benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?

kuzenın senın bu eskı mevzuları bıldıgını bılıyor mu.hıc rahatsız oldugundan falan bahsettın mı.kuzenıne de kızdım ben ya.en azından o kadının kafasındakılerı bılıyordur belkı de eskıden aşık olmuş falan bılmem ne.aynı ortamda bulunma kuzenınle ya da uyar acık acık.sen varken nıye o kadın gelıyor.misafırım var desin kestiirp atsın :47:

Allah kadın şerrinden korusun dedikleri olay bu tür kadınlar için sanırım.

Bu kuzen eşiniz için vazgeçilmez biri mi? Görüşmeyin kesinlikle, hastalıklı bir tip. En az kocanıza sarkan diğer mahluk kadar hasta...

Kadının ne olduğu belli,kuzen de,daha askerdeyken evli arkadaşını telefonda eşine verme hareketinden onun da ne olduğu belli.Ama ben seni anlayamadım.Ne iyi niyeti ne saflığı Allah aşkına.Evliysen kadın olarak açıkgöz olacaksın.Ki bur da açıkgöz olmaya gerek bile yok.Herşey ayan beyan ortada.Kayınvaliden de vermiş veriştirmiş.Biliyorsun.Niye hala bu kuzenle görüşme çaban.Niye hala evine oturmaya gidiyorsun.Niye tenezzül ediyorsun.Kuzenle konuşacağım diyorsun.Niye muhattap alıyorsun ki?Sen kocana güveniyorsan,ortada aralarında geçen birşey de yoksa,ne diye kadına kendini kıskanç göstereceksin ki?İnkar eder geçerler.Bu durum hoşuna gidiyor ve evde kocana dalga konusu yapıyorsun.Ben senin davranışlarını çok yerinde bulmadım eğer alınmazsan fikrim bu.

Kadının ne olduğu belli,kuzen de,daha askerdeyken evli arkadaşını telefonda eşine verme hareketinden onun da ne olduğu belli.Ama ben seni anlayamadım.Ne iyi niyeti ne saflığı Allah aşkına.Evliysen kadın olarak açıkgöz olacaksın.Ki bur da açıkgöz olmaya gerek bile yok.Herşey ayan beyan ortada.Kayınvaliden de vermiş veriştirmiş.Biliyorsun.Niye hala bu kuzenle görüşme çaban.Niye hala evine oturmaya gidiyorsun.Niye tenezzül ediyorsun.Kuzenle konuşacağım diyorsun.Niye muhattap alıyorsun ki?Sen kocana güveniyorsan,ortada aralarında geçen birşey de yoksa,ne diye kadına kendini kıskanç göstereceksin ki?İnkar eder geçerler.Bu durum hoşuna gidiyor ve evde kocana dalga konusu yapıyorsun.Ben senin davranışlarını çok yerinde bulmadım eğer alınmazsan fikrim bu.

Merhaba, sanıyorum bütün yorumları tam olarak okumadınız. Kuzenine ilk gittiğimiz zaman yani bayramda kadını ilk kez gördüm ve o kadın olduğunu bilmiyordum yani eşim askerden geldikten sonra arayan kadının o olduğunu orada yaşananlardan dolayı kuzenini suçlayamazdım çünkü eşinin yeğeni olarak biliyordum o kadını ve normal olarak amcasının evine bayram ziyaretine gelmiş kadın ahlaksızsa kuzeni ne yapsın diye düşündüm. Ayrıca bu konuyla ilgili kuzeniyle hiç konuşmadım üzerinde durmadım yani. Kayınvalidemin verip veriştirdiğini ise bu son olaydan sonra öğrendim kayınvalidem daha öncesinde bana hiçbir şey söylememişti söylemiş olsaydı zaten evine gitmezdim. Kayınvalideme madem sen uyardın bu konuyla ilgili hala o insanı biz oradayken evine çağırıyorsa demek ki senin yeğininde de ahlaksızlık var dedim. Ayrıca işaretlediğim yorumun ise ne yapmam gerekiyordu kocamla kavga mı edeyim hiç suçu yokken onların istediği zaten bizi ayırmak (ki artık böyle düşünüyorum) onların ekmeğine yağ mı süreyim kocamla kavga ederek. Bu satten sonra daha önce de yazmıştım ama tekrar söyleyeyim bundan sonra kuzeni ilk gördüğüm yerde söyleyeceğim söz olacak zaten bir daha ne evine ne de evime bundan sonra sen sağ ben selamet benden uzak olun da nereye yakın oluyorsanız olun yok anlamayacaksan ben sana anladığın dilden konuşmasını da bilirim.

