benimle kilo almak isteyen ??

Kizlar merhaba bende yeni katildim araniza insanlarin ayy ne kadar zayifsin giydigin bile yakismiyo demesinden biktim bugun sut bebe biskuvisi ve pekmez aldim bu aksam baslicam hic baslayan ise yaarayan var mi
oncesin de ben 2 3 kilo almistim elim yuzum toplanmisti devam ettirirsek olur bence.... ayrica o insanlara da gicik oluyorum

Bendee varim kurallar ne şimdi 2500 kalorili mi yememiz lazım
aynen canim gun icerisin de 2500 not alalim her yedigimizin kalorisini hatta buraya yazalim yediklerimizi kimse icin sorun yoksa yediklerimizi yazip karsisina kalorisini tabi gunun sonun da

oncesin de ben 2 3 kilo almistim elim yuzum toplanmisti devam ettirirsek olur bence.... ayrica o insanlara da gicik oluyorum
Bende denicem bugun hatta simdi kalkiyorum pekmez ve biskuvi yeemeye gidiyorum motive etmeliyiz birbirimiz destek olmaliyiz yoksa gercekten kilo almak vermekten coook coook daha zor

KiZlaarrr her gunun sonun da yediklerimizi ve kalorisini buraya yazalim olur mu aksama kadar not tutalim.. 2500 tutturamayana ceza :KK70: ooohh gelsin yemekler :kk77::kk77::kk77:

Ben iki haftadır yapıyorum sanırım tam olarak gününü hatırlamıyorum ama 1 kilo almışım çok mutlu oldum :KK31:
51.9 kilo hedef 55 :)

Canim tam olarak ne uyguladin
Canım ben bebe bisküvisini yatmadan hemen önce yapıyorum tok karna. biraz mide bulandırıyo ama dayanmak lazım :) içine pekmez koyarsan daha da iyi olur ama ben koymadım. muz ezip koydum daha çekilebilir bi tadı oluyo :)
Gün içinde ara öğün yapıyorum mümkünse kuruyemiş .sabah da tahin pekmez ye derim kalorisi çok fazla :)

Canım ben bebe bisküvisini yatmadan hemen önce yapıyorum tok karna. biraz mide bulandırıyo ama dayanmak lazım :) içine pekmez koyarsan daha da iyi olur ama ben koymadım. muz ezip koydum daha çekilebilir bi tadı oluyo :)
Gün içinde ara öğün yapıyorum mümkünse kuruyemiş .sabah da tahin pekmez ye derim kalorisi çok fazla :)
Bende yatmadan pekmezi suyla karistirip bir bardak iciyorum ardindan sutle bebe biskuvisi yiyorum insallah ise yarar cunku gercekten cekilmez bi sey

Bende yatmadan pekmezi suyla karistirip bir bardak iciyorum ardindan sutle bebe biskuvisi yiyorum insallah ise yarar cunku gercekten cekilmez bi sey
Pekmezi suyla karıştırıp neden canım öyle daha kötü olmaz mı ? Biraz sabretmek gerekiyo bi de bünye meselesi. İştah açıcı şurup denedin mi hiç

Pekmezi suyla karıştırıp neden canım öyle daha kötü olmaz mı ? Biraz sabretmek gerekiyo bi de bünye meselesi. İştah açıcı şurup denedin mi hiç
Suyla karistirmasam yiyemem tek basina.prakten diye bi alerji surubu var onu denemistim gercektende cok istah aciyodu ama onu kullanirken universite sinavina hazirlaniyodum biraktim uzerine dusemedim cunku

bende varım bende :) boyum 157 kilo 50 bende sizinle kilo almak istiyorum ne kadar süremiz var :)

Mrb kizlar..gecenyil nisanda doğum yaptim.. 51kiloyla hamile kalip 70 kiloyla doğuma girdim.boyum 1.74.. Doğumdan sonra vücudum çok idealdi. Ama emzirme döneminde çok hizli kilo verdim. Suan 52-53 arazi gidip geliyorum.2hafta önce bende basladim. Gece yatmadan önce 20tane cici bebeyi 1 büyük kase ilik sütle eritip içine 1yemek kaşifi bal ve 1 yemek kaşigi tahin ekleyip yedim. 3gin bunu yaptim.. Ve 1kilo aldim.. Ama bebeğim gün içinde o kadar yoruyor ki gece direk yatiyorum devam edemedim.. Sizlerle yeniden başlamakisterim..

X