Benimde derdim var... Bitmiş hissediyorum.

kadersizkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
177
9
118
Nerden başlayacağımi ne yazacagimi bilemiyorum. Yeni evliyim 40 gün yeni doldu sayılır. Kaçarak evlendik biz esimle. Ailem vermedi beni mezhep farkı yüzünden. Şükür ki eşim beni seviyor ben de esimi çok seviyorum. Ama bu bana bazen yetmiyor.. İlk günden beri içimde hep bi ağlama hissim var. Daraliyorum. Hic kimse bize gelmesin (kayinvalidemle birlikte oturuyoruz) bende kimseye gitmeyim istiyorum. Hep uykum var halsizim sürekli içim daraliyor. İnsanlara karşı da hep mutlu numarası yapmaktan da Yoruldum.. Ailem deseniz küsler bizimle kendilerine gore haklilar onlarda. Ailemi özlemek ayrı bi zor zaten.. Annemin kokusu, kardeşlerim, evim, kimsenin karışmadığı istediğim gibi yaşadığım hayatimi çok özledim.Annem hic kiyamazdi bana ama el kapısı öyle olmaz derdi hakliymis annem.. Babama çok kizginim o yüzden onu hic özlemedim yada kizginligim agir geliyor ozledigimi hissetmiyirum bilmiyorum.. Esim sabah 8de gidiyor aksamin bi vakti geliyor. Ya bilgisayarda ya da telefonda oynuyor. O da haklı gün boyu disarda eve gelip rahat rahat takılmak istiyor.ama bende gün boyu onu bekliyorum tek bia arkadaşım yok benle gözümun içine baka baka sohbet etsin istiyorum ve biz zaten yeni evliyiz ilgi beklemem de normal diye düşünüyorum fakat eşim telefonla oynadıkça başka şeyler yaptikca daha çok daraliyorum. 1 aydan beri yapmamız gereken bi is var benle ilgili ve sürekli erteleniyor. Artik ben utanıyorum isimi halledelim demeye. Tek basıma bi yere gidemiyorum. Kendime ait param yok calismiyorm tek gidecek olsam esim maasini annesine verdigi icin parayı kaynanamdan istemem lazim onuda ben yapamiyorum. Bugün eşimin izin gunuydu isimi halledecktik. Sabah konuştuk. Ama o işyeri bakmak için bıraktı gitti bu kez de. Açıkçası böyle olunca onemsenmedigimi düşünüyorum. Kızlar içim çok daraliyor. Sadece uyumak ve kimseyi görmek istemiyorum. Depresyona girmekten de çok korkuyorum.. Ki girmediysem tabi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence eşini yalnız kaldığında karsına alıp konuşma zamanın gelmiş sakince suçlamadan konuş

keşke kaçmasaydınız.. ama artık bu keşkenin hiç bir anlamı yok.. bundan sonra mutlu ve huzurlu olmaya bakacaksın..

öncelikle eşinle nekadar beraberdiniz.. nekadar tanıyorsunuz ki onu ailesini kaçma cesaretinde bulundunuz..
hadi kaçtınız vs diyelim. neden aynı evde yaşamayı kabul ettiniz :26:

bence eşinle bunları konuş.. yabancıyım buralarda. kimseyi tanımıyorum.. sende akşam böyle yapıyorsun. canıma can yoluma yoldaş ol de
bir iş bulup çalışsanda iyi olacak.. erkek eline kaynana eline bakma..

öncelikle allah yardımcınız olsun

ama şu da bir gerçek ki kaçarak ailesinin rızası olmadan evlenenler pek mutlu olamıyor (istisnalar vardır da geneli böyle) birincisi ailenzle küssünüz üstelik kayınvalideyle aynı eve gelin gelmişsiniz bir de ilgisiz umursamaz bir eş ve daha 40 günlük evllilik

keşke böyle bir hataya düşmeseydiniz ne diyebiliriz ki

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle devam edersen depresyona girersin zaten öncelikle eğitim durumun ne bilmiyorum ama bir iş bul en azından sabahtan akşama kadar evde tıkılıp kalma hem cebinde harçlığın olur kv den para istemek zorunda kalmazsın.. yada kendini yetiştirebileceğin kurslara git hem arkadaş edinirsin
ailen ilerde seni elbet affedecektir şimdi sana dargın olmaları normal damadı da severler sen ümidini yitirme dik dur..
inşaallah hayatın düzene girer evliliğinde cicim ayları olması gereken dönem bu sıkıntılarla boğuşmana üzüldüm Allah yardımcın olsun

Neden kaçarak evlendiniz?
Kayınvalidenizle yaşayacağınız apaçık ortadayken şimdi
bu durumdan şikayet ediyosunuz .

