Benimle birlikte pilates ve zumba yapacak olanlar gelsin mi acaba :)

İnşallah ya, pilates etkisi çabuk görülen bir şey ben de çok seviyorum o yüzden. O zaman düzenli olarak yapalım hep fit kalalım işte :)

Kızzlar iyi günler :)) Bugün biraz yoğunum yürüyüşe çıkacağım birazdan ancak akşam zumba yapabileceğim. Yapınca da yazacağım. Sizden de bekliyorum :)

Kızzlar iyi günler :)) Bugün biraz yoğunum yürüyüşe çıkacağım birazdan ancak akşam zumba yapabileceğim. Yapınca da yazacağım. Sizden de bekliyorum :)
canm ben bugün duvarları silerek kol calişmalarına basladım
Baya efor sarfediyorum kollarda calisiyor ama bununla kalmycak tabi...
Aksama spor yapıcam

canm ben bugün duvarları silerek kol calişmalarına basladım
Baya efor sarfediyorum kollarda calisiyor ama bununla kalmycak tabi...
Aksama spor yapıcam

temizlik en büyük cardiodurrr :) Ben de yarım saate yürüyüşe çıkacağım sonra işlerimi halledeceğim, akşam eve dönünce de spor :)

Benm bacaklar koptu bugün çok toruldum biraz dinlenip zumbaya baslayablirsem balıyıcam...

Çok çok yorgun olduğunuz günlerde bunu yapabilirsiniz. 10-15 dakikalık ama etkili yüksek tempolu programlar :) Göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Size tavsiyem bir tane de pilates çemberi edinin. Tv falan izlerken kollarınızı sıkıştırın size nasıl yapıldığını da açıklarım.

Ayy tatlm bravo sana..
Bende body tr den spor yapıyorum..
Hatta benm ki de 20 dakikalık kalça kaldırma egzersizi...
Telimde kayıtlı ama wifim yok canm yoksa gönderirdim..
Bu site süper

brenda chenowith adını görünce geldim
Moral motıvasyon destek veririm sana
Zira ben üflesen uçacağım kilo almam lazım
Bir ortasını bulamıyoruz şu işin

Canımsııın lina <3
Ben de kilo kaybı istemiyorum artık ama obezite geçmişim olduğu için korkuyorum, hem spor sağlıktır diyerek düzenli spor yapalım diyorum. 53 kiloyum şu an boyum da 1.63. Senin zayıf olduğunu okumuştum bir yerden daha, kilo almak için bol bol kuruyemiş ye, tam mevsimi taze üzüm ve incir ye, tam yağlı süt iç misss gibi. Aslında pilates kaslarını güçlendirir kas kalınlaşmasıyla yağdan değil de kastan kilo alabilirsin ara ara yapsana sen de :)

Profosyonel koşuyorum
Zumba eğlenceli aslında ama fazla gelir zayıflarım diye düşünmedim hiç bacakla ronaldınho gibide kollarımı güçlendirsem fena olmaz
Kuruyemişin anasını ağlatıyorum
Bebe bisküvisi süt ekstra proteın ama yok olmuyor
Metabolizmam normalin iki katı hızlı bir rahatsızlığımdan dolayı

Ayy tatlm bravo sana..
Bende body tr den spor yapıyorum..
Hatta benm ki de 20 dakikalık kalça kaldırma egzersizi...
Telimde kayıtlı ama wifim yok canm yoksa gönderirdim..
Bu site süper

Evet fitness blender çok güzel, uzun sürmediği için sıkıcı da değil. Ben uzun zaman yaptım vermem gereken kiloyu verince de bıraktım bir süredir fitness blender'a uğramıyordum sana video bakayım diye girdim :) Ama biliyormuşsun ne güzel. Sıkılmayayım diye dansla zumbayla takılacağım bir süre ben çünkü kilo verme sürecinde inanılmaz bıktım. Şimdi biraz tadını çıkarayım diyorum ideal kilomun OH BE :)))

Merhaba, bende katilabilirim galiba platese. Ebru Salli 3K bende yapiyordum Ramazan dan once.
Sen 53 kilo >< 1.63 iyisin aslinda brenda chenowith, bende 1.61 ve 54 kiloyum. Bir fazlaligim yok ama belki hareket edince kaslara iyi geliyor.
Hergun yapamam ama belki iki gunde bir..

Geçmiş olsun ya Ama ben sağlık açısından sorun yaratmıyorsa kiloyu da zayıflığı da dert etmemek görüşündeyim. Ki sağlık sorunun yok di mi zayıflıktan kaynaklanan? Yoksa boşver, ileride belki çocuğun olur o dönemde birkaç kilo alırsın. Zayıflık iyidir iyi :)
Benim de bacaklar kalın ya üst beden kupkuru saçma sapan futbolcu gibiyim Zumba yapma zaten pilates yapabilirsin ama sıkılaşırsın daş gibi olursun

Kollar için de 1.5 kiloluk dambıl al, arada kaldır gitsin :))

Canım ben de korumak için yapıyorum zira ipin ucu kaçınca neler olduğunu çok iyi biliyorum. Bu topic'i bu yüzden açtım her gün aynı şeyleri aynı süre yapmak sıkabiliyor insan kaytarmak istiyor. Burada yapabildiğimiz kadarını sağlığımız için yaparız ve bunu paylaşırız. Böylece hiç olmazsa günde 10 dakikamızı bedenimize ayırırız :)

Evde dambıllarım var eşimin koşu aleti mekik aleti ayarlanabilir dambıllarıda var aslında
Pilates seti alsam iyi olur doğru söylüyosun
Yok ya zayıflıktan değil kalp hastalığım var
Boyum 1.69 kilom 47 şuanda tabiri caizse ökğz gibide yerim

Geçmiş olsun kuzum ya, dikkat et sen zaten ediyorsundur aklı başında hatunsun :)
Kendini çok zorlamadan kolları rahatça güçlendirirsin valla, ye gitsin ya can boğazdan gelir Birazcık zayıfsın ama biraz kilonun da biraz zayıflığın da hiçbir sıkıntısı yok bence, 49 kiloya düşmüştüm bir kere herkes iskelet gibisin diyordu ama hayatımın en mutlu günleriydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…