Merhaba.evdeki tartının pili bittiği için uzun süredir tartılamıyordum.geçen pil alayım dedim.pil almadan önce de 57,58 arasıydım şimdi 59 çıktım.sorun şu ki ben bu kilolara hiç alışkın değilim.eskiden o kadar çok şey yerdim ki resmen insanüstü bir varlık gibiydim.50 kilodan bir kilo oynamazdı.hatta doyma duygum yoktu.ben niye doymuyorum, kilo alamıyorum diye ağladığımı bilirim.insanlar belimin inceliğine şaşırıp kalırdı.herkesten övgü dolu sözler alırdım.ne olduysa 28 yaşından sonra oldu.yine eskisi gibi yiyip içerken bir anda 50 kilodan 56,57 kiloya çıktım.ne oluyoruz ya deyip bir afalladim.kilo vermeye çalıştım, resmen 3 ay hiçbir şey yemedim.bir iki kilo iner gibi oluyordu.ben normal yemeye başlayınca yine çıkıyordu.ne yapsam veremedim.en iyisi kendimi böyle kabulleneyim artık deyip sığamadığım pantolonlarin yenisini aldım.işin garip tarafı kilo vermediğim gibi birkaç kilo daha aldım üstüne.resmen sürekli kilo alıyordum çok yemediğim halde.en son da işte 59.kendimi çookk kötü hissediyorum.fazla geliyor bana rahatsız ediyor hissediyorum ama aylarca diyet yapsam da gitmiyor.resmen evren bana gülüyormuş gibi.rüyamda görsem inanmazdım 60 kilo olacağıma.merak ettiğim nokta bana neler oldu? Benim gibi 30 lu yaşlara yaklaşınca bir anda bu kadar kilo almak normal mi başına gelen arkadaş var mı? Ne olacak böyle bilmem 60 in da üstüne çıkarsam diye çok korkuyorum.