- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Ooo eğer öyle bir şey varsa bugün 2. defa kandırılmış oluyorumben bu forumda ilk defa bir konuya bu kadar tepki veriyorum
konu sahibi, babasıyla aynı ilçede okuduğundan şikayet ettiği konuda
"ileride erkek arkadaşım olmayacak mı benim" yazmıştı hatırlıyorum, hem de 10-15 gün önce
ama bu konuda 2 senelik sevgilisi var....
neyse, yorum yapmayacağım daha
Benden önce de olmuş sevgilisi, bu kız ne yapmis etmis ayrilmis. Nerden tanistim yarabbi"Kimsenin hayatını mahvedecek kadar büyük değiliz." çok buhranlı bir dönemimde bana kurulmuştu bu cümle.
O zaman değil ama şimdi çok iyi anlıyorum.
Onun algısı bozuk ve sizinkini de bozmuş.
Kendinizi boş yere hırpalamayın.
Demek ki sizin yüzünüzden değil.Benden önce de olmuş sevgilisi, bu kız ne yapmis etmis ayrilmis. Nerden tanistim yarabbi
Konu actigimda aramamistim aradim sonra acmadi.. kardesinin de teli kapaliYalan yaaa ölmemiştir hiç zannetmiyorum blöf o blöf. U arada madem okadar üzüldünüz kahroldunuz arama zahmetinde neden bulunmadınız merak ettim?
Himm anladım bence size oyun yapmış diye düşünüyorum merak etmenizi isteyebilir ne bileyim öyle hissettim bi anKonu actigimda aramamistim aradim sonra acmadi.. kardesinin de teli kapali
Ben de başlığı okuyunca öldü sandım ..
Yalnız dikkat et canım konuştuğun kişi hasta ağır psikolojik sorunları var bence,
uzak dur numaralarını değiştir sana bir zarar vermesin .