Benimle birlikte pilates ve zumba yapacak olanlar gelsin mi acaba :)

Tsk ederim canm çok incesin ..
Benim kiloyla ilgili derdim yok ama vücudumu şekle sokmak istiyorum gerçi övünmek gibi olmasın fiziğimide herkes beğenir
Sadece biraz daha kalkık popo,
İnce bacaklar ve kollar hayalim.. 1,66 boyum 53 kilom

Neyse hanımlar ben gidiyorum, haydi hep beraber kalkalım seçtiğimiz herhangi bir şeyi en azından bir 10-15 dakika yapalım. Öpüyorum kolay gelsin :)))

aAaaa sen çok çok fitsin bence :))) Ama kol bacak meselesi genetik biraz, ben ne yaparsam yapayım incecik bacaklı olamıyorum 48 49 kiloyken de kalınlık böyleydi O yüzden sıkılaşıp ince gösterelim diyorum en iyi sıkılaştırıcı da pilates :)) Gittim ben :)))))

Kendimi bildim bileli var kuzum ya sorun etmiyorum beraber yaşamayı öğrendik
Annem babam eşim kilo al al al diye diye başımın etini yiyorlar
Bu ara taktım üç beş kilo alıcam
Sporada katılayım ya kol karın kası çalışırm bende

Tsk ederim canm çok incesin ..
Benim kiloyla ilgili derdim yok ama vücudumu şekle sokmak istiyorum gerçi övünmek gibi olmasın fiziğimide herkes beğenir
Sadece biraz daha kalkık popo,
İnce bacaklar ve kollar hayalim.. 1,66 boyum 53 kilom
hmm plates topum da var..
Belki baslarım..
Sen git canm ben arkandan gelirim

Selamlar herkese, gün bitmeden yetiştim :) Bugün vakit çok kısıtlıydı Leslie Sansone 45 dklık videosunu tamamladım ve bir saat pilates yapabildim. Zumba da yapacaktım ama ortam müsait değildi, çılgın gibi dans ederken kimse görsün istemedim zira :))) Yarın pilates + zumba yapmayı planlıyorum belki tempolu 20 dk koşu veya yürüyüş de ekleyebilirim. Hepinize kolay gelsin arkadaşlar :)

akaju süpersin, ben de şimdi geldim. Yürüyüş artı zumba yaptım. Bence senin aktivitelerin yeterli hatta artar bile, tebrik ederim harikasın

hosbuldummmm ben bu aksam hemen başlıyorum
Süpersinizzzz :)))
Ben şimdi bitirdim geldim bu arada kızlar, soğumasıyla ısınmasıyla bir saat boyunca bacak-kalça ağırlıklı pilates yaptım :))
Bugün canım dışarı çıkmak istemedi hiç yürüyemedim o yüzden ilerleyen saatlerde fırsat bulursam ev içi yürüyüş de yapacağım. Sizde durumlar nasıl?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…