• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle vakit geçirmiyor

arkadaşımız bence güzel olan taraflarını ve genelleme yapılacak olursa normal şartlarda çok ta eksiği olan bır kız değilim demek istiyor...yanı kendını övmüyor tabı kı ılla ki güzeldir ;;

amma ve lakin sen bu kadar zeki isen, ki doğrudur tatlıysan güzelsen güzel oldugu kadar da akıllı isen yani aptal sarısın ya da saf esmer gibi söylemlerde bulunulacak biri değilsen.....
o sana el sürmeyen yorgun bıkkın olan seni 10 günde bir görmesıne rağmen kollarına sarmayan birinin senden soğumuş oldugunu ve haydı ordan demen gerektiğini neden anlamıyosun yavrucuğum :anneadayı:

Güzel,zeki,başarılı,akıllı olmanız sizi vazgeçilmez kılmıyor.Belki de İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında fazla entellektüel konuştuğunuz için sizden sıkılmıştır bu da olabilir.
o - ooww :) evet bu da çok doğru..akıllı olucaksın tabi ki hem de her gun geliştiriceksın kendını ama bunu öne surmeye ne hacet var ? akıllı ınsan anlasılır zati

Güzel,zeki,başarılı,akıllı olmanız sizi vazgeçilmez kılmıyor.Belki de İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında fazla entellektüel konuştuğunuz
arkadaşımız bence güzel olan taraflarını ve genelleme yapılacak olursa normal şartlarda çok ta eksiği olan bır kız değilim demek istiyor...yanı kendını övmüyor tabı kı ılla ki güzeldir ;;

amma ve lakin sen bu kadar zeki isen, ki doğrudur tatlıysan güzelsen güzel oldugu kadar da akıllı isen yani aptal sarısın ya da saf esmer gibi söylemlerde bulunulacak biri değilsen.....
o sana el sürmeyen yorgun bıkkın olan seni 10 günde bir görmesıne rağmen kollarına sarmayan birinin senden soğumuş oldugunu ve haydı ordan demen gerektiğini neden anlamıyosun yavrucuğum :anneadayı:

sıkılmıştır bu da olabilir.

Çünkü onu seviyorum ve anlayış göstermeye çalışıyorum. İşte ve okulda çok yorulduğu için bana vakit ayıramadığını biliyorum ve isteklerime söz geçiremiyorum. Örneğin onu akşamları görmek, onla yürüyüş yapmak istiyorum; ama genellikle onun akşam okula gitmesi gerekiyor.

Kendine daha iyi bir gelecek yaratmak için çalışıyor diye bir erkek bırakılır mı? Böyle anlayışsızlık olur mu?

Ama bir yandan da ayda birkaç gün görülen sevgiliden sevgili olur mu?

Şu anda ikimizin de ev tutmak için maddi durumu yeterli değil. O abisi ile yaşıyor, ben ailemle. Ailem erkek arkadaşımla beraber olduğumu biliyorlar, her ne kadar onlar evde değilken onu eve çağırsam da onlar evdeyken çağırmak istemiyorum. Eğer ben ondan ayrılmazsam, sevgilimi yazın yazlığa davet edeceğim ve büyük ihtimalle orda beraber kalacağız zaten. Ailemin de bundan hiç rahatsız olmayacağına eminim.

Mevzu erkek arkadaşınızla hangi mekanlarda seviştiğiniz ve bu konu hakkında ailenizin bilgisi olup olmadığı değil.
Mevzu sevgilinizin size eskisi kadar ilgi göstermemesi. Burada bize kendinizi ifade ettiğiniz gibi erkek arkadaşınıza da düşüncelerinizi anlattınız mı? Üzgünüm ama bence bu ilişki miyadını doldurmuş artık.

Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.

Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?

Bak. Eğer tırnak içinde kültürlü bi insan olduğunu anlatmaya çalışıyorsan, ben bunu anlarım, zaten yargılayanlardan biri de değilim. Gördüğün tepkinin nedeni, bunu pek de mütevazı şekilde yapmıyor oluşun. Kültür evet, candır. Burada saydığın meseleleri yorumlayamayacak insanlar gerçekten de var, evet, fakat senfoni orkestrasının kadrosunu küçültmesi hakkında yorum yapamasa da, tek bir arkadaşcanlısı gülümsemeyle sıkkın bi anında yüzünü güldürebiliyorsa, o da gayet kıymetli homosapien'dir, kültürsüz de olsa. Dolayısıyla, bunları kriter olarak kullanmamanı tavsiye ederim, literally.

