benim yüzümden öldü..

Ooo eğer öyle bir şey varsa bugün 2. defa kandırılmış oluyorum

üstelik evlendiğimden beri adını bile anmadığım insan hakkında o kadar konuştum yani

Demekki gerçekten sevmiyormusum. Ne kandirmasi? Inanmayana özelden mesajlari herseyi gösteririm tarihiyle. Evet o konuyu acmistim, "erkek arkadasim olmuyvak mi benim cumlesini de kurdum. Çünkü ilerde olmasini umut ediyordum. Her neyse bidaha bu iddiaya bidaha cevap vermiycem. Bana cozum bulan yazsin yoksa yine solugu memleketinde alcam

"Kimsenin hayatını mahvedecek kadar büyük değiliz." çok buhranlı bir dönemimde bana kurulmuştu bu cümle.
O zaman değil ama şimdi çok iyi anlıyorum.
Onun algısı bozuk ve sizinkini de bozmuş.
Kendinizi boş yere hırpalamayın.

Benden önce de olmuş sevgilisi, bu kız ne yapmis etmis ayrilmis. Nerden tanistim yarabbi

Yalan yaaa ölmemiştir hiç zannetmiyorum blöf o blöf. U arada madem okadar üzüldünüz kahroldunuz arama zahmetinde neden bulunmadınız merak ettim?

Ya kimi kandırıyorsunuz ki buraya gelip hem görüşüyorduk diyorsun, şöyle böyle hem farklı illerdeyiz diyorsun, hem üniversiteyi ailemin olduğu ilde okuyorum sevgilim olmayacak mı diye dert yanıyorsun.

Ayrıca aramadığın sonucu bilmediğin birşey hakkında "benim yüzümden öldü" diye kesin bir başlık neden yazıyorsun ki haberin bile yok. Çok üzülseydin umrunda olsa ya da gerçek olsa buraya konu açacağına arardın aramakla dönmüş olmazsın anlardın ne olup bittiğini konu açarken aramamıştım da sonra aradım açmadı diyorsun bir de burada o kadar yazana kadar vicdan azabı duyan arar. Canınız sıkılıyor herhalde.

Of bu erkeklerin tehditle şantajla bir şeyler yaptırma isteklerine çok sinir oluyorum.
Senin suçun yok, sevememişsin ayrılmışsın. Sevgili olmak kesin evlenicez mi demekmiş?
Hiç bir şey olmamıştır merak etme. Yapacak olan adam yanına gelip gözlerine bakıp kafasına sıkmaz.
Tamamen seni korkutmak, başka hiç bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…