- 20 Ocak 2008
- 15.122
- 31.782
-
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Ben konu sahibini anlıyorum o yaşlardayken bana da takıntılı şekilde aşık biri vardı karşıma geçip saatlerce ağlıyordu sevmiyorum diyordum ama vazgeçmiyordu benden, o kadar çok peşimden koştu ki artık seviyorum galiba deyip çıkma teklifini kabul ettim ama sevmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu. Çıktığım o ilk dakikadan sonra pişman oldum ama kurtulmam 2 yılıma mal oldu her ayrılalım kelimemde sokak ortasında orda burda bayılıyordu manyak ambulansla kaç kez hastaneye taşıdım sonra o yetmedi intihar ederim dedi yine ayrılamadım. En son ölsen de umrumda değil git geber dedim. O sessiz kalınca bende aynı konu sahibi gibi çok korktum öldürmüş müdür benim yüzümden kendini diye ama aramadım aradığımda ölmemişse peşimi bırakmayacağını biliyordum çünkü, saçma gelebilir ama iki ucu ... değnek.inanmıyorum
insanların duygularını da böyle sömürmeye çalışmandan hiç hoşlanmadım
burası forum
istediğim yere yazarım
beğenmiyorsan KİB butonu var, basarsın
dünyada hiçbir insan yoktur ki
bu sefer gerçek, öldü galiba, ühü ühü, gencecik can gitti deyip
burada bize laf yetiştirmeye çalışsın!!!!
Ben konu sahibini anlıyorum o yaşlardayken bana da takıntılı şekilde aşık biri vardı karşıma geçip saatlerce ağlıyordu sevmiyorum diyordum ama vazgeçmiyordu benden, o kadar çok peşimden koştu ki artık seviyorum galiba deyip çıkma teklifini kabul ettim ama sevmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu. Çıktığım o ilk dakikadan sonra pişman oldum ama kurtulmam 2 yılıma mal oldu her ayrılalım kelimemde sokak ortasında orda burda bayılıyordu manyak ambulansla kaç kez hastaneye taşıdım sonra o yetmedi intihar ederim dedi yine ayrılamadım. En son ölsen de umrumda değil git geber dedim. O sessiz kalınca bende aynı konu sahibi gibi çok korktum öldürmüş müdür benim yüzümden kendini diye ama aramadım aradığımda ölmemişse peşimi bırakmayacağını biliyordum çünkü, saçma gelebilir ama iki ucu ... değnek.
Benim olayla ayni nerdeyse.. sizinki bayiliyomus benimki direk öldürüyor benım de 2 yilima mâl olduBen konu sahibini anlıyorum o yaşlardayken bana da takıntılı şekilde aşık biri vardı karşıma geçip saatlerce ağlıyordu sevmiyorum diyordum ama vazgeçmiyordu benden, o kadar çok peşimden koştu ki artık seviyorum galiba deyip çıkma teklifini kabul ettim ama sevmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu. Çıktığım o ilk dakikadan sonra pişman oldum ama kurtulmam 2 yılıma mal oldu her ayrılalım kelimemde sokak ortasında orda burda bayılıyordu manyak ambulansla kaç kez hastaneye taşıdım sonra o yetmedi intihar ederim dedi yine ayrılamadım. En son ölsen de umrumda değil git geber dedim. O sessiz kalınca bende aynı konu sahibi gibi çok korktum öldürmüş müdür benim yüzümden kendini diye ama aramadım aradığımda ölmemişse peşimi bırakmayacağını biliyordum çünkü, saçma gelebilir ama iki ucu ... değnek.
Ben konu sahibini anlıyorum o yaşlardayken bana da takıntılı şekilde aşık biri vardı karşıma geçip saatlerce ağlıyordu sevmiyorum diyordum ama vazgeçmiyordu benden, o kadar çok peşimden koştu ki artık seviyorum galiba deyip çıkma teklifini kabul ettim ama sevmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu. Çıktığım o ilk dakikadan sonra pişman oldum ama kurtulmam 2 yılıma mal oldu her ayrılalım kelimemde sokak ortasında orda burda bayılıyordu manyak ambulansla kaç kez hastaneye taşıdım sonra o yetmedi intihar ederim dedi yine ayrılamadım. En son ölsen de umrumda değil git geber dedim. O sessiz kalınca bende aynı konu sahibi gibi çok korktum öldürmüş müdür benim yüzümden kendini diye ama aramadım aradığımda ölmemişse peşimi bırakmayacağını biliyordum çünkü, saçma gelebilir ama iki ucu ... değnek.
18 yaşOnunla birlikte olmaya basladigimda 16 yasindaydim simdi 18 yasindayim
tamam bunlar olabilir tabi de
birincisi konu sahibinin yazısı, böyle bir olaya göre çok duygusuz
ikincisi siz bunu yaşadığınızda, konu sahibinin iddia ettiği gibi "gerçek galiba" deseydiniz, gencecik bir can gitti diye düşünseydiniz, klavye başına oturup, rahat rahat yazışır mıydınız gerçekten?
şöyle söyleyeyim
ya konu sahibi kesinlikle öldüğünü düşünmüyor ama yorum alabilmek için olayı dramatikleştirmeye çalışıyor
ya da bu olay oldu bitti, gerçek ortada, yeni olmuş gibi yazıyor
Ben her zaman diyordum şizofrendi o hatta babası da şizofrenmiş, araba kazası o da geçirmişti ama acemiydi o ben kendim çarptım demişti numaradan, askere gittiği zaman ayrılmıştım ondan başka çare bırakmamıştı çünkü bana, ailesini uyarıyordum oğlunuz öldürecek kendini komutanına haber verin diye bir şey olursa senden biliriz diye birde tehdit ediyorlardı. En ufak bir şeyde öldürürüm kendimi diyordu pis şizofren örneğin telefonu neden geç açtın hayatında biri var biliyorum onunla görüşüyorsun öldürecek kendimiBenim olayla ayni nerdeyse.. sizinki bayiliyomus benimki direk öldürüyor benım de 2 yilima mâl oldu
Ben de o zamanlar arkadaşlarıma kesin ölmüştür benim yüzümden iğrenç bir insanım diye söylemiştim hatta ortak arkadaşlarıma bi arar mısınız yaşıyor mu demiştim hem de kaç arkadaşıma. Yani duygu karmaşasıyla söylenebilir
Bi kere ölüp olmedigini bilmiyorsun
ama hatalisin madem sevmiyorsun niye cikiyorsun kardesim ya
kestirip atsaydin bastan
nerde ne sekilde tanistiniz bu adam sana sardi
telini niye verdin?