Merak etmeyin, ben ağzını açtığında konuşabilen, dünyaya karşı kendi düşünceleri olan ve bunları söylemekten korkmayan biriyim. Kafanızda beni nasıl canlandırdınız bilmiyorum.

Beni acımasızca yargıladınız ama ben bilinçli bir genç kızım. Herkes kendini çok bir otorite görüyor ama burda Türkiye Merkez Bankası en son politika faizini neden indirdi desem buna kaç kişi cevap verebilir? İstanbul Devlet Senfoni orkestrasının kadrosunun küçültülmesi hakkında burda kaç kişi benle entellektüel bir sohbete girebilir?

ben erkek arkadaşının neden sıkılıdığını şimdi çok iyi anladım.gerçekten anladım.3 msjını okudum afakanlar bastı içimi

sen bize söyle bakalım k.valide ile iyi geçinmenin yolları nelerdir?

eltin senin yeni aldığın arabana göz dikse ne yaparsın?

görümcen her akaşam kocanla dışarıda yemek yese sana haber vermese tepkin ne olur?

kaynın eşinden 10 bin lira borç istese verir misin?

bu sorular çok önemli,bırak merkez bankasını falan bize bunlarla gel :KK70:

ben erkek arkadaşının neden sıkılıdığını şimdi çok iyi anladım.gerçekten anladım.3 msjını okudum afakanlar bastı içimi

görümcen her akaşam kocanla dışarıda yemek yese sana haber vermese tepkin ne olur?

:KK70::KK70:

Şu anda ikimizin de ev tutmak için maddi durumu yeterli değil. O abisi ile yaşıyor, ben ailemle. Ailem erkek arkadaşımla beraber olduğumu biliyorlar, her ne kadar onlar evde değilken onu eve çağırsam da onlar evdeyken çağırmak istemiyorum. Eğer ben ondan ayrılmazsam, sevgilimi yazın yazlığa davet edeceğim ve büyük ihtimalle orda beraber kalacağız zaten. Ailemin de bundan hiç rahatsız olmayacağına eminim.

ne güzel.

:D :D

eltin senin yeni aldığın arabana göz dikse ne yaparsuın?

kaynın eşinden 10 in lira borç istese verir misin?

Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.

Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.

Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.

Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.

burada hafiften bir aşağılama mı var?:KK57:

Off konu sahibi... Tartşayım da sinirimi atayım diye yazıp duruyorum ama o da yok. Heyecansızsın bir kere bak moralim sıfır sıfır sıfır!
Tavsiyem biraz hayata heyecan katmak. Yani 10 günde bir buluştuğum sevgilimle de ülkenin nereye gittiğini tartışıp kafamı şişireceksem hiç buluşmam. İlla ki yapıyorsunuzudr da belki yeterli değildir...

Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.

Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.

Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.

Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.

yaa ooffff,, millet sana saçmaladıgın için latife yapıyor sen ciddi ciddi oturmuş gelişmekten tek konunun elti, kayınvalıde olmamasından vs bahsedıyorsun..

Ben de konservatuvar mezunuyum arkadaşım..senınle her konuda özellıkle muzık konusunda bır sohbete gırerım kı pes der bana öğretmenım dersın oturursun!

burda halletmen gereken bu değil önerı beklıyodun hani sen ????
topla kendını kımse senı uzmek ıstemıyor ama bıtmış o iş yaniii

Bak. Eğer tırnak içinde kültürlü bi insan olduğunu anlatmaya çalışıyorsan, ben bunu anlarım, zaten yargılayanlardan biri de değilim. Gördüğün tepkinin nedeni, bunu pek de mütevazı şekilde yapmıyor oluşun. Kültür evet, candır. Burada saydığın meseleleri yorumlayamayacak insanlar gerçekten de var, evet, fakat senfoni orkestrasının kadrosunu küçültmesi hakkında yorum yapamasa da, tek bir arkadaşcanlısı gülümsemeyle sıkkın bi anında yüzünü güldürebiliyorsa, o da gayet kıymetli homosapien'dir, kültürsüz de olsa. Dolayısıyla, bunları kriter olarak kullanmamanı tavsiye ederim, literally.

Yine beni çok acımasızca yargılıyorsunuz. Haftada 2 gün zeka geriliği olan bir çocuğa gönüllü öğretmenlik yapıyorum dersem ne dersiniz? Emin olun onlar da senfoni orkestrası hakkında konuşamıyorlar...
Lütfen beni acımasızca yargılamayı ve beni belli kalıplara sokmayı da bırakın. İnsanlık dersini sizden almaya, arkadaş canlısı gülümsemelerin kıymetini sizden öğrenmeye hiç niyetim yok.

Back
X