- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
-
- Konu Sahibi brenda chenowith
Benim de amacım kilo vermek değil sıkılaşmak, özellikle bazı bölgelerde
Aslında haftada 3 gün pilates yapıldığında epey faydası oluyor 3 ay kadar önce bir süre denemiştim, ilk haftadan epey değişim oldu ama sonradan saldım tabi :)) Benim pilateste hareketlerim kol-bacak-karın çalıştıran bilindik hareketler. Aralara mekik sıkıştırıyorum, 20'şerden başlayınca 1 saat falan sürüyor yetiyor bana. Yürüyüş de günlük 10000 adım yapabilsek harika olur. Tamam sabah ölçüleri alıp başlıyorum, her gün yaptıklarımı ve değişimi eklerim inşallah :)
Bende varım
Benim de amacım kilo vermek değil sıkılaşmak, özellikle bazı bölgelerde
Aslında haftada 3 gün pilates yapıldığında epey faydası oluyor 3 ay kadar önce bir süre denemiştim, ilk haftadan epey değişim oldu ama sonradan saldım tabi :)) Benim pilateste hareketlerim kol-bacak-karın çalıştıran bilindik hareketler. Aralara mekik sıkıştırıyorum, 20'şerden başlayınca 1 saat falan sürüyor yetiyor bana. Yürüyüş de günlük 10000 adım yapabilsek harika olur. Tamam sabah ölçüleri alıp başlıyorum, her gün yaptıklarımı ve değişimi eklerim inşallah :)
canm ben bugün duvarları silerek kol calişmalarına basladımKızzlar iyi günler :)) Bugün biraz yoğunum yürüyüşe çıkacağım birazdan ancak akşam zumba yapabileceğim. Yapınca da yazacağım. Sizden de bekliyorum :)
canm ben bugün duvarları silerek kol calişmalarına basladım
Baya efor sarfediyorum kollarda calisiyor ama bununla kalmycak tabi...
Aksama spor yapıcam
Benm bacaklar koptu bugün çok toruldum biraz dinlenip zumbaya baslayablirsem balıyıcam...10.000 adımlık yürüyüşümü tamamladım, gece de zumba ile sizlerle olmayı planlıyorum :)
Benm bacaklar koptu bugün çok toruldum biraz dinlenip zumbaya baslayablirsem balıyıcam...
Ayy tatlm bravo sana..Çok çok yorgun olduğunuz günlerde bunu yapabilirsiniz.10-15 dakikalık ama etkili yüksek tempolu programlar :) Göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Size tavsiyem bir tane de pilates çemberi edinin. Tv falan izlerken kollarınızı sıkıştırın size nasıl yapıldığını da açıklarım.
Daha dogrusu body tr de finess blenderin videoları mevcuttuAyy tatlm bravo sana..
Bende body tr den spor yapıyorum..
Hatta benm ki de 20 dakikalık kalça kaldırma egzersizi...
Telimde kayıtlı ama wifim yok canm yoksa gönderirdim..
Bu site süper
brenda chenowith adını görünce geldim
Moral motıvasyon destek veririm sana
Zira ben üflesen uçacağım kilo almam lazım
Bir ortasını bulamıyoruz şu işin
Profosyonel koşuyorumCanımsııın lina <3
Ben de kilo kaybı istemiyorum artık ama obezite geçmişim olduğu için korkuyorum, hem spor sağlıktır diyerek düzenli spor yapalım diyorum. 53 kiloyum şu an boyum da 1.63. Senin zayıf olduğunu okumuştum bir yerden daha, kilo almak için bol bol kuruyemiş ye, tam mevsimi taze üzüm ve incir ye, tam yağlı süt iç misss gibi. Aslında pilates kaslarını güçlendirir kas kalınlaşmasıyla yağdan değil de kastan kilo alabilirsin ara ara yapsana sen de :)
Ayy tatlm bravo sana..
Bende body tr den spor yapıyorum..
Hatta benm ki de 20 dakikalık kalça kaldırma egzersizi...
Telimde kayıtlı ama wifim yok canm yoksa gönderirdim..
Bu site süper
Profosyonel koşuyorum
Zumba eğlenceli aslında ama fazla gelir zayıflarım diye düşünmedim hiç bacakla ronaldınho gibide kollarımı güçlendirsem fena olmaz
Kuruyemişin anasını ağlatıyorum
Bebe bisküvisi süt ekstra proteın ama yok olmuyor
Metabolizmam normalin iki katı hızlı bir rahatsızlığımdan dolayı
Merhaba, bende katilabilirim galiba platese. Ebru Salli 3K bende yapiyordum Ramazan dan once.
Sen 53 kilo >< 1.63 iyisin aslinda brenda chenowith, bende 1.61 ve 54 kiloyum. Bir fazlaligim yok ama belki hareket edince kaslara iyi geliyor.
Hergun yapamam ama belki iki gunde bir..
Evde dambıllarım var eşimin koşu aleti mekik aleti ayarlanabilir dambıllarıda var aslındaGeçmiş olsun yaAma ben sağlık açısından sorun yaratmıyorsa kiloyu da zayıflığı da dert etmemek görüşündeyim. Ki sağlık sorunun yok di mi zayıflıktan kaynaklanan? Yoksa boşver, ileride belki çocuğun olur o dönemde birkaç kilo alırsın. Zayıflık iyidir iyi :)
Benim de bacaklar kalın ya üst beden kupkuru saçma sapan futbolcu gibiyimZumba yapma zaten pilates yapabilirsin ama sıkılaşırsın daş gibi olursun
Kollar için de 1.5 kiloluk dambıl al, arada kaldır gitsin :))
Evde dambıllarım var eşimin koşu aleti mekik aleti ayarlanabilir dambıllarıda var aslında
Pilates seti alsam iyi olur doğru söylüyosun
Yok ya zayıflıktan değil kalp hastalığım var
Boyum 1.69 kilom 47 şuanda tabiri caizse ökğz gibide yerim