Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

lemonagacım umarım faydası olur çok zor değil aslında uygulaması ben sanırım dayanamayıp yarın tartılırım ama yarın olmasa bile 5 günün sonunda mutlaka bildiririm burdan kilomu:)

Kızlar sucuktan bahsetmişsiniz sucuk tuzlu ve yaglı oldugu için ben pek önermem ama siz bilirsiniz tabi:) Sucuk değil de jambon, füme falan tuketebilirsiniz diye düşünüyorum.

kızlar sabah dayanamadım tartıldım 2 günde 1,5 kilo vermişim ama bugün çok halsiz hissediyorum:KK43:

İlk yemeğim

Eklentiler

• 11805722_852092138172308_1612687850_n.jpg
    11805722_852092138172308_1612687850_n.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 54
siyahi hatun aç bekleme akşama kadar ya öğlenden başla bari baharatlı ızgara tavuk çok güzel olur mesela:)

Ayyy sıkıldım yaaa erken uyanmayı hiç sevmiyorum vakit geçmiyo.
Kızlar gelin tanısalım kac gundur konusuyoruz ama kimsiniz necisiniz :KK48:

itiraf ediyorum diyete başlıcam diye yarım ekmek arası çikolata sürüp yedim :KK70:

vallahi 2kediannesi ben geç yattığım için geç kalkıyorum yoksa gün geçmiyor bende çok sıkılıyorum:)

Kızlar ben devam edemicem sorun açlk degl iki gram saglklydm oda gitti. Cok kcuk bi parca tavuk yedm mgdem agzmda kustum kusucam. Ve bayılıyordm babam sinirden patladi beni oyle gorunce. Yoksa açlıga dayanabiliyorum ama bgn baya kotü oldm rengim flan gitti :KK43:

geçmiş olsun canım çok kötü olduysan devam etme tabi bence bi doktora görün çünkü yiyebilsen o kadar zor değil aslında bu detoks farklı bi sorun olabilir

Siyahihatun yani konuyu okuyan da diyetin bu kadar zor, bu kadar sağlıksız bir diyet oldugunu dusunecek sayende. Sen butun gun hiçbir sey yemezsen tabiki sağlığın gider. Diyete ihtiyacın yokmuş zaten hiçbir sey yemeden durabiliyormuşsun.
İştahın yoksa normal yeme duzeninde devam ederek de cok rahat kilo verebilirmişsin.

Neyse gunaydınnn
Vee sonunda 4.günümüzzz bugunu saymazsak sadece 1 gun kaldı.
Bugun meyve gunu ve derinden bir oh cekiyorummm

X