- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik sorunları olan tek kişi erkek değil bence... (Tabii öyle biri varsa)
Ölüp ölmedigini bilmeden benim yüzümden öldü diye konu açmak....
bir de
"Gencecik can benim yüzümden gitti galiba." yazmış
bu duyguyu gerçekten yaşayan insan bu kadar sakin olabilir mi gerçekten? düşmanın olsa birşey yapma ihtiyacı duyarsın
Ergen yahu ergen nasıl küçük değil. Hormonları tavan yapmış 17 yaşında aklı bir karış havada bir çocuktan bahsediyoruz. Bu şekilde davranması çok normal.
Yok ilişki başladığında onyediymiş.Konu sahibi 17 yaşında mı?
Valla konu başlığından bile ne kadar sakin olduğu belli insanın eli varmaz onu yazmaya değil mi? Birde kaza yaparak intihar eder diyor. Öyle ise öğrenilmesi çok daha kolay. Nerede yaşıyorsa arar hastaneleri, polisi sorar öğrenirsin. Ben öğrenirim mesela. Bütün bilgiler aynı anda sisteme düşüyor.
Hep korktum ondan, gider benim yüzümden intihar eder diye. Korktuğum başıma geldi..
Benden 6 yaş büyüktü, 2012-2013 yıllarında çok yalvardı.. Çok sevdiğini söyledi defalarca telefonda ağladı 2 sene peşimden koştu. Istemiyorum dedikçe yalvardı.. Normalde sert ve sinirli biridir, ama bana gelince öyle değildi. Defalarca numaramı değiştirdim git be adam peşimden dedim gitmedi..
Boşluğuma mı dek geldi aptallığıma mı bilmem.. Temmuz 2013te kabul ettim teklifini. Ki ben daha reşit bile değilim.. Çok mutluydu, ben değildim. Defalarca yüzüne onu sevmediğimi söyledim. Olsun seversin elimden ne geliyosa yapcam dedi. Bana şiirler yazdı, hakkaten aşıktı ben buna inanıyorum.. Ygs hazırlandım, derslerime bakıyorum diye onunla hiç ilgilenmedim; sabretti. Sen yeterki kazan dedi. Bir kere bile öf demedi.. Ygs de düşük aldım, ben ağlamadım o ağladı emeğim için.. Daha neler neler.. Aramadım, aradı. Bağırdım çağırdım durduk yere trip attım, ailesinden nefret ettiğimi söyledim sabretti.. Aptalım ben bana rahat battı..
Ama bir huyu vardı ki, en ufak tartışmada intihara kendine zarar vermeye gidiyodu.. Her ayrılmak istediğimi söylediğimde(çünkü hic sevemedim) o zaman beni ölmüş bil dedi. Blöf yapıyo dedim, hakkaten de bilerek araba kazası yaptı. Ayrılamadım, hep kendisine yapacaklarından korktum. Bir keresinde buluşalım son kez dedi, meğer yanında silah getircekmiş gözlerime son kez bakarak kafasına sıkcakmış. Son anda kurtardım.Kızlar işkembeden sallıyo demeyin, keşke blöf olsaydı.. Onun kendisine saygısı olmadı, benim nasıl olabilirdi?
Olaya geliyim; ben üniversiteye girdiğimden beri seni istemeye gelelim diye üstüme geldi..yok okuycam dedim, yine okursun dedi. Ailene söyle dedi. Eminim vermiycekti, garanti mesleği yok, cigerleri hasta, 25 yasinda ama 35 gosteriyor..) anneme çıtlattim resmini gösterdim kadın bayılcakti bana sinirinden.. Dün gece "kararini ver, ya ayrilirsin ya kabul ederler ya da kaçarız" dedi. Nasıl kacayim ben, benim ailemin zaten bir kanadı kırık kardeşim engelli.. Vermiycekler dedim, cesaret edip ayrıldım. Telefonda ağladı. Sadece sustu ağladı. Hakkini helal et dedim, asla dedi. Sabah bana bi mesaj geldi "sensiz bi hayat dusunemiyorum beni öldü bil canima kiyiyorum seni çok sevdim kendimden bile elvada canım aşkım seni mezarimda bile severim" diye. Arayamiyorum da.
Sonuç olarak ben onun zamanini caldim, o affetse Allah affetmez beni. Kendine birsey yaptiysa ben nasıl yaşarım, o vicdan azabi kahreder beni. Iki dünyada da yüzüm gülmez. Gencecik can benim yüzümden gitti galiba. Uzun oldu k.bakmayın içimi döktüm.. Benim hatam büyük.. Keşke sevebilseydim sevemedim. Allah affetsin beni. Bundan sonra ben de mutlu olmam hakettim...
Böyle bir konu yine açılmıştı ben de birisi mi öldü gerçekten diye açmıştım ve konuyu okuyunca kedi olduğunu görmüştüm, yine öyle bir şey sandım
hani dese ki
arkadaşlar böyle bir durum var, daha önce de böyle kandırdı beni
dün gece de böyle mesaj attı
aramak istemiyorum, yine musallat olacak
ama çok korkuyorum
bir akıl verin, ne yapayım dese
anlayacağım