Benimle aynı şeyi yaşamış olanların önerilerine ihtiyacım var.

Merhaba ahali. Bugün üye oldum bu foruma. Açıkcası bu tür forumlara pek uğramazdım, haz etmezdim. Ancak o kadar çaresizim ki, tecrübeli kişilerin önerilerine muhtaç durumdayım

bu cümle pek olmamış, mecbur olmasam tenezzül etmezdim anlamı çıkıyor. bunu demek istememişsindir umarım..

bu cümle pek olmamış, mecbur olmasam tenezzül etmezdim anlamı çıkıyor. bunu demek istememişsindir umarım..

Haklısınız yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle kurmuşum lakin kastettiğim tenezzül etmek değildi. Bu tür forumlarda dertlerini paylaşan kadınlara "güçsüz" derdim içten içe. Ve de gereksiz bulurdum bu eylemlerini. Ancak aynı durumu kendim de yaşadığımda, gücün yeterli olmadığını paylaşma ihtiyacının da hasıl olduğunu anladım. Söylemeye çalıştığım buydu.

Son düzenleme:
şuan içinde bulunduğum duruma o kadar uygun bi konu ki..ne desem ne yapsam bilmiyorum..canım çoook yanıyor benimde 5 yıllık ilişkim ailelerin farklı olmasından dolayı bitti..5 yıl önce ilk çıktığım ilk aşkımdı ünivde tanıştık benimle çıkabilmek için çok uğraştı çok emek verdi en sonunda pes ettim ilk defa bi erkeğe güvendim evet dedim..çok güzel günler yaşadım onunla tarifi yok...beni hiç kırmazdı ağzımdan bişey çıksın hemen yapardı..gözümün içine bakardı..5 ay önce askere gitti..daha sonra tartışmalar başladı huzursuzluk artıı gözümün içine bakan adam öyle değiştiki hakaret küfür azarlama biri bin para..ama çok sevdim bi kere katlandım..bunların üstüne biraz düşünmem lazım ayrı kalalım dedi tamam dedim ama geri dönünce herşey bitti seni istediğimden emin değilim dedi..nedenide benim açık olmammış..kapanmazsam bitecekmiş ailesi öyleymiş..belki düzgün bi şekilde en başta söylese yapardım ama beni o kadar çok ağlattı üzdüki yaparım diyemedim..ve beklenen son bugün bitti..birdaha başlamamak üzere bitti gitti..5 yılı silmek erkekler için çok kolay kimse şaşırmasın nasıl yapıyorlar diye..ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum.tek bildiğim tarifsiz bi acı...

Canım durumunu okudukça o kadar üzüldümki . Ama hiç birşeye değmiyor yaşın çok genç inan bana biraz klişe olacak ama sen daha iyilerine layık gibi gözüküyosun . O kafasını çok vurur ama iş işten geçer.Sana bu durumu en dibinden yaşayan bir olarak söylüyorum ki git arkadaşlarınla gez o nasıl mutlu oluyosa sen de ol .Kendine özen göster yıkılmadım modunda devam et o senin bu durumunu muhakkak biliyordur ama böyle bir adama kılını bile kımıldatmaya değmez inan .....

aysima64;

Şu an nasıl hissettiğini çok iyi biliyorum. İlk 1 ay çok zor geçecek seni korkutmak istemem ama bu böyle. Hele ki ilk 1 hafta. Bak sakın benim yaptığım hatayı yapma ve onun karşısında ağlama, bitmesin deme, şans isteme. Sakın bunu yapma. İnan her şey daha da kötü oluyor. Kendinden nefret etmene sebep oluyor bu durum. Ve büyük bir keşkeye sahip oluyorsun. Şu an şok halindesin biliyorum. Nasıl olur diyorsun, nasıl değişir bir insan. İş ciddiye binince değişiyorlar işte. Tercih yapmak zorunda kaldıklarında o tercihleri aşktan yana olmuyor ve kolaya kaçıyorlar. Sabret, benim acım da henüz geçmedi. 1 buçuk ay geçti ama hala içim yanıyor. Ama lütfen sabırlı ol ve sadece durumu kabullenmeye çalış. Allah kolaylık versin sana.

monica82;

Her geçen gün daha da kötüye gidiyorum. 8 kilo verdim, sağlam durmaya çalışıyorum ailem için ama başaramıyorum. O benim için doğru kişi değil, hayırlı değil biliyorum ama son kez görme isteğim var hala. Onu özlüyorum hala. Keşke nefret etsem, duyarsızlaşsam. Çok teşekkür ederim desteğin için.

Bana ise küstah bir merhametle, "aldatsam ya da seni sevmesem unutman daha kolay olurdu" dedi zatı muhterem.

