• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle vakit geçirmiyor

Bana bak agzini bozma kulturluyum diye ahkam kesiyorsun ahlaktan bir habersin
İlk konuda sen yazmadin sevgilim iliskimiz icin ev bulamiyor burdan ne anlasiliyor onun bunu evinde birlikte oluyorsun yani senin icin mekan farkwtmiyor
İkinciside ister dort kose ol ister ondort kose
Kimse bilmekm zorunda degil
Birde gelmis bana burda laf efiyorsun
Actirma agzimi benim
Senin gibi birisi icin ban yemek istemiyoirum
Ahlakini ve seviyeni koru
Burda sevgilim benimle oliskiye girmiyor diye yirtinan sensin bana kalkmis laf efiyorsun terbiyemi bozdurma bana
Yok kendi yataginda belirle falan edepsizligin luzumu yok

Sevgilimle sevismekten zevk aliyorum. Mekan fark etmiyor. Bundan da utanmiyorum. Bunun neresi terbiyesizlik?

Merhamet ne arar kadınlar klübünde aradığın şey buysa tabi, bir sürü kadınız (ve gizli erkek var) sosyal tespit için belki yeterlisin ama küstahlığın tolere edilebilir seviyede değil.

Buraya üye olmanız size bana hakaret etme imkanını vermiyor. Lütfen benimle daha seviyeli konuşun.

sen buraya geleceksin
KK üyeleri hakkında, hanginiz ekonomi konuşabilir, hanginiz faizleri bilir gibi üyeleri aşağılayıcı yorumlar yazacaksın
kadınların neden itilmiş, ezilmiş olduğunu anlayabilmek için burada paylaştım bu konuyu diyeceksin
sonra biri sana "küstahlığın tolere edilebilir seviyede değil" deyince
"bana hakaret edemezsiniz"

Are you kidding me? (aaaa bak İngilizce de biliyoruz, şaşırdın mı, ne enteresan di mi?:KK14:)

Erkek arkadaşımın beni kullanması mı? Cinsel ilişki iki kişilik bir eğlence. Burdaki "kullanılmışlık" nerden geliyor? Bana tecavüz ediyor olsa ancak o zaman kullanıyor olur. Cinsel ilişki sırasında ben zevkten dört köşe olurken o mu beni kullanıyor yoksa ben mi onu kullanıyorum?

Bunada cevap vermem lazım. :KK28: Kadın eşya değildir. Kullanılmak, kullanıyor gibi kelimelerden nefret ederim, benden uyuz olurum. O konuda haklısın. Lakin ben onu kullanıyorum dediğine göre adamın neden sana karşı 2 aydır isteksiz olduğu belli oluyor. :KK51:

seni gerçekten sevseydi 10 gün degil hemen hergün görmenin yollarını yapardı,hadi gerçekten çok çalışıyo yoğun diyelim ki olabilirde,seni gördüğü an mutsuz değil yorgunluğunu unutup yüzü gülmeye başlamalıydı,üzgünüm ama seni sevmiyor

Sevgilimle sevismekten zevk aliyorum. Mekan fark etmiyor. Bundan da utanmiyorum. Bunun neresi terbiyesizlik?

Yahu sevgilinle sevismekten zevk al
Ne yapiyorsan yap
Konu burda benimle ilgili degil sen daha insanlarin sana ne yazdigini anlayamayacak kadar sabit goruslusun
Ben sana artik cumle bulamiyorum
Ama haline uzuldum
Allahim hidayet versin hepimize

Bu konu lüzumsuz yerlere gitmiş baya.. Konu sahibi bence sen sakin ol.. Hatanıda kabul et canım.. Kimseye de kızma.. Tamam özgürlük diye birşey varda bukadar da açığa vurma bence.. Kapattır konunu da..

Kızlar dikkat edin de sosyal deney filan çıkmasın bu :-)

Back
X