• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle vakit geçirmiyor

madem bu sitedekiler kendilerini otorite sanan kültürsüz, bilgisiz insanlar, o hâlde neden konu açıp bu kişilere danışıyorsunuz?
kültürsüz siteye niye geldin demezler mi :D
bu arada gerçekten bu insanlar toplumda bir konum sahibi inan bana çoğu
normal hayatta tanısan söylediklerinden utanırsın bence :KK53::KK53:

Cinselliği bu kadar basitleştirerek namus kavramını ayaklar altına alan kız olsun erkek olsun benim için 'hayvan'dan farkı yoktur.sonuçta hayvanlarda cinselliği teme bir ihtiyac olarak görüp önüne gelen herhangi bir hayvanla bu ihtiyaclarını gideriyorlar!....

Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.

Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.

Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.

Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.

şu dalga içeren sorularıma böyle düzgün cevap verdiğin için artık konuyla dalga geçmeyi bırakıyorum.

işte böyle kendini övmeden mantık sınırları içerisinde yazarsan biz de tepki duymadan yardımcı oluruz.

çıldırmış bu ya , iki genel kültür öğrenmiş aynı şeyleri söyleyip duruyor...benı acımasızca yargılıyosunuz dıyor ama hala onlar da konuşamazlar dıyor sankı sız der gibi:..

arkadaşım burda da çok öğretmen var herkes dıyor mu ben su dersı verıyorum yok bılmemne ayyhh valla tuhafsın unıversıteye şans eserı gıren sırf okumus olmak ıcın okuyan sırf kendını kültürlü göstermek ıcın googlda marilyn monroe okudugu kıtapları sorusturup sıkıla sıkıla okuyor gıbı yapan ergenler gıbısın yahuu :D

ayrıca herkesin ilgi alanı, bilgili olduğu konular bir olmak zorunda değil; burada en kültürlü benim edasıyla insanları küçümsemeniz hiç hoş değil. Kültür kavramı sadece merkez bankası ve opera ile ilgili seylerden ibaret değil; pek çok alan var. sizin bahsettiklerinizi bilen de vardır; bunları bilmeyip sizin bilmediğiniz birçok şeyi bilen de. burada belki iyi eğitim almamış, farklı konularda kendini geliştirmemiş bayanlar da vardır ama hayat tecrübeleri ile siz dahil pek çoğuna bin basar.

Yine beni çok acımasızca yargılıyorsunuz. Haftada 2 gün zeka geriliği olan bir çocuğa gönüllü öğretmenlik yapıyorum dersem ne dersiniz? Emin olun onlar da senfoni orkestrası hakkında konuşamıyorlar...
Lütfen beni acımasızca yargılamayı ve beni belli kalıplara sokmayı da bırakın. İnsanlık dersini sizden almaya, arkadaş canlısı gülümsemelerin kıymetini sizden öğrenmeye hiç niyetim yok.

o zaman öğrendiğiniz insanca davranışları burada uygulamaya ne dersiniz?

Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.

Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.

Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.

Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.

yaa ooffff,, millet sana saçmaladıgın için latife yapıyor sen ciddi ciddi oturmuş gelişmekten tek konunun elti, kayınvalıde olmamasından vs bahsedıyorsun..

Ben de konservatuvar mezunuyum arkadaşım..senınle her konuda özellıkle muzık konusunda bır sohbete gırerım kı pes der bana öğretmenım dersın oturursun!

burda halletmen gereken bu değil önerı beklıyodun hani sen ????
topla kendını kımse senı uzmek ıstemıyor ama bıtmış o iş yaniii

yani, latifeyi bile anlamaktan acizsin hakikaten
14 sene ekonomi - finansal piyasalar sektöründe çalıştım, kaç insana danışmanlık yaptım, kaç yazı yazdım
seninle para piyasaları - ekonomi üstüne tartışsam
bana öğretmenim dahi diyemezsin
:D

Merkez bankadı gelsinde kurtardın seni..burda hakir gördüğün insanlara muhtac oldun bak

madem bu sitedekiler kendilerini otorite sanan kültürsüz, bilgisiz insanlar, o hâlde neden konu açıp bu kişilere danışıyorsunuz?

