kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari
Eveeett :)Huhu kızlarr
Tek başina[/QUOTE]Tek başına kilo yapmaz tahinle beraber iyi kilo yapar.ayrıca ne kadar iciyosun ki
tre i matem, post: 39420948, member: 249254"]kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari
Tek başina[/QUOTE]Tek başına kilo yapmaz tahinle beraber iyi kilo yapar.ayrıca ne kadar iciyosun ki
tre i matem, post: 39420948, member: 249254"]kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari
nasıl gidiyor var mı bir gelisme:)Eveeett :)
tahmini 1 yemek kaşığı yarım bardak ılık suyla karıştırıp içiyorum ama tadi iğrençççkatrbulandırır. post: 39535498 .!.:Tek başina
Boyun kaç :)Tartılıyorum 47.7 çıkıyorum ah ah artsa artık:)
1.69:)Boyun kaç :)
bana 1 kilo aldırdı canım ama düzenli devam etmiyorum malesef.Kızlarr bende bugun cicibebeye başlıyırum kilo almak istiyorum özellikle yüzden çünkü şu cümleyi duymaktan bıktım ayyy yüzün çok zayıfff ...
ben kullandım o ilacı çok uyku yaptı gözlerimi açık Tutamıyordum bıraktım valla iştah acıyor ciddenArkadaslar mrb bende sipraktin şurup kullaniyorum 6 gun oldu baslayali veee 1 kilo almisim cok fena istahim acildi belki psikolojiktir ama ise yariyo
Ama ben öglen yiyicem cicibebeyi gece yatmadan önce üşeniyorum yiyemiyorum hep başlayıp yarıda bırakıyodum öglen yiyicem artıkbana 1 kilo aldırdı canım ama düzenli devam etmiyorum malesef.
ben kullandım o ilacı çok uyku yaptı gözlerimi açık Tutamıyordum bıraktım valla iştah acıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?