benimle kilo almak isteyen ??

Mrb kizlar..gecenyil nisanda doğum yaptim.. 51kiloyla hamile kalip 70 kiloyla doğuma girdim.boyum 1.74.. Doğumdan sonra vücudum çok idealdi. Ama emzirme döneminde çok hizli kilo verdim. Suan 52-53 arazi gidip geliyorum.2hafta önce bende basladim. Gece yatmadan önce 20tane cici bebeyi 1 büyük kase ilik sütle eritip içine 1yemek kaşifi bal ve 1 yemek kaşigi tahin ekleyip yedim. 3gin bunu yaptim.. Ve 1kilo aldim.. Ama bebeğim gün içinde o kadar yoruyor ki gece direk yatiyorum devam edemedim.. Sizlerle yeniden başlamakisterim..

3 günde 1 kilo mu aldınız :KK57:
Ben iki haftada aldım 1 kiloyu maşallah size :) siz de başlayın birlikte alalım

Ben de katildim size hadi bakalim :KK54: Ben yazin iki ayda 8 kilo civarında almıstım. Prakten diye bir şurup var baya azimle makarna yerdim geceleri bunu içtikten sonra :) vücudum toparlandı tam istediğim kıvama gelmiştim ki, şurubum bitti iki şişe bitirmiştim üçüncüyü almak isterken okul başladı. Zaten kilom da bana yetti demiştim 53 kilo olunca bıraktım. Sonradan ince kızlar hoşuma gitmeye başladı eski halimi özledim saftirikliğime doymayayım :confused: Zaten iştahı olmayan birisiyim pek yemek yemedim bir ay kadar. Yani sofralara oturunca midemi tok tutacak kadar yedim. Yanaklarım falan da gitti iyice. Bu sefer de elbiselerim bol gelmeye başladı. Kendimi kötü hissettim. Popişim falan da küçüldü. Gaza geldim tekrar kilo alıcam diye. Gittim bi şişe şurup aldım yine :) Geçen haftalarda aldım şimdi bir iki kilo falan aldım popişime gitti kilolar keyfime diyecek yok ama biraz daha alıp eski halime dönmek istiyorum anca o zaman düzgün olucak bu vücut :KK20: Sorun şu ki canım bir şey yemek istemiyo. Yani yesem şurup sayesinde kilo olarak gelicek yediğim şeyler ama bir şey yiyesim yok. Cici bebe yerim mesela atıştırmak için düşünüyorum onu. Tavsiyenize uyucam ve en kısa zamanda gidip cici bebe alıcam hadi anam :21:

arkadaşlar cicibebe ve süte devam ediyorum görücem bakalım alıyomuyum :KK17:masada sürekli yiyecek bulundurun .sigarayı azaltın kahveyi bırakın yada azaltın :21:

Ben de katildim size hadi bakalim :KK54: Ben yazin iki ayda 8 kilo civarında almıstım. Prakten diye bir şurup var baya azimle makarna yerdim geceleri bunu içtikten sonra :) vücudum toparlandı tam istediğim kıvama gelmiştim ki, şurubum bitti iki şişe bitirmiştim üçüncüyü almak isterken okul başladı. Zaten kilom da bana yetti demiştim 53 kilo olunca bıraktım. Sonradan ince kızlar hoşuma gitmeye başladı eski halimi özledim saftirikliğime doymayayım :confused: Zaten iştahı olmayan birisiyim pek yemek yemedim bir ay kadar. Yani sofralara oturunca midemi tok tutacak kadar yedim. Yanaklarım falan da gitti iyice. Bu sefer de elbiselerim bol gelmeye başladı. Kendimi kötü hissettim. Popişim falan da küçüldü. Gaza geldim tekrar kilo alıcam diye. Gittim bi şişe şurup aldım yine :) Geçen haftalarda aldım şimdi bir iki kilo falan aldım popişime gitti kilolar keyfime diyecek yok ama biraz daha alıp eski halime dönmek istiyorum anca o zaman düzgün olucak bu vücut :KK20: Sorun şu ki canım bir şey yemek istemiyo. Yani yesem şurup sayesinde kilo olarak gelicek yediğim şeyler ama bir şey yiyesim yok. Cici bebe yerim mesela atıştırmak için düşünüyorum onu. Tavsiyenize uyucam ve en kısa zamanda gidip cici bebe alıcam hadi anam :21:
Prakten şurubu doktora sordum önermedi bana siz reçetesiz mi aldınız ?

