- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
arkadaşlar ne kadar yüklenmişsiniz kızcağıza yaa.
ben katılmıyorum valla bir çoğunuza,heralde kızcağız demiyordur anne yemek yap ortalık topla diye kendi istiyordur kesinlikle..
hem yapma derse çok daha ayıp olur kesinlikle...
bu arada evde yemek yapıp temizlik yapmasıda evde herşeyi yapabileceği anlamına gelmemeli...
kendi evinde ağırlasın ben olsamda ,istemem güzel bir dille söylerdim...ben evde olsam o başka tabiii
hemen kötü gelin konumuna sokmayın lütfen....özel diye bir şey var evi olmasa seve seve tabii...
Merhaba arkadaşlar, ben 5 aylık evliyim, kayınvalidem hafta içi bizde kalıyor, kayınpederim şehirdışında çalıştığı için, haftasonu gidiyor, yalnız kalamıyor panik atak, tamam iyiliğine çok iyidir, yemeğimi yapar temizlik yapar, ortalığı toplar Allah razı olsun, bu perşembe misafirleri gelcekmiş, bu evde alcam dedi, bir gün için kombimi yakayım öbür tarafta diyor, bende bişey diyemedim sinir oldum, kendi evi yakın, ben işteyken onca insanın evimde gezinmesini istemiyorum, eşimede söyledim, tabi annesi olduğu için onu savunuyor , Sizce haklı değilmiyim, napayım?
temizliğini yaparken,işini yaparken,yemeğini yaparken iyi...
kendi evi gibi görüp misafirini ağırlamak isteyince kötü..benneyaptımki
madem sinir olacaksın evinde iş yaptırma..misafir edasıyla dolaştır kayınvalideni..yasakkelime
yok hakikaten bu gelinlere hiç yaranılmıyor..1+1=2
kaydirigubbakcemile
temizliğini yaparken,işini yaparken,yemeğini yaparken iyi...
kendi evi gibi görüp misafirini ağırlamak isteyince kötü..benneyaptımki
madem sinir olacaksın evinde iş yaptırma..misafir edasıyla dolaştır kayınvalideni..yasakkelime
yok hakikaten bu gelinlere hiç yaranılmıyor..1+1=2
kaydirigubbakcemile
eğerki iyi geçiniyorsam iyi bir insan olsaydı kayınvalidem sorun olmazdı herhalde.yinede ben çalışıyorken evimde başkalarını istemezdim.ama kayınvalidemin hatırı için birşey demezdim.Evet kendi annem olsaydı hiç sorun olmazdı.Ama benim annemin böyle birşey yapması kayınvalidem tarafından sorun edilirdi.bak oğlumun evine gelmişlerde yemişler içmişler diye içinden geçirceğine eminim.Aslında hiç sorun değil kayınvalidenin davranışı ama bana nasıl davrandığıyla alakalı birazda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?