kılım
sevgi yok arada sevgi
sizin sorununuz bu :KK51:

Erkek arkadaşımın beni kullanması mı? Cinsel ilişki iki kişilik bir eğlence. Burdaki "kullanılmışlık" nerden geliyor? Bana tecavüz ediyor olsa ancak o zaman kullanıyor olur. Cinsel ilişki sırasında ben zevkten dört köşe olurken o mu beni kullanıyor yoksa ben mi onu kullanıyorum?

canım sen kullanılmış kızsın demıyor zaten..adamın amacı kullanmaktır dıyor..sen ıster zevkten 4 köşe ol ister amuda kalk enerjı patlamasından..sonucta seven erkek o kadar uzak mı olur..ne sevgıler var cınsellıkle bıle artabılen kısıden kısıye degısıyor bu..neden cunku sevgı kalptedir..bedenını bu kadar agzına dolama artık...

Evet kullaniyor. Cunku onun cani istedigi zaman geliyor sana. Ve sirf bunun icin geliyor..hislerin onun umrunda degil.
Su an zevkten dört köse de olamiyorsun bir zavalli gibi onun "islerinin" bitmesini bekliyorsun..
Insan en cok kendini kandiriyor bu hayatta :KK59:

sen onu kullanıyorsan iyiki adam soğumuş ya
valla kadına erkeğe eşit bakıyorum da şu an
adamı neden kullanıyorsun yaaa
iki taraf için de şu " kullanma " olayına kılım
sevgi yok arada sevgi
sizin sorununuz bu :KK51:

adamı neden kullanıyorsun yaa :D :D ahaha

Bana bak agzini bozma kulturluyum diye ahkam kesiyorsun ahlaktan bir habersin
İlk konuda sen yazmadin sevgilim iliskimiz icin ev bulamiyor burdan ne anlasiliyor onun bunu evinde birlikte oluyorsun yani senin icin mekan farkwtmiyor
İkinciside ister dort kose ol ister ondort kose
Kimse bilmekm zorunda degil
Birde gelmis bana burda laf efiyorsun
Actirma agzimi benim
Senin gibi birisi icin ban yemek istemiyoirum
Ahlakini ve seviyeni koru
Burda sevgilim benimle oliskiye girmiyor diye yirtinan sensin bana kalkmis laf efiyorsun terbiyemi bozdurma bana
Yok kendi yataginda belirle falan edepsizligin luzumu yok

Back
X