Benimle birlikte pilates ve zumba yapacak olanlar gelsin mi acaba :)

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
Etrafımdaki kadınlar çok üşengeç. O zaman biz burada spor yapalım ve şekillenelim :) Birazdan Ebru Şallı ile 3K'yı yapacağım. Bu aralar çok savsakladığım ve hep evde oturduğum için akşam da zumba ile takviye yapabilirim.

Benimle misiniz?

Burayı aktivite günlüğüm yapayım kimse cevap vermiyorsa. Tam bir saat boyunca pilates yaptım. Biraz dinlenip temizlik maratonuna gireceğim, temizlik cardio gibi cardiodur :))

Ben de varım! :)) Şimdi gördüm konunuzu, yarın itibari ile pilates ve zumbaya başlayayım sizin vesilenizle. Sabah 45 dk hafif tempolu yürüyüş ardından 45 dk pilates iyi bir başlangıç olabilir. Zumbayı da ilk defa deneyeceğim bakalım.

Ay çok sevindim, hoşgeldin :)
Zumba için youtube'da Lauri Showler diye bir hocanın sınıfta kaydedilmiş 50 dklık bir videosu var. İnanılmaz ter attırıyor kilo vermek için birebir. Yorucu ama çok eğlenceli tavsiye ederim :)

Hoşbuldum :)
Şimdi ben de zumba videolarına bakıyordum, çok eğlenceli ama inşallah becerebilirim :)) Epey video seyrettim, bahsettiğiniz videoyla başlayayım yarın :) İzledikçe hoşuma gidiyor vallahi gece gece yapasım geldi :)))

Ya çok eğlenceli gerçekten, dans eder gibi oluyor zumba latin dance falan yazıp da aratabilirsiniz güzel şeyler çıkıyor. İnsan sıkılmıyor ama ilk günler yorulabiliyor, ilk hafta dayanamadığınızda yarım bırakın çekinmeden ki yaptığınız işten nefret etmeyin, zamanla dayanıklılık artıp süre uzuyor zaten :) Ben bugün pilateste kendimi fazla yordum misafirim de geldi zumba yapamadım ama yarın mutlaka yapacağım :)

Evet, gerçekten eğlenceli birsürü video izledim. Başlangıçta dayanabildiğim kadar yapıp (en az yarım saat yapabilirim inşallah) yavaş yavaş artırmayı planlıyorum süreyi. Bir düzene oturtabilirsem haftalık olarak -yürüyüş+pilates+zumba- çok iyi olacak. Benim devam sıkıntım var bir şeye başlıyorum uzun sürmüyor bırakıyorum. Ama bu konu çok iyi oldu motivasyon açısından, teşekkür ederim size :)

Ben sıkıcı olmasın diye her gün farklı bir pilates tipi ile pilates yapacağım, en büyük verimi nedense ebru şallı'dan alıyorum bugün kol-karın-kalça yaptım yarın da skinny jeans yapacağım. Haftada iki ya da üç kere de zumba yapacağım bunlara ek olarak amacım kilo vermek değil sıkılaşmak, ama kilo verilmek isteniyorsa bir gün zumba diğer gün 21 günde yağ yakımı kürü yapılabilir. Dayanılabildiği kadar yapmanın hiçbir şey yapmamaktan iyi olduğunu düşünüyorum çünkü bazen ne kadar yorulacağımı hissedip başlamadığım oluyor, ama köle değilim istediğimde bırakırım dediğimde üşenmeden başlıyorum :) Her gün ne yaptığımızı buraya yazalım tabii değişimlerimizi de :)

Canm benimde desteğe ihtiyacım var gelin birlikte düzenli spor yapalım ...

Yoo hiç de şart değil, herkes vücut tipi ve ihtiyacına göre spor yapmalı. Ama yürüyüş de ekleyin bence yarım saatcik :))) Biz bu işi yapacağız :)

Yoo hiç de şart değil, herkes vücut tipi ve ihtiyacına göre spor yapmalı. Ama yürüyüş de ekleyin bence yarım saatcik :))) Biz bu işi yapacağız :)
Yürüyüşte eklemeye calisirim canm..
Ekstra birde kollarım için spor yapmam lazım .. Vücuduna göre çok kalın..
Bildiğiniz yöntem varmı ?

Yürüyüşte eklemeye calisirim canm..
Ekstra birde kollarım için spor yapmam lazım .. Vücuduna göre çok kalın..
Bildiğiniz yöntem varmı ?
Ebru şallı kol karın kalça videosunun ilk 20 dakikası falan kol için ve gayet etkili. lastikle ve çemberle yapılan egzersizler var. eğer bunları hemen edinemeyecekseniz de internette aletsiz kol sıkılaştırma yazın bir şeyler çıkar mutlaka. Ama kol için en basitinden bir lastik ve minik dambıllar gerekiyor gibi.

Lastik ve dambılım var canm ama dambıl kas yapıyor gibi

Lastik ve dambılım var canm ama dambıl kas yapıyor gibi
1 ya da bir buçuk kg ise yapmaz diye düşünüyorum ama tereddütünüz varsa lastik de sıkılaşmada çok etkili. Lastik kol egzersizleri yazın bir sürü şey çıkıyor, mühim olan istemek herhangi bir şey yapalım da ne olduğu önemli değil :)

Aynen canm
Spora baslayacagın zaman buradan heber ver birlkte baslayalım olurmu
Herkes için gecerli

Benim de amacım kilo vermek değil sıkılaşmak, özellikle bazı bölgelerde
Aslında haftada 3 gün pilates yapıldığında epey faydası oluyor 3 ay kadar önce bir süre denemiştim, ilk haftadan epey değişim oldu ama sonradan saldım tabi :)) Benim pilateste hareketlerim kol-bacak-karın çalıştıran bilindik hareketler. Aralara mekik sıkıştırıyorum, 20'şerden başlayınca 1 saat falan sürüyor yetiyor bana. Yürüyüş de günlük 10000 adım yapabilsek harika olur. Tamam sabah ölçüleri alıp başlıyorum, her gün yaptıklarımı ve değişimi eklerim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…