benim yüzümden öldü..

Resmen olsun de kurtulayim artik gibi davraniyorsun.
Ailesine arkadasina falan haber ver.
Bir daha da kesinlikle gorusme.

Bu olanlara karsı lütfen bır daha görüşme. Gun gelır gideceği yere senı de götürüverir, uzak dur. Yapmışsın bir cahıllık o yaslarda emın ol çoğumuz yaptı böyle seyler. Suda var sadece flört olsa tamam ama işin içine isteme gırmış adam da HAKLI olarak bağlanmış sana. Sadece bu konuda HAKLI benım gözümde. Yok silah dayamalar yok araba çarpmalar... Hasta bu adam hasta Kurtul hemen. Böylelerı yapar mı yapar haa!

Ben konu sahibini anlıyorum o yaşlardayken bana da takıntılı şekilde aşık biri vardı karşıma geçip saatlerce ağlıyordu sevmiyorum diyordum ama vazgeçmiyordu benden, o kadar çok peşimden koştu ki artık seviyorum galiba deyip çıkma teklifini kabul ettim ama sevmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu. Çıktığım o ilk dakikadan sonra pişman oldum ama kurtulmam 2 yılıma mal oldu her ayrılalım kelimemde sokak ortasında orda burda bayılıyordu manyak ambulansla kaç kez hastaneye taşıdım sonra o yetmedi intihar ederim dedi yine ayrılamadım. En son ölsen de umrumda değil git geber dedim. O sessiz kalınca bende aynı konu sahibi gibi çok korktum öldürmüş müdür benim yüzümden kendini diye ama aramadım aradığımda ölmemişse peşimi bırakmayacağını biliyordum çünkü, saçma gelebilir ama iki ucu ... değnek.

tamam bunlar olabilir tabi de
birincisi konu sahibinin yazısı, böyle bir olaya göre çok duygusuz
ikincisi siz bunu yaşadığınızda, konu sahibinin iddia ettiği gibi "gerçek galiba" deseydiniz, gencecik bir can gitti diye düşünseydiniz, klavye başına oturup, rahat rahat yazışır mıydınız gerçekten?

Benim olayla ayni nerdeyse.. sizinki bayiliyomus benimki direk öldürüyor benım de 2 yilima mâl oldu

şöyle söyleyeyim
ya konu sahibi kesinlikle öldüğünü düşünmüyor ama yorum alabilmek için olayı dramatikleştirmeye çalışıyor
ya da bu olay oldu bitti, gerçek ortada, yeni olmuş gibi yazıyor

Çocu genç kızın basına gelmiştir senın yaşadıkların, ben sadece bu kadar rahat olmana takıldım. Bana kafayı takmış bi çocuk vardı bıgun çıktı geldi silahla. İstıyor musun benı dedı hayır dedım tamam gör bak şimdi ne olacak dedı manyak işte. Çıktı atesledı silahı, dedim eyvahh gitti oğlan:) bıde baktım ki bizim ki binmiş arabasına son gaz gıdıyor:) ama yaşadığım o korkuyu anlatamam

intihar etmek isteyen yapar.
sürekli blöf yapıp seni yanında tutmaya çalışmaz.
sana yaptığı psikolojik baskı da hiç doğru değil.
kendisi nasıl istediği insanla birlikte olmak için paralanıyorsa senin de aynı hakka sahip olman gerektiğini biliyor olması lazım.
çok bencilce bir davranış.

üniversitede bir çocuk vardı.
temiz,dürüst.
birinci yıl benim çevremden bir kızı sevdiğini,ulaşamadığını yardımcı olmamı rica etmişti.
aşkından ölüyor deniyordu.
kız istemedi.ertesi yıl yeni gelen bir kıza aşık oldu.
sonraki yıl başkasına.
hepsinde de öldü,bitti kendince.

erkeklere pek acımak doğru değil.
ya da yerinde değil diyeyim.

bu saplantı haline getirmiş.
üstelik platonik yani.

sen ona karşı böyle bir şekilde yaklaşsan ve onun peşine düşsen ne kadar değersiz görür ve umursamazdı.

Ben de o zamanlar arkadaşlarıma kesin ölmüştür benim yüzümden iğrenç bir insanım diye söylemiştim hatta ortak arkadaşlarıma bi arar mısınız yaşıyor mu demiştim hem de kaç arkadaşıma. Yani duygu karmaşasıyla söylenebilir

ölmüş mü ölmüş mü?
cık bence bi halt olmamıştır..
önüne bak yoksa senin hayatını karartır böylesi.

Bi kere ölüp olmedigini bilmiyorsun
ama hatalisin madem sevmiyorsun niye cikiyorsun kardesim ya
kestirip atsaydin bastan
nerde ne sekilde tanistiniz bu adam sana sardi
telini niye verdin?

Moralini bozmak icin yazmiyorum ama bizim bir tanidigimiz var.kadini bir adamla nisanliyorlar.kadin sevmiyor ayriliyor sevdigine kaciyor.nisanlisi intihar ediyor ölüyor.kadin sevdigiyle evleniyor..sonra esi erkenden vefat ediyor ilahi adalet..

Benim olayla ayni nerdeyse.. sizinki bayiliyomus benimki direk öldürüyor benım de 2 yilima mâl oldu
Ben her zaman diyordum şizofrendi o hatta babası da şizofrenmiş, araba kazası o da geçirmişti ama acemiydi o ben kendim çarptım demişti numaradan, askere gittiği zaman ayrılmıştım ondan başka çare bırakmamıştı çünkü bana, ailesini uyarıyordum oğlunuz öldürecek kendini komutanına haber verin diye bir şey olursa senden biliriz diye birde tehdit ediyorlardı. En ufak bir şeyde öldürürüm kendimi diyordu pis şizofren örneğin telefonu neden geç açtın hayatında biri var biliyorum onunla görüşüyorsun öldürecek kendimi

Ayrica ölse sanane yani.adami sevmiyorsun.sakin insanlik falan demeyin bana.iki gun aglar unutursunuz...bence aramayin bidaha.umutlandirmayin garibani..

ben bu forumda ilk defa bir konuya bu kadar tepki veriyorum
konu sahibi, babasıyla aynı ilçede okuduğundan şikayet ettiği konuda
"ileride erkek arkadaşım olmayacak mı benim" yazmıştı hatırlıyorum, hem de 10-15 gün önce
ama bu konuda 2 senelik sevgilisi var....
neyse, yorum yapmayacağım daha

Bi kere ölüp olmedigini bilmiyorsun
ama hatalisin madem sevmiyorsun niye cikiyorsun kardesim ya
kestirip atsaydin bastan
nerde ne sekilde tanistiniz bu adam sana sardi
telini niye verdin?

Yani bir arkadaşında dediği gibi daha 17 yaşında yaptığı normalmiş
Normal yaşı küçük tamam tecrübesiz ama hata diyoruz.. hala bizde yaptık diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…