- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
-
- Konu Sahibi brenda chenowith
Evet, gerçekten eğlenceli birsürü video izledim. Başlangıçta dayanabildiğim kadar yapıp (en az yarım saat yapabilirim inşallah) yavaş yavaş artırmayı planlıyorum süreyi. Bir düzene oturtabilirsem haftalık olarak -yürüyüş+pilates+zumba- çok iyi olacak. Benim devam sıkıntım var bir şeye başlıyorum uzun sürmüyor bırakıyorum. Ama bu konu çok iyi oldu motivasyon açısından, teşekkür ederim size :)
Canm benimde desteğe ihtiyacım var gelin birlikte düzenli spor yapalım ...Etrafımdaki kadınlar çok üşengeç. O zaman biz burada spor yapalım ve şekillenelim :) Birazdan Ebru Şallı ile 3K'yı yapacağım. Bu aralar çok savsakladığım ve hep evde oturduğum için akşam da zumba ile takviye yapabilirim.
Benimle misiniz?
Canm benimde desteğe ihtiyacım var gelin birlikte düzenli spor yapalım ...
Olur canm inşallah ama bu üçü olması şartmı ?Ben bugün başladım, yarın sen de katıl
Olur canm inşallah ama bu üçü olması şartmı ?
Benim yarım saatlik fitness programım var..
Squat ve lunga hareketleri de var onu yapsam kafi..
Bi dönem yaptım süper etkisi oldu..
Ama devamlılık şart.. Bende o yok malesef...
Birbirimize destek olalim
Yürüyüşte eklemeye calisirim canm..Yoo hiç de şart değil, herkes vücut tipi ve ihtiyacına göre spor yapmalı. Ama yürüyüş de ekleyin bence yarım saatcik :))) Biz bu işi yapacağız :)
Ebru şallı kol karın kalça videosunun ilk 20 dakikası falan kol için ve gayet etkili. lastikle ve çemberle yapılan egzersizler var. eğer bunları hemen edinemeyecekseniz de internette aletsiz kol sıkılaştırma yazın bir şeyler çıkar mutlaka. Ama kol için en basitinden bir lastik ve minik dambıllar gerekiyor gibi.Yürüyüşte eklemeye calisirim canm..
Ekstra birde kollarım için spor yapmam lazım .. Vücuduna göre çok kalın..
Bildiğiniz yöntem varmı ?
Lastik ve dambılım var canm ama dambıl kas yapıyor gibiEbru şallı kol karın kalça videosunun ilk 20 dakikası falan kol için ve gayet etkili. lastikle ve çemberle yapılan egzersizler var. eğer bunları hemen edinemeyecekseniz de internette aletsiz kol sıkılaştırma yazın bir şeyler çıkar mutlaka. Ama kol için en basitinden bir lastik ve minik dambıllar gerekiyor gibi.
1 ya da bir buçuk kg ise yapmaz diye düşünüyorum ama tereddütünüz varsa lastik de sıkılaşmada çok etkili. Lastik kol egzersizleri yazın bir sürü şey çıkıyor, mühim olan istemek herhangi bir şey yapalım da ne olduğu önemli değil :)Lastik ve dambılım var canm ama dambıl kas yapıyor gibi
Aynen canm1 ya da bir buçuk kg ise yapmaz diye düşünüyorum ama tereddütünüz varsa lastik de sıkılaşmada çok etkili. Lastik kol egzersizleri yazın bir sürü şey çıkıyor, mühim olan istemek herhangi bir şey yapalım da ne olduğu önemli değil :)
Aynen canm
Spora baslayacagın zaman buradan heber ver birlkte baslayalım olurmu
Herkes için gecerli
Tabi canm çok etkili olıyor öyle :)Aynen kızlar. Saatlerimiz birbirine uymasa da ilk mesajı gören gördüğü gibi ben de başlıyorum der güzel olur :)
Ben sıkıcı olmasın diye her gün farklı bir pilates tipi ile pilates yapacağım, en büyük verimi nedense ebru şallı'dan alıyorumbugün kol-karın-kalça yaptım yarın da skinny jeans yapacağım. Haftada iki ya da üç kere de zumba yapacağım bunlara ek olarak amacım kilo vermek değil sıkılaşmak, ama kilo verilmek isteniyorsa bir gün zumba diğer gün 21 günde yağ yakımı kürü yapılabilir. Dayanılabildiği kadar yapmanın hiçbir şey yapmamaktan iyi olduğunu düşünüyorum çünkü bazen ne kadar yorulacağımı hissedip başlamadığım oluyor, ama köle değilim istediğimde bırakırım dediğimde üşenmeden başlıyorum :) Her gün ne yaptığımızı buraya yazalım tabii değişimlerimizi de :)