Merhaba, sanıyorum bütün yorumları tam olarak okumadınız. Kuzenine ilk gittiğimiz zaman yani bayramda kadını ilk kez gördüm ve o kadın olduğunu bilmiyordum yani eşim askerden geldikten sonra arayan kadının o olduğunu orada yaşananlardan dolayı kuzenini suçlayamazdım çünkü eşinin yeğeni olarak biliyordum o kadını ve normal olarak amcasının evine bayram ziyaretine gelmiş kadın ahlaksızsa kuzeni ne yapsın diye düşündüm. Ayrıca bu konuyla ilgili kuzeniyle hiç konuşmadım üzerinde durmadım yani. Kayınvalidemin verip veriştirdiğini ise bu son olaydan sonra öğrendim kayınvalidem daha öncesinde bana hiçbir şey söylememişti söylemiş olsaydı zaten evine gitmezdim. Kayınvalideme madem sen uyardın bu konuyla ilgili hala o insanı biz oradayken evine çağırıyorsa demek ki senin yeğininde de ahlaksızlık var dedim. Ayrıca işaretlediğim yorumun ise ne yapmam gerekiyordu kocamla kavga mı edeyim hiç suçu yokken onların istediği zaten bizi ayırmak (ki artık böyle düşünüyorum) onların ekmeğine yağ mı süreyim kocamla kavga ederek. Bu satten sonra daha önce de yazmıştım ama tekrar söyleyeyim bundan sonra kuzeni ilk gördüğüm yerde söyleyeceğim söz olacak zaten bir daha ne evine ne de evime bundan sonra sen sağ ben selamet benden uzak olun da nereye yakın oluyorsanız olun yok anlamayacaksan ben sana anladığın dilden konuşmasını da bilirim.

Baştan beri okumuştum yorumları ve yukarıda yazdığım yorumumdayım yine.Eşinin yanında kadının tavırlarına şahit olmuşsun zaten.Konyu Bil bilme bir kadın hisseder.Bundan sonra gitmezsin görüşmezsin olur biter.Muhattap olmana,konu bile etmene gerek yok.Bir de sen şimdi kocana niye alay konusu yapıyorsun dememden,yok kavga et demek istediğim sonucunu mu çıkardın.Konu bile etmene değmez ya.Ne kavgası da ne alayı.

Baştan beri okumuştum yorumları ve yukarıda yazdığım yorumumdayım yine.Eşinin yanında kadının tavırlarına şahit olmuşsun zaten.Konyu Bil bilme bir kadın hisseder.Bundan sonra gitmezsin görüşmezsin olur biter.Muhattap olmana,konu bile etmene gerek yok.Bir de sen şimdi kocana niye alay konusu yapıyorsun dememden,yok kavga et demek istediğim sonucunu mu çıkardın.Konu bile etmene değmez ya.Ne kavgası da ne alayı.

Çok teşekkür ederim bu durumda kadın değil ben suçlu oluyorum sanırım. Evet yuva yıkmaya çalışan bir kadın aklandı suçlu olan ise ben ilginç tabii. Benim yerimde siz olsaydınız nasıl davranırdınız tepkisiz mi? Ya alay konusu yapıp gülüp geçeceğim ya da ortalığı birbirine katacağım ben ilkini tercih ettim şimdilik ama bundan sonra görüşmeme rağmen bir şekilde yine karşıma çıkarsa ikinci şıkkı yapacağım yüksek ihtimalle.

Çok teşekkür ederim bu durumda kadın değil ben suçlu oluyorum sanırım. Evet yuva yıkmaya çalışan bir kadın aklandı suçlu olan ise ben ilginç tabii. Benim yerimde siz olsaydınız nasıl davranırdınız tepkisiz mi? Ya alay konusu yapıp gülüp geçeceğim ya da ortalığı birbirine katacağım ben ilkini tercih ettim şimdilik ama bundan sonra görüşmeme rağmen bir şekilde yine karşıma çıkarsa ikinci şıkkı yapacağım yüksek ihtimalle.

Vallahi pes doğrusu.Yazılanlardan nasıl farklı bir anlam çıkartıp,nasıl başka taraflara çekiyorsunuz şaşmış durumdayım.Size kim kadını akladı yaaa.Size kim kavga edin dedi.İstediğiniz şekilde algılayın.Benim kuzenle görüşmezsiniz,bu olayı da konu edip kocanıza ne kavga ne dalga konusu dahi yapmazsınız demem bu noktaya geldiyse nasıl biliyorsanız öyle yapın.Siz bir konu açtınız.Ben de fikrimi söyledim.ister kavga edin,ister dalga geçin nasıl biliyorsanız öyle yapın.