Canım o bir şey bilmiyor. Asıl aldatsaydı,sevmeseydi unutman daha zor olurdu.
Onun dışında başka bir konundan gördüğüm kadarıyla, seninle hemen hemen aynı günlerde ayrılmışız. Bizim de 1 kasımda 2 ay oldu.
Hem de dolu dolu derler ya... Öyle dolu ki sorma.
Gözyaşı,kin,sevgi,nefret, özlem hepsi içiçe geçmiş bir biçimde içimi kemirerek geçti...
Hala da devam ediyor kemirmeye.
Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.
Dayanacağımı da biliyorum bir yandan aslında, ama her şeyi atlattığım da kötü ve inancını kaybetmiş bir insan olmaktan korkuyorum.
Benim de, ilkimdi. İlk öpücüğüm, ilk el ele tutuştuğum, ilk ilk ilk.
Öyle sözler var ki söylenmiş, hazmedemiyorum.
23 saat boyunca düşünmesem başarsam bile, 24. saat aklıma gelip günümün içine ediyor.
İzmir dar geliyor bazen.
Her yerde bir anı var. Nereye baksam, kendimi onu hatırlatacak bir şeyler bulabilirim.
Buluyorum da zaten.
Otobüste, yolda yürürken, vapurda, metro da az ağlamadım hatırlayıpta hüngür hüngür.
Az rezil olmadım.
Öyle anlarım var ki nefret kusuyorum, ama sonra bir gülüşünü hatırlamam yetiyor nefretimi dağıtmaya.
İçim yanıyor, ölüyorum, tükeniyorum, canım acıyor diye ağlıyorum.
Gerçekten öyle... İçimde bir acı , ve beni tüketiyor.
Ben suskunluğu seçtim o bitirdiğinde.
Hiçbir şey söylemedim onu suçlayacak...
Ya da başka hiçbir şey söylemedim. Ne söylesem anlamayacak nasılsa diye düşündüm. Susmak en güzel cvptır dedim.
Şimdi o sustuklarım büyüyor içimde.......... Keşke susmasaydım.
Çok zor susmak, susmayı başarmak.
Ev kalabalıkken wc ye girip ağlıyorum bazen.
HERKES BENİ GÜÇLÜ BİLİRDİ. AMA BİLMEDİKLERİ TEK ŞEY EN GÜÇLÜ KİŞİ BİLE SEVDİĞİNE YENİLİR....

Bu foruma üye olurken düşündüğüm tek bir şey vardı paylaşımdan ziyade. Biliyordum ki burada benimle aynı şeyi yaşamış olanlar vardı ve beni sadece onlar anlardı. Yanılmadım da.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben güçlü olmaya çalışıyorum ve uzun süredir ağlamıyorum. Çünkü ben onun 4 yıldır tanıdığım halini sevmiştim. Özlediğim de o hali... Ancak ayrılık zamanında gerçek karakterleri ortaya çıkıyor. Öylesine çirkinleşiyorlar ki, dönseler bile asla aynı sevgiyi hissedemeyiz emin ol.

Diyorlar ya unutursun zamanla diye. Ben unutmak istemiyorum ki. Unutmaya da çalışmıyorum. Zira ne zaman olur bilmem ama, bundan sonra eşim olacak kişiye vereceğim değer, işte bu çektiklerimin unutmadıklarımın ürünü olacak. Bu acıları her hatırladığımda eşim olacak kişiye daha sıkı sarılıcam. Bu yüzden onu unutmak değil de önemsizleştirmek olsun asıl amaç...

Sen de artık ağlama. Biliyorum çok zor biliyorum anılar sürekli zihninde, biliyorum tüm kötü sözlerine rağmen hala onu özleyebiliyorsun. Ancak artık kabullenmek gerek. Hayat bir şekilde devam edecek. Acı çekerek de olsa devam edecek. Ben yıllar sonra "keşke o yılları boşa harcamasaydım" demek istemiyorum. Sen de istemezsin eminim. Bundan mütevellit artık dirilelim. Mutluluk belki hemen olmaz ama yaşamak lazım.

bir ilişkinin arkasındn dirilmek o kadar zor ki hersey yolunda giderken birden aklına düşmesi öldürüyo insanı. uzun zamndır rüyamda bile görmüyordum ki taki dün geceye kadar. onun hiç umrunda olmamak koca 5 seneyi kolayca silmesi ve simdiki sevgilisi ile çok mutlu olması çok ama çok yıpratıcı çok üzücü

Anlıyorum seni lakin erkekleri anlayamıyorum ben de :) duygularını çok kolay yok edebiliyorlar demek ki. Biz onların ardından yası uzattıkça uzatırken onlar çoktan başkalarıyla olabiliyor. Lakin sen de yaşayacaksın mutluluğu. Sabret sadece. Belki o şu anda mutlu ama ne malum sürekli mutlu olacağı? Belki o ileride çok mutsuz ve pişman olacak ama sen mutluluğu yakalamış olacaksın. Sabretmek gerek. 5 yılına üzülebilirsin ama henüz yaşamadığım çok yıllar var. Üzülme diyemem, üzül ama kendine de haksızlık etme.

aradan bayagi zaman gecmis ama nasil oldun canim duzeldin mi var mi gelismeler hayatinda?

ben de merak ettim seni.ben de 4 yıldan sonra terkedildim malesef.benim hikayem uzun..2.5 yıl sonra hala mesaj atan biri var karşımda.2 ay önce sözde görüşücektik aruyodu sürekli eskisi gibi sandım ki tekrar mutlu günlerime dönücem ama ne olduysa tekrardan kopardı iletişimi.şehirdışındaydı geldiğimde görşrüüz dedi sanırım geldi ama hala ses yok.ve ben artık birdaha hiçbirşeyine cevap vermeme kararı aldım.buna izin veren benim.arada mesaj amak geliyo ama tutuyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…