benim yüzümden öldü..

ya konu sahibi üfürükçü yada ex sevgilisi üfürükçü

ya arkadaşlar aslında fake yerine üfürük konu desekya olmaz mi daha eglenceli

Bu hayatta istemediğin birşeyi sırf acıdığın için yaparsan kendine saygını kaybedersin. İnsan da kendisine saygısnı kaybettiğinde bir daha sittin sene geri kazanamıyor. Kendi canı bu kadar ucuz olan biriyle zaten mutlu olamazsın. Bir ayrılığa bile katlanamayıp bugün canına kıymaya kalkan adam, yarın öbür gün her türlü sıkıntıda sıkıverir kafasına. Evlendiğinde kalırsın. Adam dediğin adam olacak, adam gibi dirayetli olacak, yaşamayı bilecek gerekirse en zor şartlarda taşı sıkıp suyunu çıkarmayı bilecek kadar yaşamayı bilecek. En ufak sorunda kendimi öldürürüm diyeni adamdan saymam ben. Aşktan öte ne dertler var.. Bir aşk mı yıldırdı, bu kadar dirayetsizmiş.. Ben kadın halimle aşık olduğum insandan yana neler yaşadım, göz göre göre ağzıma sıçıldı benim, ne acılar çektim de bir kez ölümü düşünmedim. Boşver kıyacaksa canına kıysın zaten onun yaşamaya dirayeti, gücü yok demektir. Ailesine haber ver bir psikoloğa götürsünler. Sende uzak dur bu insandan.

Herkes ayriliyor, terk ediyor, terk ediliyor, bosaniyor, evleniyor, hayatta her sey oluyor. Her basimiza gelen uzucu olayda intihar etseydik ortada adam kalmazdi.

Iliskiler baslar , surer veya biter. Adam gibi kabullenmek gerek, intihar etmesi senin sucun degil kendisinin problemli olmasi. Her terk edilen intihar mi ediyor Allah askina?

Oda sizin bunları yaşamanızı istediği için blöf yapıyor zaten. Bu kadar saf olmayın. Canına kıyacak insan çoktan kıyardı böyle kuru ötmezdi. Sizin böyle üzülmeniz için yapıyor bunları. Ayrıca sevmediğiniz insanla evlenmek zorunda değilsiniz. Sizi böyle taciz etmesine izin vermeyin.

He ayrıca öldüyse de ölmediyse o adama yazıklar olsun. Gerçekten intihar ettiyse de yazıklar olsun (ölmüş gitmiş adamın neyine yazıklar olsun diyorsam artık?). Bir insanın sırtına böyle bi vicdan azabı yüklemeye çalışması bencilce, sadistçe ve aptalca.

Seninkine benzer bir tane de bende vardı, cok asıktı, benim için ayılıp bayılır ölürdü güya.Şimdi bir kızı bir de oğlu var

Son düzenleme:
Ayakta alkışlıyorum sizi, baştan berı fake dedınız, bizde saf saf yorum yaptık.

Ay ne kendini öldürmesi ya benim de sen yaşlardayken manyağın biri peşime takılmıştı uzun süre kabul etmezsem kendini köprüden ayacağını söylüyordu sürekli aha kendimi öldürdüm aha öldürecem diye diye sabrımı taşırmıştı at kendini bana ne demiştim ne kendini öldürmesi 1 sene sonra kız arkadaşı kolunda geziyordu valla :) tam hanzo bunun gibi tipler sen bi de bunun teklifini kabul etmişsin ne akla hizmetse

Çocuk kendisi kaşınmış sen ona sevmiyorum derken bile olsun diyebiliyorsa aorun demekki kendisinde
Eğer intihar etseydi mutlaka polis seni ifadeye çağırırdı asla açma sana gelen telefonları cevapta verme ilgi çekmeye çalışacaktır
Intihar etmiştim ama beni kurtardılar falan diye mesaj da gelebilir inanma

Bu erkekler zoru görünce kaybetme korkusundan hemen ağlamaya başlıyorlar. Ölmemiştir. Onlar 9 canlı

Baslikta baya baya öldürmüşsünüz adamikonuya girince olmedigini anladim yazik allah gecinde versin.kara haber tez ulasirmis demekki canina kiymamisdir

Öyle salak insanlardan da nefret ederim, yazmadan geçemeyeceğim. Başka bir insan için canına kıymak isteyen adamdan ne köy olur ne kasaba..
Ölecekmiş. Ulan sıkıysa öldür kendini be..
Kötü haber tez duyulur ayrıca.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…