• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle vakit geçirmiyor

Modernliğin tek tanımı tabiki bu değil. Modernlik bireylerin kendi hayatlarında baskısız kendi kararlarını verebilmeleri, nelerden hoşlandıklarını anlayabilmeleri, kendilerini keşfedebilmeleri demek benim için... Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu.

O zaman bu cocuk senin cok modern,akilli,guzel,alimli olmandan sikilmis olabilir yada senden daha modern bur kiz arayisi olabilir
Aklima baska sebep gelmiyor acikcasi
Zor bir durum

Evet bence çıkarırdı. Eğer ağzını açtığında mağazalardaki indirimler dışında ağzından bir şey çıkmayan, dünyadaki olaylardan bir haber olan, kafası çalışmayan, ağzını açıp iki çift laf edemeyen bir kız olsaydım o zaman benden sıkılmasını anlayabilirdim.

Aynı şekilde o da akıllı, zeki, dünyayı yorumlayabilen biri olmasaydı ondan sıkılırdım ve ayrılırdım. Örneğin etrafımda bir sürü erkek var, sadece futboldan arabalardan bahseden, politikadan, dünyadan sanattan edebiyattan tek laf edemeyen. Onlarla bir ilişki içinde olsam da hemen sıkılır ve onlardan ayrılırdım ve bu beni kötü bir insan değil, sadece iyi vakit geçirecek bir erkek arayan bir kız yapardı.

İşaretlediğim yerde yazanlar her ne kadar böyle kendi başlarına "doğru" olsalar da, önceki mesajında saydığın özelliklerin olmayışının bu işaretlediğim yerdeki durumu sağlayıp sağlamadığını tartışmak gerekir. Göreceli kavramlardan bahsettiğinin farkındasındır.
Zaten o yüzden o kısma başkaları da tepki verdi.
Ama raadol, neticede, Özkan Uğur'un da dediği gibi, olduramayabilirsin tüm bu özelliklerine rağmen.

Merhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.

Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?
bence başka aşk peşinde olabilir
10 gün az geldi
bir erkeğin hiç değilse içsel dürtüleri vardır
gerçi bilemedim evli değilim cinsel hayatım yok çok anlamam bu işlerden :KK53::KK53::KK53:

Evet bence çıkarırdı. Eğer ağzını açtığında mağazalardaki indirimler dışında ağzından bir şey çıkmayan, dünyadaki olaylardan bir haber olan, kafası çalışmayan, ağzını açıp iki çift laf edemeyen bir kız olsaydım o zaman benden sıkılmasını anlayabilirdim.

Aynı şekilde o da akıllı, zeki, dünyayı yorumlayabilen biri olmasaydı ondan sıkılırdım ve ayrılırdım. Örneğin etrafımda bir sürü erkek var, sadece futboldan arabalardan bahseden, politikadan, dünyadan sanattan edebiyattan tek laf edemeyen. Onlarla bir ilişki içinde olsam da hemen sıkılır ve onlardan ayrılırdım ve bu beni kötü bir insan değil, sadece iyi vakit geçirecek bir erkek arayan bir kız yapardı.

Belki de sen ona fazla gelmissindir seni tasiyamayacagini dusunmustur. Belki de tensel anlamda senden skilmistir. Cunku kendini anlattigin sekilde guzel zeki ve bakimliysan bu iki secenek disinda baska birsey kalmiyor.

Ben de evlenmeden cinsellik yasanmasina karsi degilim acikcasi bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama siz biraz erken yasamissiniz ve siz artik bence sevgilinizi heyecanlandiramiyorsunuz. Cunku sizde gorecegini gormus kesfedecegini etmis... Yani acikcasi bence sizden skilmis...

Zaten bu tipler hep boyle oluyor ben modern dusunurum abi yeaaa ben global bir insanim abi yeaa der sizinle 4 5 kere sevistikten sonra sizden skilir cunku Tipik turk erkegine donusur birden ve bakis acisina gore siz namussuz kiz olmussunuzdur.

Bence gercek anlamda sizin kafanizda biri degilmis oyle olsaydi sizden cinsellik yuzunden skilmaz uzaklasmazdi ki bence bu iliskinin problemi bu. Erkek arkadasiniz olmak istedigi gibi modern gorunmek istemis ama olamamis surdurememis bunu. bence...

bence 22 ve 25 yaşlarında sevgili olan 2 gencin 10 günde bir görüşüyor olması hiç normal değil
5 aydır çıkan ve aktif cinsel hayat yaşayan (ki aktif cinsellik 3 ay sürmüş) bir çiftte erkek tarafının kız tarafına 2 ay yaklaşmaması da hiç normal değil
22 yaşındaki bir genç kızın "Aktif ve mutlu bir cinsel hayat da insanın kendisini tanıması, nelerden hoşlandığını nelerden hoşlanmadığını öğrenmesi ve kendini keşfedebilmesin bir yolu" diyerek aktif cinsel hayat yaşaması ve bunu da modernliğin bir kısmı sayması da bence hiç normal değil
sanırım sizin durumunuza:
cinsel aktif yaşamın var olduğu bir ilişkiye dair dolu solu 2 paragraf yazılan bir yazıda "sevgi, aşk, hoşlantı" ya dair tek bir kelime olmaması, gayet net ışık tutuyor.
Cinsellik doğal bir dürtü, su içmek yemek yemek gibi hayvani bir içgüdü. Cinselliğe farklı anlamlar yükleyenler toplumlar, insanlar, "ahlak kuralları".