Kayinvalidemle yasamak tek derdim değil ki zaten bu çok büyük bi sorun değil benim için. Benim tek şikayetim bu olsa haklisiniz inşallah ramazandn önce kendi evimize çıkacaz bu şekilde kendimi rahatlatiyorum o konuda ama en büyük sorunum sürekli uykum var hep agkamak istiyorum ve hep huzursuz hissediyorm
Kaçma sebebimiz ailem vermedi mezhep farkımız var diye uğraştık ama yok dediler çok seviyorum eşimi ve kaçtık kactigima pişman değilim inşallah olmamda.

kaç yaşındasın
hem kaçmayı hem de kaynanayla oturmayı kabul etmen açıkçası bana tecrübesizlik olarak göründü
eşin de tecrübesiz olacak ki aldığı maaşı annesine verdiği halde
daha özgür bir hayat kurmadığı halde kız kaçırmak gibi ciddi bir işin içine girmiş

anladığım kadarıyla + bir de anne kuzusu annesinin ağzına bakan maaşını bile annesine verip annesinden para alan bir eş çok zor

Niye kactin gittin ah arkadasim. Ailen izin vermediyse, belki bir bildikleri vardi.. Esin yada ailesi icin kotu bir sey dememissin ama kendini bunaltiyorsun. Evliliginden bu kadar kisa bir zamanda vazgecmek dogru olmayacgindan, bnce acilen kendine bir is bul..

Herkes kendi sectigi hayati yasar demisler.
Kacarak evlenip de tam mutlu, huzurlu olan duymadim. Bir kere aileni kaybediyorsun. Insanlarin ailesine tek basina giriyorsun. Hem de kacarak. Meraklilari gibi. Sanirim bunlari goze almissinizdir evlenmeden once.
Malesef seciminiz sonucu bu sekilde yasamaniza ben sasirmadim, uzucu evet, ama sasirtici degil. Herseyin bir bedeli vardir. Siz de seciminizin sonuclarini yasayacaksiniz elbette.
Arkanda ailen olmadi mi insanlar da deger vermiyorlar boyle. Esin ailesi yani.
Ayri eve cikabilir misiniz bilmem, sanirim cikamiyorsunuz ki cikmamissiniz.
O zaman bir ise girin, calisin bence.

4 aydır tanıyorum eşimi ve gerçekten kactigima psman değilim.
Ayni ev olayı gözüme çok kolay göründü ama hic öyle olmadi..
Çalışmayı çok istiyorum ama eşim izin vermiyor maalesef. Bu yüzden de tartışmak istemiyorum bende.

İyi o zaman Allah pişman etmesin . mutlu mesutsun maşallah ee niye dert yanıyosun
şükret haline o zaman . uykun açılsın diye çam demle için kayınvalidenle
kahve filan içi spor yap bir meşkale bul kendine

Sevmek..

demin yorumdada yazdım...

kusura bakmayında size katılmıyorum..
seviyorum kaçalım..
seviyorum kulu kulu kölesi olayım..
seviyorum bir dediği iki yapayım..
seviyorum ondan dayak diyeyim..

sevmek çok güzel bir kelime.. ama bu gibi şeylere alet edilmemesi lazım.. bir insanı kalben seversin.. ama mantıgın ve kalbinle evlenirsin..
seninkide körü körüne bağlanıp evlenmek olmuş..

yaşın eminim çok küçüktür.. aklı başında bir insan kendine bu hayatı laik görmez
olan olmuş.. bundn sonra mutlu olmaya huzurlu olmaya bakın..
kendinizi yiyip bitirmeyin.. kafanıza çıkmasınlar.. iş bulun.. azda olsa geliriniz olsun..
onlara muhtaçmış gibi bir durum yaratmayın

Son düzenleme:

4 aymı siz baya sevmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…