- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi xocatsdogsxo
-
kültürsüz siteye niye geldin demezler mimadem bu sitedekiler kendilerini otorite sanan kültürsüz, bilgisiz insanlar, o hâlde neden konu açıp bu kişilere danışıyorsunuz?
Hiçkültürsüz siteye niye geldin demezler mi
bu arada gerçekten bu insanlar toplumda bir konum sahibi inan bana çoğu
normal hayatta tanısan söylediklerinden utanırsın bence
Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.
Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.
Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.
Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.
kültürsüz siteye niye geldin demezler mi
Yine beni çok acımasızca yargılıyorsunuz. Haftada 2 gün zeka geriliği olan bir çocuğa gönüllü öğretmenlik yapıyorum dersem ne dersiniz? Emin olun onlar da senfoni orkestrası hakkında konuşamıyorlar...
Lütfen beni acımasızca yargılamayı ve beni belli kalıplara sokmayı da bırakın. İnsanlık dersini sizden almaya, arkadaş canlısı gülümsemelerin kıymetini sizden öğrenmeye hiç niyetim yok.
Eğer bu ülkenin bir adım ileri gitmesini, bilinçli bir nesil yetişmesini, insanların özgür oldukları ve bilinçli yaşadıkları bir toplumda yaşamak istiyorsak, kadınlar eğitilmeli, bilinçlenmeli.
Kadının konuşucak tek konusu asla kayınvalidesi, eltisine nasıl davranması gerektiği olmamalı. Kadın yeri geldiğinde ekonomiden de politikadan da konuşabilmeli. Ama eğer kadın kendisini kocasının ailesinin çevresinde sınırlanmış görüyorsa, bu ülkedeki eğitim probleminin bir göstergesidir.
Bu ülkede niye kadınlar dayak yiyor? Niye kadınlar kocaları veya onların aileleri tarafından öldürülüyor? Çünkü bilinçsizler, çünkü ne kadar değerli, akıllı olduklarının farkında değiller. Bu ülkede bu değişmeli, kadınlar kadınların en büyük düşmanı olmaktan çıkmalı. Kadınlar özgürleşmeli.
Eğer kadınların kocaları tarafından dövülmediği, öldürülmediği bir dünya istiyorsak, kadınlık anlayışımızı tekrar düşünmeliyiz.
yaa ooffff,, millet sana saçmaladıgın için latife yapıyor sen ciddi ciddi oturmuş gelişmekten tek konunun elti, kayınvalıde olmamasından vs bahsedıyorsun..
Ben de konservatuvar mezunuyum arkadaşım..senınle her konuda özellıkle muzık konusunda bır sohbete gırerım kı pes der bana öğretmenım dersın oturursun!
burda halletmen gereken bu değil önerı beklıyodun hani sen ????
topla kendını kımse senı uzmek ıstemıyor ama bıtmış o iş yaniii
Merkez bankadı gelsinde kurtardın seni..burda hakir gördüğün insanlara muhtac oldun bak
madem bu sitedekiler kendilerini otorite sanan kültürsüz, bilgisiz insanlar, o hâlde neden konu açıp bu kişilere danışıyorsunuz?
kültürsüz siteye niye geldin demezler mi
güzel dediği bir kızım, akıllıyım, üniversiteye gidiyorum hatta okuduğum okulun birincisiyim. Çalışkanım. Bakımlıyım.
yoo ben hiç yargılamadım sorgulamadım yadırgamadımBen bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.
Şimdi gelelim sizin sorunuza. Bu soruyu niye burda sordum? Çünkü Türk kadınlarının bu durumda ne düşüneceklerini merak ettim. İçinde yaşadığım toplumu öğrenmek istedim. Kendi çevremdeki kadınlar benim cinsellik anlayaşımı asla sorgulamazlerken, burda inanılmaz bir yargılama ile karşılaştım. Bu da bana içinde yaşadığım toplumda kadınların niye arka plana itildiğinin sebeplerini gösterdi.
Herkes esas sorumu bırakıp cinsellik anlayışımı sorguladı. Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.
Buraya sizin önerilerinizi dinleyip kendi hayatıma uygulamak için gelmedim, sadece kendi yaşadığım problemin Türk kadınları tarafından nasıl yorumlanacağını görmek istedim. İçinde yaşadığım toplumun kadınlık ve cinsellik anlayışını anlamak istedim. Bu sitede farklı şehirlerden ve farklı kültürlerden gelen birçok kadın olduğunu bildiğim için de bu siteyi seçtim.
biricik kızkardeşim hoşgelmişGüzellik X
Akıllılık X
Okul birinciliği X
Çalışkanlılık X
Bakımlı olma X
Hmm, intihar etmeye gidiyorum sistalar.
Şaşırtıcı.
Yurt dışında mıydınız bundan önce konu sahibi ?
Ben bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.
Şimdi gelelim sizin sorunuza. Bu soruyu niye burda sordum? Çünkü Türk kadınlarının bu durumda ne düşüneceklerini merak ettim. İçinde yaşadığım toplumu öğrenmek istedim. Kendi çevremdeki kadınlar benim cinsellik anlayaşımı asla sorgulamazlerken, burda inanılmaz bir yargılama ile karşılaştım. Bu da bana içinde yaşadığım toplumda kadınların niye arka plana itildiğinin sebeplerini gösterdi.
Herkes esas sorumu bırakıp cinsellik anlayışımı sorguladı. Vücudumu tanımaya çalıştığım ve kendimi keşfetmeye çalıştığım için beni kutlamak yerine herkes tarafından cinsellik anlayışımla dalga geçildi.
Buraya sizin önerilerinizi dinleyip kendi hayatıma uygulamak için gelmedim, sadece kendi yaşadığım problemin Türk kadınları tarafından nasıl yorumlanacağını görmek istedim. İçinde yaşadığım toplumun kadınlık ve cinsellik anlayışını anlamak istedim. Bu sitede farklı şehirlerden ve farklı kültürlerden gelen birçok kadın olduğunu bildiğim için de bu siteyi seçtim.
Ben bir sosyal antropoloğum, yazdığım sorudaki herşey ve her durum gerçek. Bu problemi arkadaşlarıma danıştım ve bana hep aynı şeyleri söylediler... En başından beri erkek arkadaşımın çok çalıştığını bildiğimi ve durumun böyle olacağını en başından anlamam gerektiğini.
sen bu konu içinde yazdığın tüm mesajları bir word dosyasına kaydet ve sakla
çok değil bundan 10 sene sonra "ben ne yapmışım" demezsen
benim adım muzur değil
baaaak "word dosyası" yazdım, office biliyorum, şaşırdın mııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?