N
nuci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
-
Merhaba arkadaşlar, ben 5 aylık evliyim, kayınvalidem hafta içi bizde kalıyor, kayınpederim şehirdışında çalıştığı için, haftasonu gidiyor, yalnız kalamıyor panik atak, tamam iyiliğine çok iyidir, yemeğimi yapar temizlik yapar, ortalığı toplar Allah razı olsun, bu perşembe misafirleri gelcekmiş, bu evde alcam dedi, bir gün için kombimi yakayım öbür tarafta diyor, bende bişey diyemedim sinir oldum, kendi evi yakın, ben işteyken onca insanın evimde gezinmesini istemiyorum, eşimede söyledim, tabi annesi olduğu için onu savunuyor , Sizce haklı değilmiyim, napayım?
Temizliği,yemeği yap diye silah mı dayamış kayınvaldesının kafasına.. Ayrıca misafırlerımı bu evde alcam da ne demek,dırek emırvakı yapmıs.Bende olsam ben yokken baskalarının evımde dolanmasını ıstemezdım..Ama sımdı senın ona rahatsızlıgını sölemen bi gerılıme yol acabılır,keske öle dedıgınde uygun sekılde deyıverseydın kayınvaldene..Haklısın arkadasım..
Arkadaşım cevabım direk sana değil senden alıntı yaptım kusura bakma ama takıldığım nokta, kayınvalide evde temizlik yemek yapsa dert, yapmasa ayrı bir dert. Bu seferde" bana yardımcı olmuyor, oturup duruyor, bu halimle birde ona hizmetmi edicem" denecek. Konu sahibi arkadaşım senin ağzından konuştum kusura bakma ama genel bir varsayım bu. Ne yapsın peki bu kayınvalide. Dedimya, yapsa kabahat, yapmasa kabahat. Gerekçesi evet biraz komik buna katılıyorum "birgün için kombimi yakayım". Hakkaten komik. Ağzından çıkıvermiştir öylesine diye düşünüyorum.
Şekerkızcandy, sen zaten olmayacaksın evde, varsın ağırlasın misafirlerini. Sana şunu yap, bunu yap dememiş zaten. Sen eve gelene kadar heryer pirü pak olur, merak etme.:teselli: Gönlü hoş olsun ne var ki bunda. Herhalde eve gelen misafirlerde oda oda dolaşıp "aaa ne varmış bu gelinin evinde" demeyeceklerdir. Oturup, çayını böreğini yiyip kalkıp giderler. Hoş karşıla olurmu:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?