ıyy tiksindim resmen! var mı böyle kadınlar ya...
utanmaz insan, ne kadar mezhepleri geniş..
hala soruyosun be canım görüşmelimiyim diye tabiki görüşme..
Allah uzak etsin böyle insanlardan...
kuzeniylede görüşme bidaha yüzünü bile görme o kadının valla ben o aşktan diyip eşine bakma olayında koptum
:47:
şaçını başını yolardım heralde ben olsam.............

maalesef var böyle kadınlar.
bizimde buna yakın bir hikayemiz var. :)

tek tavsiye mümkün olduğunca görüşmeyeceksin o kuzenler ile.

konuyu kuzene açarsan "iftiracı ve kıskanç" kadın durumuna düşeceksin.
oyüzden hiç kuzen ile bu konuyu konuşma. gerekirse kocan konuşsun.
ama uzak durun derim.

Eşinede kayınvalidene de maşallah. Benimde buna benzer ama bundan çok daha kötü bir olayım var. Tedbirini baştan al canım kuzeniyle bundan sonra görüşme olsun bitsin. Rabbim mutluluğunuzu daim etisin inşallah.

Eşinizin kuzeni bilinçli yapıyor. Sonuçta o yüzsüz kadın onun akrabası belli ki ona aklınca çanak tutmaya çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar,
İçimi kemiren bir konu hakkında fikirlerinize çok ihtiyacım var. Baştan ve kısaca anlatayım. Eşim 17-18 yaşlarındayken kuzeninin eşinin bir akrabasıyla bir düğünde dans etmiş sadece o kadar. Ama bu kız eşime sanıyorum aşık olmuş o dönemlerde eşim askerden geldikten sonra ise kuzeni aramış eşimi konuşmuşlar (kuzeni de bayan) sonra o kızı vermiş telefona kız eşimle görüşmek istediğini filan söylemiş ki o sürede kız evlenmiş ve bir çocuğu var. Eşim de alt tarafı bi dans ettik hem evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınsın beni ne diye arıyorsun arama bir daha beni deyip kapatmış telefonu ve o günden beri bir görüşme olmamış ki bu herhallerinden belli. Neyse bir bayram günü eşimin dayısı yengesi ve biz kuzenine gittik dayısına yakındı evleri onlara da uğrayalım dedik. Gittiğimizde o kadın da oradaydı. Bense kızıma 7 aylık hamileydim. İlk olarak orada karşılaştık. Kadının eşi ve çocuğu hatta anne babasıda oradaydı bayağı kalabalıktı yani ev. Neyse bu kadın mutfakta yemek yiyorlar eşim, dayısı, kuzenin eşi filan birkaç kişi daha sözde servis yapmak adına gitti eşimin başında duruyor. Eşimin dayısı bu ne hal kız kurumuşsun iyice dedi ve o kadın offf çekerek eşime baktı ve aşktan bu hale geldim dedi benim yanımda. Eşim hiç bakmıyor bile ama suratına. İçeriye geçtiler kadın geldi eşimin yanına oturdu kocası da karşı koltukta oturuyor ve hiç tepki vermiyor. Ben başka bir koltuğa oturdum eşim kalktı yanıma oturdu. Neyse o gün böyle geçti. Ama ben eşimin kuzenini suçlamadım sonuçta eşinin yeğeni bayram ziyaretine gelmiş amcasına diye onun bir kabahati yok bu konuda dedim.

Sonra o kadının eşini kendi yatak odasında başka bir erkekle aldattığını boşanmak üzere olduklarını filan duydum ki bunu kayınvalidem söyledi. Ona da eşimin kuzeni yani yeğeni söylemiş. Eşimin kuzeni kayınvalidemlere oturmaya geldiğinde kayınvalidem vermiş veriştirmiş ben bahsetmiştim kayınvalideme böyle böyle yaptı diye ne yapmaya çalışıyorsunuz siz amacınız ne bir daha böyle terbiyesizlikler istemiyorum aklınızı başınıza toplayın ben gelinimden memnunum o kadın benim gelinimin kesip attığı tırnak bile olamaz diye. Yeğeni o günden sonra kayınvalidemlere gelmiyor ama bana hiç söylemedi kayınvalidem böyle böyle söyledim diye. Kayınpederim ev aldı 2-3 ay önce eşime sen kiraya ver sen ilgilen oğlum ben sürekli gidip gelemem dedi. Eşimle çocukları gezdirmeye çıkarmıştık biri aradı evi görmek istediğini söyledi eşimde birlikte gidelim hadi dedi gittik adam gördü eşi pazar günü dahi çalışıyormuş mesaileri varmış akşam 7 gibi geliyor mümkün mü o da görse dedi eşim de bana baktı tamam yapacak bir şey yok kadında görecek tabii tutacağı evi dedim.