Merhaba kizlar bmde kilo almak istyrm 167 boyum 49 kiloyum. Kalori icin play storeden fatsecret diye bi program var onu indrdm yediklrrmi yazyrm 1 ay oldu 45 kiloydum yavastan aliyrm. Bende bebe biskuvsine baslycgm

Prakteni bende kullandm antihistaminik gebelikte kullanimi uygun dgl ztn aldgn gbi verirsn ayrica kinfuzyon ve hipitansyon yapiyor icince saatlerce uyursnz. Alerji ilaclarnin cogu ayni etkiye sahip az cok

Prakteni bende kullandm antihistaminik gebelikte kullanimi uygun dgl ztn aldgn gbi verirsn ayrica kinfuzyon ve hipitansyon yapiyor icince saatlerce uyursnz. Alerji ilaclarnin cogu ayni etkiye sahip az cok
evet ilk 2 gün uyku oldu bende. şuruba bir ay ara verip tekrar başladığımda da ilk iki gün yine uyku yaptı sonrasında bişey yapmadı

Peki TSK ederim tavsiyen icin :) zaten bütün gece uyanugim çocuğu emziriyorum.. Bi de uyur uyanmazsam ağlamaktan helak olur çocuk :))

bende zeytinyağıyla 2 aya yakın sürede8-9 kilo almıştım 4 sene önce..
7 ay önce doğum yaptım hamilelikte tam kilo alıyordum kii erken doğum yaptım stresti emzirmeydi derken onlarda hoopp geri gitti zeytinyağı zorluyor beni o yüzden hiç onunla uğraşmak istemiyorum bende yiyerek kilo almaya çalışıyrum bu ara.

kızlar kilo alan varmı aramızda ??:KK76:

Rica ederim evet en iyisi mideyi buyuterek. Ben bu fat secretle iyi aldim cok yedgmi sanydm meger yemymusm hep hafif kalorisiz seyler. Simdi kalorimi biliyrm. Gunde en az 2300 aliyrm. Ayda 1 kiloya bile raziym.

Bende pekmez sut ve bebe biskuvisine basladim yarin tam bir hafta olacak gidip tartilicam yazarim kizlar size. Bu arada prakten surubu inanilmaz ise yariyo yazin kullanmistim yaz olmasina ragmen iki kilo almistim bir haftada. Biliyosunuz yazin yediginiz pek vucutta kalmiyo sicaktan dolayi Ama buna ragmen almistim inanilmaz istah aciyo universite sinav zamaniydi biraktim duzenli icememeye basladim. Tekrar alicam o surubu

Bende pekmez sut ve bebe biskuvisine basladim yarin tam bir hafta olacak gidip tartilicam yazarim kizlar size. Bu arada prakten surubu inanilmaz ise yariyo yazin kullanmistim yaz olmasina ragmen iki kilo almistim bir haftada. Biliyosunuz yazin yediginiz pek vucutta kalmiyo sicaktan dolayi Ama buna ragmen almistim inanilmaz istah aciyo universite sinav zamaniydi biraktim duzenli icememeye basladim. Tekrar alicam o surubu
Kızlar daha öncede dediğim gibi kuyruk yağıııııı......doğal yağ faydalı eritip içiliyor

Bende sigara biregi yiyorum. Tanesi 90 kalori. Aksam bi suru sardim buzluga attim.sabah hafif seyler yerine kizartip yiyorum kahvaltidan 1000 kaloriden az kalkmyrm.

X