- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- 118
- Konu Sahibi kadersizkader
-
böyle devam edersen depresyona girersin zaten öncelikle eğitim durumun ne bilmiyorum ama bir iş bul en azından sabahtan akşama kadar evde tıkılıp kalma hem cebinde harçlığın olur kv den para istemek zorunda kalmazsın.. yada kendini yetiştirebileceğin kurslara git hem arkadaş edinirsin
ailen ilerde seni elbet affedecektir şimdi sana dargın olmaları normal damadı da severler sen ümidini yitirme dik dur..
inşaallah hayatın düzene girer evliliğinde cicim ayları olması gereken dönem bu sıkıntılarla boğuşmana üzüldüm Allah yardımcın olsun
4 aymısiz baya sevmişsiniz
Niye kactin gittin ah arkadasim. Ailen izin vermediyse, belki bir bildikleri vardi.. Esin yada ailesi icin kotu bir sey dememissin ama kendini bunaltiyorsun. Evliliginden bu kadar kisa bir zamanda vazgecmek dogru olmayacgindan, bnce acilen kendine bir is bul..
İyi o zaman Allah pişman etmesin . mutlu mesutsun maşallah ee niye dert yanıyosun
şükret haline o zaman . uykun açılsın diye çam demle için kayınvalidenle
kahve filan içi spor yapbir meşkale bul kendine
Ailesine kotu diyemem eşimin. Esimde oyle iyi bi insan. elbette anlamadığım noktalar oluyor kv.le ama insan annesiyle bile yeri geliyor anlaşamıyor. Evliliğimden de asla Vazgeçmem diye düşünüyorum allah pişman etmesin. Ama dediğim gibi içimi daraltan bazı şeyler var iste 21 yaşındayım ama 40 hissediyorum inanın..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok yazık daha kaç konu açar kim bilir
bende 10 sene önce aynı şeyleri yaşadım daha ağır şeyler ama hemen bazı şeyleri kafada kurma başka bir aileyle kalmak hiçde kolay değil biraz sabret kendini bırakma zamanla herşey düzelecek bu süre içinde kendini karartma........ Ne yazıkkı kimse kendi ailen gibi davranmıyor bunu iyi bilirim eşin seviyorsa sen seviyorsan herşey hallolur sabır bence .............benim 10 yıl önce elimde sansım olsaydı boşanırdım yani ailemle konuşsaydım. şimdi iyiki fırsat olmamış diyorum iki çocuğum var kocamı çok seviyorum.nerden başlayacağımi ne yazacagimi bilemiyorum. Yeni evliyim 40 gün yeni doldu sayılır. Kaçarak evlendik biz esimle. Ailem vermedi beni mezhep farkı yüzünden. şükür ki eşim beni seviyor ben de esimi çok seviyorum. Ama bu bana bazen yetmiyor.. Ilk günden beri içimde hep bi ağlama hissim var. Daraliyorum. Hic kimse bize gelmesin (kayinvalidemle birlikte oturuyoruz) bende kimseye gitmeyim istiyorum. Hep uykum var halsizim sürekli içim daraliyor. Insanlara karşı da hep mutlu numarası yapmaktan da yoruldum.. Ailem deseniz küsler bizimle kendilerine gore haklilar onlarda. Ailemi özlemek ayrı bi zor zaten.. Annemin kokusu, kardeşlerim, evim, kimsenin karışmadığı istediğim gibi yaşadığım hayatimi çok özledim.annem hic kiyamazdi bana ama el kapısı öyle olmaz derdi hakliymis annem.. Babama çok kizginim o yüzden onu hic özlemedim yada kizginligim agir geliyor ozledigimi hissetmiyirum bilmiyorum.. Esim sabah 8de gidiyor aksamin bi vakti geliyor. Ya bilgisayarda ya da telefonda oynuyor. O da haklı gün boyu disarda eve gelip rahat rahat takılmak istiyor.ama bende gün boyu onu bekliyorum tek bia arkadaşım yok benle gözümun içine baka baka sohbet etsin istiyorum ve biz zaten yeni evliyiz ilgi beklemem de normal diye düşünüyorum fakat eşim telefonla oynadıkça başka şeyler yaptikca daha çok daraliyorum. 1 aydan beri yapmamız gereken bi is var benle ilgili ve sürekli erteleniyor. Artik ben utanıyorum isimi halledelim demeye. Tek basıma bi yere gidemiyorum. Kendime ait param yok calismiyorm tek gidecek olsam esim maasini annesine verdigi icin parayı kaynanamdan istemem lazim onuda ben yapamiyorum. Bugün eşimin izin gunuydu isimi halledecktik. Sabah konuştuk. Ama o işyeri bakmak için bıraktı gitti bu kez de. Açıkçası böyle olunca onemsenmedigimi düşünüyorum. Kızlar içim çok daraliyor. Sadece uyumak ve kimseyi görmek istemiyorum. Depresyona girmekten de çok korkuyorum.. Ki girmediysem tabi..
İs konusunda eşim kesin. Çalışmamı istemiyor. Bende onun lafinin üstüne laf söyleyip illa caliscam diyemiyorum. Cicim ayı neymiş ben bilmiyorum desem yeridir. En azından ilk gunlerimi dertsiz geçirmek isterdim o kadar boşlukta hissediyorum ki. Esim geldiğinde bi an once yatalimda esimle başbaşa kalıp sohbet edelim istiyorum o da yüzde doksan telefonda oynuyor yada geç geliyor uyuyor
kaç yaşındasın
hem kaçmayı hem de kaynanayla oturmayı kabul etmen açıkçası bana tecrübesizlik olarak göründü
eşin de tecrübesiz olacak ki aldığı maaşı annesine verdiği halde
daha özgür bir hayat kurmadığı halde kız kaçırmak gibi ciddi bir işin içine girmiş
o bi türlü halledilmeyen iş nikahmı yoksa:26:
Ben 21 eşim 26 yasında. Esim ailesinden birşey esirgemez hic.. Parasida öyle. Ayni evde olunca tabi dahada sesini cikarmiyoo
Ben 21 eşim 26 yasında. Esim ailesinden birşey esirgemez hic.. Parasida öyle. Ayni evde olunca tabi dahada sesini cikarmiyoo
bol bol dua etsin walla konu sahibi arkadaş..
eşiniz çalışma dedi diye çalışmayacakmısınız :26: sanırım bu kabulleniş..
yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?