22 yaşında bir kızın erkek arkadaşıyla cinsel ilişki yaşaması kadar normal birşeyi ben bilmiyorum. Robot değiliz. Homo Sapiens'iz yani doğanın bir parçasıyız.
Esas kendi doğamıza karşı gelmek bence hiç normal değil.

sen cinsel ilişkiyi sadece hayvani bir içgüdü olarak görebilirsin.
ben öyle görmüyorum ve yorumumu da kendi görüşüme göre yapabilirim

bence cinsel ilişki bir çift arasında yaşanabilecek en özel şeylerden biridir
bence cinsel ilişki aşktan geçer

eğer doğal bir dürtü diye herkesle ve her ilişkide yaşanırsa özel olmaktan çıkar, sıradan, değersiz birşey olur
sana yazdığım yorumda "sevgi" ile ilgili kısma tek kelime değinmemişken
cinsellikle ilgili yorumuma takılmışsın tebrikler

Belki de sen ona fazla gelmissindir seni tasiyamayacagini dusunmustur. Belki de tensel anlamda senden skilmistir. Cunku kendini anlattigin sekilde guzel zeki ve bakimliysan bu iki secenek disinda baska birsey kalmiyor.

Ben de evlenmeden cinsellik yasanmasina karsi degilim acikcasi bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama siz biraz erken yasamissiniz ve siz artik bence sevgilinizi heyecanlandiramiyorsunuz. Cunku sizde gorecegini gormus kesfedecegini etmis... Yani acikcasi bence sizden skilmis...

Zaten bu tipler hep boyle oluyor ben modern dusunurum abi yeaaa ben global bir insanim abi yeaa der sizinle 4 5 kere sevistikten sonra sizden skilir cunku Tipik turk erkegine donusur birden ve bakis acisina gore siz namussuz kiz olmussunuzdur.

Bence gercek anlamda sizin kafanizda biri degilmis oyle olsaydi sizden cinsellik yuzunden skilmaz uzaklasmazdi ki bence bu iliskinin problemi bu. Erkek arkadasiniz olmak istedigi gibi modern gorunmek istemis ama olamamis surdurememis bunu. bence...
aynen adama keşfedeceği bir şey kalmamış bence de..
bir gizem kalmadığı için merakını da çekmiyorsunuz artık...

İşaretlediğim yerde yazanlar her ne kadar böyle kendi başlarına "doğru" olsalar da, ilk mesajında saydığın özelliklerin bu işaretlediğim yerdeki durumu sağlayıp sağlamadığını tartışmak gerekir. Göreceli kavramlardan bahsettiğinin farkındasındır.
Zaten o yüzden o kısma başkaları da tepki verdi.
Ama raadol, neticede, Özkan Uğur'un da dediği gibi, olduramayabilirsin tüm bu özelliklerine rağmen.

Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.

Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?

Merhaba! Bugün üye oldum bu siteye çünkü erkek arkadaşımla bir problemim var. Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım 25 yaşında. İkimiz de çok meşgulüz ama o genelde benden daha meşgul. Yaklaşık 5 aydır beraberiz ilk başlarda bana daha çok vakit ayırıyordu ama artık 10 günde bir falan görüşüyoruz, o da benim zorlamamla oluyor. Örneğin en son salı günü buluştuk, onda da hiç suratıma bakmadı, mutsuzdu yorgundu ve benle konuşmadı ve beni dinlemedi bile. Hemen yemek yiyip kalktı. Bir daha ne zaman buluşuruz bilmiyorum, belki haftaya cuma belki daha sonra...
Ben insanların güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım. Bunları böyle söylediğime bakmayın, yani öyle kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama erkek arkadaşım niye benle vakit geçirmiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Okulumda benle yemek yemek, vakit geçirmek için çabalayan bu kadar erkek varken çevremde erkek arkadaşımın beni sürekli ertelemesine çok bozuluyorum.
İkimiz de çok modern insanlarız ve ikimizde aktif bir cinsel yaşamın insanı daha sağlıklı yaptığına inanıyoruz. Fakat son 2 aydır erkek arkadaşım bana cinsel olarak yaklaşmadı bile, bunun sebebi de boş ev bulma problemi yaşamamız ama ben yine de çok bozuluyorum bu duruma.

Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?
Baskasi olabilirmi hayatinda suphelerin varmi

Sizce bu erkeği bırakmanın zamanı geldi mi? Ne dersiniz?[/QUOTE

bu konuda çok muhafazakarız aslında ama cinsel dürtülerime engel olamıyorumlu konuların değişik bi versiyonu.biz moderniizz çünkü evlenmeden birliktelik yaşıyorruuzz..

kuzum eğer boş ev bulamıyorsanız modern zihniniz size birlikte ev tutun fikrini vermiyor mu?

Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.

Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?

ahahaha bir erkeğin sevgilisiyle bunları konuşmak istemeyeceğine emin olabilirsin :KK70::KK70:

yaaa kusura bakma arkadaşım da erkekler modern akılı zeki güzel kız aramıyor
erkekler azıcık oynaşacak ama çok abartmayacak, neşeli, kendisini her daim mutlu edebilecek sevimli (güzel değil de güzelce ) kızları daha çok beğeniyor valla bu gözler 25 yılda bunu gördü :p

ahaha cok tatlısın yaa valla :)) kız haklı hanımlar

Kabartma tozu pastayı nasıl kabartır?

Şu anda ikimizin de ev tutmak için maddi durumu yeterli değil. O abisi ile yaşıyor, ben ailemle. Ailem erkek arkadaşımla beraber olduğumu biliyorlar, her ne kadar onlar evde değilken onu eve çağırsam da onlar evdeyken çağırmak istemiyorum. Eğer ben ondan ayrılmazsam, sevgilimi yazın yazlığa davet edeceğim ve büyük ihtimalle orda beraber kalacağız zaten. Ailemin de bundan hiç rahatsız olmayacağına eminim.

Back
X