Ben bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.

Şimdi gelelim sizin sorunuza. Bu soruyu niye burda sordum? Çünkü Türk kadınlarının bu durumda ne düşüneceklerini merak ettim. İçinde yaşadığım toplumu öğrenmek istedim. Kendi çevremdeki kadınlar benim cinsellik anlayaşımı asla sorgulamazlerken, burda inanılmaz bir yargılama ile karşılaştım. Bu da bana içinde yaşadığım toplumda kadınların niye arka plana itildiğinin sebeplerini gösterdi.

Herkes esas sorumu bırakıp cinsellik anlayışımı sorguladı. Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.

Buraya sizin önerilerinizi dinleyip kendi hayatıma uygulamak için gelmedim, sadece kendi yaşadığım problemin Türk kadınları tarafından nasıl yorumlanacağını görmek istedim. İçinde yaşadığım toplumun kadınlık ve cinsellik anlayışını anlamak istedim. Bu sitede farklı şehirlerden ve farklı kültürlerden gelen birçok kadın olduğunu bildiğim için de bu siteyi seçtim.

güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım.

Güzellik X
Akıllılık X
Okul birinciliği X
Çalışkanlılık X
Bakımlı olma X

Hmm, intihar etmeye gidiyorum sistalar.

Ben bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.

Şimdi gelelim sizin sorunuza. Bu soruyu niye burda sordum? Çünkü Türk kadınlarının bu durumda ne düşüneceklerini merak ettim. İçinde yaşadığım toplumu öğrenmek istedim. Kendi çevremdeki kadınlar benim cinsellik anlayaşımı asla sorgulamazlerken, burda inanılmaz bir yargılama ile karşılaştım. Bu da bana içinde yaşadığım toplumda kadınların niye arka plana itildiğinin sebeplerini gösterdi.

Herkes esas sorumu bırakıp cinsellik anlayışımı sorguladı. Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.

Buraya sizin önerilerinizi dinleyip kendi hayatıma uygulamak için gelmedim, sadece kendi yaşadığım problemin Türk kadınları tarafından nasıl yorumlanacağını görmek istedim. İçinde yaşadığım toplumun kadınlık ve cinsellik anlayışını anlamak istedim. Bu sitede farklı şehirlerden ve farklı kültürlerden gelen birçok kadın olduğunu bildiğim için de bu siteyi seçtim.
yoo ben hiç yargılamadım sorgulamadım yadırgamadım
kendi kendine atarlanıyorsun arkadaşım
bence sıkılmış senden net bu yani
ister cinsellikten dolayı de ister konuşmalarımdan ister güzelliğimden de.....

herkes tarafından cinsellik anlayışınız nedeniyle dalga geçildiği yok, hatta çoğunlukla küstah tavırlarınız tepki gördü. iyi inceleyin isterseniz.

sen bu konu içinde yazdığın tüm mesajları bir word dosyasına kaydet ve sakla
çok değil bundan 10 sene sonra "ben ne yapmışım" demezsen
benim adım muzur değil

baaaak "word dosyası" yazdım, office biliyorum, şaşırdın mııııı?
:confused:

sen bu konu içinde yazdığın tüm mesajları bir word dosyasına kaydet ve sakla
çok değil bundan 10 sene sonra "ben ne yapmışım" demezsen
benim adım muzur değil

baaaak "word dosyası" yazdım, office biliyorum, şaşırdın mııııı?
:confused:

Bunları saklayacağım; ama Türk kadınları ve cinsellik hakkında bir araştırma tezi yazdığımda kullanmak için.

Back
X