- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
temizliğini yaparken,işini yaparken,yemeğini yaparken iyi...
kendi evi gibi görüp misafirini ağırlamak isteyince kötü..benneyaptımki
madem sinir olacaksın evinde iş yaptırma..misafir edasıyla dolaştır kayınvalideni..yasakkelime
yok hakikaten bu gelinlere hiç yaranılmıyor..1+1=2
kaydirigubbakcemile
valla yaksın yakmasın kombiyi umrum olmaz ne demek ben yokken benım evımde misafir ağırlamak yaa çok büyük ayıptır bikere ben asla izin vermem o anda neden söylemedın annecim kusura bakma ama ben evde yokken gelmelerı uygun değil çağırmak istersen ben evdeyken çağıralım deseydın ya
kocanın söylemesini takmaz bnce akşam yemek yerken konuyu oraya getir ve söyle[/B]
temizliğini yaparken,işini yaparken,yemeğini yaparken iyi...
kendi evi gibi görüp misafirini ağırlamak isteyince kötü..benneyaptımki
madem sinir olacaksın evinde iş yaptırma..misafir edasıyla dolaştır kayınvalideni..yasakkelime
yok hakikaten bu gelinlere hiç yaranılmıyor..1+1=2
kaydirigubbakcemile
evin tüm işini yaparken yemeği pişirip akşam geldiğinde sıcak sıcak yemeği önüne koyduğunda iyi oluyor ama? madem öyle onuda kabul etmesin arkadaşımız hiç birşekilde evimde istemiyorum desin :mymeka:
Nasılsa temizliği yapan da o, ortalığı toparlayan da o, yemeği hazırlayan da o.
Bir kere de misafirini ağırlasın yani, ne var bunda hiç anlamadım.
Zaten şu "benim evim, benim evim" muhabbetini de anlamıyorum ya ben.
Ne oluyorsa artık...
yemeği gelın istiyo dıye yapmıyodur heralde orda kaldığı için yapıyo istese yapmaz bunu yapması demek arkdaşlarını bn yokken evımde ağırlamasımı demek
kayanana gelin ilişkisine girmek istemıyorum ben evde yokken başkalarının olmasından rahatsız olurum olay bu siz olmayabilirsiniz
benim evim benim evim muhabbetini şuan anliyamasın canım evlendiğinde inşallah
ama benim evim diyipte kayinvalde iş yaptırıp sonrada evime misafir getirmesin diyenide bende hiç anlamiyorum
ya baştan kabul etmesin evinde kayinvaldeyi yada kabul ettiysen tümüylen edersin
işlerimi yap ama gerisine karışma hizmetçi gib olmaz!
bende rahatsiz olurum ben yokken evimde birinin olmasından
kendi evi dururken benim evimde misafir ağırlamasını bende kabul etmem
ama ben baştan kabul etmem ne temizliğini ne yemeğini nede misafirini istemem evimde diyebilirim
ama madem bu kadın onlarlan birlikte oturuyor, ve gelin hanım bunu kabul etmiş ozaman bunada katlanmalı diye düşünüyorum gamyoncuiremsu
yemeğimi temizliğimi yap ama misafirini git kendi evinde ağırla çok ayıp geldi bana
Ben 12 yıllık bir evlilikten sonra ayrıldım canım... a.s.
Ama anlayamıyorum işte.
Benim onca işimi yapacak ve ben ona hayır diyeceğim?
Söylemeye bile utanırım.
Ayrıca kimin annesi olduğu da fark etmez, orası onların da evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?