Adam gitti eşim ne yapalım o saate kadar dedi bende kuzeni için oraya gidelim istersen dedim tamam dedi. Gittik sadece kuzeni ve oğlu evde kimse yok oturduk konuştuk sohbet filan sonra bunun telefonu çaldı işte bizim olduğumuzu söylüyor karşı tarafa karşı tarafın ne dediğini duymuyorum ama gel gel bir şey olmaz diyor bu. Kapattı telefonu sordum misafir mi geliyor dedim hiç bir şey söylemedi araya laf karıştırdı. Sonra çay içiyorduk kapı çaldı oğlu kapıyı açmaya gitti eşim kim geldi dedi eşin mi geldi diye sordu yine cevap vermedi sonra bu kadın girdi içeriye. Doğum günüymüş pasta almış pasta kesti eşime de verdi eşim yemedi bir bardak çay içti ve hadi kalkalım dedi kalktık. Şimdi size soruyorum eşimin kuzeni bence bunu bilinçli yaptı eşimle o kadını bi araya getirmek için sonuçta bu konuyla ilgili kayınvalidem daha önceden konuşmuş onunla ama tekrar bunu yaptığına göre ne yapmak istiyor benimle de arası iyiydi ama bu saatten sonra nasıl oluyor bilemiyorum sizce kuzeniyle konuşmalı mıyım? Ne yapmak istiyorsun diye. Şimdiden okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim.

sudem ne diyeceksin koskoca kadına...eşinin yegeniymiş bahane...neler yaşamış kendi anlatmış...yegen normal degil.kuzen normal degil.Kayınvaliden osmanlı kadınmış ellerinden öperim-eşin akıllı uslu adammış hürmetler...

sana saydıracagım arkadaşım ne var gidiyorsun oraya peki...hala naif naif soruyorsun...ne sorucan neden yüzleşeceksin.Çek çizgiyi.Konuş eşinle artık girip çıkmayalım de.Bence senden başka herkes üzerine düşeni yapmış arkadaşım...muhtemelen 20 li yaşlarındasın.Bu tarz bir olay affedilir mi? Bir kadın eşime bakıp offf çekicek.başkasıyla basılan bir yegene yardım ve yataklık yapan KUZEN hala hayatımda olacak...BEN çarmıha gererdim :))

son golü sen atıcaksın ...nokta...

sudem ne diyeceksin koskoca kadına...eşinin yegeniymiş bahane...neler yaşamış kendi anlatmış...yegen normal degil.kuzen normal degil.Kayınvaliden osmanlı kadınmış ellerinden öperim-eşin akıllı uslu adammış hürmetler...

sana saydıracagım arkadaşım ne var gidiyorsun oraya peki...hala naif naif soruyorsun...ne sorucan neden yüzleşeceksin.Çek çizgiyi.Konuş eşinle artık girip çıkmayalım de.Bence senden başka herkes üzerine düşeni yapmış arkadaşım...muhtemelen 20 li yaşlarındasın.Bu tarz bir olay affedilir mi? Bir kadın eşime bakıp offf çekicek.başkasıyla basılan bir yegene yardım ve yataklık yapan KUZEN hala hayatımda olacak...BEN çarmıha gererdim :))

son golü sen atıcaksın ...nokta...

hayır canım 34 yaşındayım. Ben de affetmiyorum ki zaten. Tabii ki çizgiyi çektim ama çevirdiği oyunları bildiğimi bilmeleri gerekmez mi? Bir de çizgiyi koyamadığımı söylüyorsunuz ya peki o çizgiyi kuzenine karşı eşimin koyması gerekmiyor muydu? Daha önceden yaşanan o telefon olayından sonra örneğin. Eşimle bu konuyu konuştuğumuzda sen neden bu kadar takıyorsun benim umurumda bile değil davranışlarımla fark ettiriyorum zaten her şeyi diyor. Çocukça hareketler yapıyorlar olmayan değerlerini iyice düşürüyorlar hepsi bu dedi en son.

Son düzenleme:
Back
X